שאלה כללית מידי, זה לא מסמל את רמת התחרותיות.
יכול להיות עמוד באתר ענק וחזק, שיהיה לך קשה מאוד לעקוף אותו, מנגד אתר עם קישורים שיהיה לך קל יותר לעקוף.
סיכוי? תמיד יש, השאלה מה אתה עוצה ומה התקציב אותו אתה מוכן להוציא.
שאלה אני עושה מחקר מילים על ביטויים שקשורים לחיפוש עבודה (באנגלית ובארה"ב)
אני מקבל בחיפוש ה"הביטויים" עם גרשיים מלאן תוצאות יותר מ1000000 בד"כ
אבל כשאני בודק את הדפים הראשונים זה כל מני לוחות לחיפוש גדולים לחיפוש עבודה עם 0 לינקים לדף הספצפי הזה
בהנחה שאני בונה אתר ובונה לו לינקים מה הסיכוי שלי להיתתברג במקמות הראשונים למרות מיספר התוצאות הגבוה בחיפוש עם ""
תודה על העזרה...
שאלה כללית מידי, זה לא מסמל את רמת התחרותיות.
יכול להיות עמוד באתר ענק וחזק, שיהיה לך קשה מאוד לעקוף אותו, מנגד אתר עם קישורים שיהיה לך קל יותר לעקוף.
סיכוי? תמיד יש, השאלה מה אתה עוצה ומה התקציב אותו אתה מוכן להוציא.
בכל זאת אני מנסה להבין את הכלל אם יש בכלל כלל כשאתה בא להעריך תחרות ...מישהו פעם אמר לי שאם יש יותר מ100K תוצאות בחיפוש עם גרשיים אין בכלל מה לנסות ...אוו שיש יותר מ100 לינקים לעמוד הראשון אין מה לנסות
מבחינת תקציב ומה אני עושה
אני מחפש לבנות אתר קטן 5-15 עמודים בתקציב של לא יותר מ 200 דולר ולכן אני מחפש מילים אם לא יותר מ100K חיפוש אם לא יותר מ100 לינקים לאתר הראשון זה הכללי אצבע שקבעתי לעצמי אבל בתחום של חיפוש עבודה קשה לימצוא כאלה מה שאני מוצא זה מילים אם מליון תוצאות בחיפוש עם גרשיים אבל אם 0 לינקים(כמובן שהדפים הם חלק באתרים ענקיים וחזקים) לדף הראשון והשני בגוגל בהיתחשב בתקציב שלי יש לי סיכוי להיתברג במקמות הראשונים?
תסלחי לי אבל "מישהו פעם אמר" לך שטויות.
בעניין האתר הקטן עם 5-15 עמודים, אני לא רואה אותך מצליחה לקדם אותו בשוק העבודה באגלית גם לא בLONG TAIL דרגה שניה.
בשרו- יועץ קידום אתרים, איפיון אתרים ומערכות אינטרנט, בניית אתרים, ניהול פרוייקטים. לעסקים וחברות.
רוצים להפטר משיער מיותר? טיפולי הסרת שיער ופילינג
הביטוי חיפוש עבודה הוא ביטוי תחרותי מאוד, זה שוק דיי רווחי.
בכל מקרה, אם את רוצה כניסות ממנועי חיפוש תנסי להתברג בביטויים כמו דרוש עורך דין, דרושה קופאית וכו' (תתרגמי לאנגלית ותבדקי תחרות). הם הרבה פחות תחרותיים ויותר קל להתברג שם במקומות טובים, וגם ההמרה שלהם תהיה מן הסתם יותר גבוהה
הבנתי שזה שוק תחרותי ובאמת ניסיתי ביטויים כמו דרוש רואה חשבון וכו
כמו שאמרתי מה שאני מקבל בתוצאות חיפוש זה מעל 1000000 תוצאות ובמקמות הראשונים דפים פנמיים מאתרים חזקים אבל עם 0 לינקים לדפים ...אז חשבתי שאתר קטן וממקוד לנושא עם כמה קישורים יכול לעבור דף כזה
מה אתם אומרים?
תנסו להבין אני מתחיל בעסק ואני ובאמת צריך עצה...לפני שאני עושה שטות ומשקיע את מיטב זמני בדבר הזה....
אני בודק עם SEO QUAKE ובחיי אין קישורים .....אתה צריך להבין מדובר בדף בודד מאתר גדול MONSTER.COM אחד מאלפי דפים שלהם
לך תדע למה אבל אין לו קישורים....
נערך לאחרונה על ידי MOTIMAGL, 29/07/2011 בשעה 19:38
מישהו יכול לעזור?
תנסה לבדוק עם הכלי של seomoz - הוא עושה עבודה טובה מאוד בגוגל.קום
באופן עקרוני יתכן מצב שבו לעמודים שמדורגים גבוה בביטויים תחרותיים מאוד יהיו מעט קישורים. (אגב, אין קשר בין כמות התוצאות, כמות החיפושים וכמות התחרות).
במיוחד כאשר מדברים על עמודים פנימיים וספציפיים מאוד באתרים עם סמכות גבוהה במיוחד.
בכל מקרה, קח בחשבון שזה תחום מאוד תחרותי - אפילו בלי לבדוק באופן ספציפי - אם אין לך הרבה ניסיון בקידום כדאי לך לנסות תחומים קצת יותר צנועים. גם תוכל ללמוד וגם תוכל להגיע לתוצאות שיעודדו אותך ואולי אפילו יעזרו לך להרוויח כמה שקלים בחודש.
השורה התחתונה היא - כל ביטוי שיש בו כסף בגוגל קום תצטרך להשקיע בעצמך הרבה מאוד כסף לפני שתראה תוצאות. אין שם ביטויים בלי תחרות. תבדוק את התוצאות בדף שני -האם לא הקימו שם אתרים במיוחד בשביל זה?