זה רק אני או שאין שם תיבת חיפוש?
אתר עם אלפי מוצרים, מי מתכנן UI ככה?
דעה אישית: מהלך מבריק של WINWIN.
חנות האינטרנט הבינלאומית שהשתלטה בשנים האחרונות על שוק הגאדג'טים והטכנולוגיה עושה עלייה, והאתר שלה יתורגם לעברית באופן בלעדי בלוח winwin. האתר מוכר מוצרי אקטרוניקה במחירים נמוכים ובלי דמי משלוח
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4085349,00.html
זה רק אני או שאין שם תיבת חיפוש?
אתר עם אלפי מוצרים, מי מתכנן UI ככה?
יובל שים לב שהאתר עדיין בשלבי תרגום ואני בטוח שהורידו את החיפוש רק בשל העובדה שהחיפוש לא היה מוציא שום תוצאה בעברית כי האתר עדיין לא מתורגם סופית. הם השיקו את האתר בשביל שהאנשים יעקבו אחרי זה ויתחילו להזרים הזמנות.
אם הם יארגנו גם מלאי של מוצרים בארץ ככה שזמן המשלוח יתקצר משמעותית אז הם יצליחו בצורה מטורפת.
אבל לבנתיים זה סתם גרסא עברית לאתר מוכר, והרבה אנשים מעדיפים את האתרים באנגלית מאשר בעברית...
לפי דעתי הם ישברו את השוק
אין על המחירים שלהם...
למה לשבור את הראש? כתיבת מאמרים לכל אתר. זקוקים למחשבונים? - מחשבונים חינם באמצעות אומדיה שיווק באינטרנט
באמת מהלך חכם של WIN WIN.
יש להם מחירים נפלאים, הם יעשו מזה לא מעט.
יובל כמו מה למשל?
עד כה הניסיון שלי איתם הוא מעולה.
אוזניות - המגעים לא משהו
סוללה ללפ-טופ - לא יושבת טוב
פנס מצחיק בצורת חזיר (רק כדי לראות אם הם באמת שולחים משהו שעלה פחות מדולר :-)) - מת אחרי יומיים (גילוי נאות - הבן שלי התעלל בו)
אז כן - הסוללה עלתה לי פחות משליש ממה שיש ב"זאפ" וזאת הייתה עסקה מצויינת, אבל יש לה חסרונות.
תראה אני חושב שהם מאוד רציניים. פעם אחת לא הגיעה אליי ההזמנה, הם שלחו לי פיצוי כפול של המוצרים שהזמנתי. הם יודעים לתת שירות והם באמת ילמדו את הספקים הישראלים איך להתחרות במחירים זולים ושהאיכות לא תפגע (אם כי ברור לכולם שבמחיר כל כך זול האיכות נפגעת קצת כמו שאתה מתאר).
שמתם לב כשאתם לוחצים לקנות משהו מהם אתם מועברים לקישור referral שלהם?
כאילו הם מקבלים עליכם נקודות/כסף , וככה בעצם הם מרוויחים עליכם.
אני מכיר בסביבות ה-10 אנשים שמבצעים רכישות מDX באופן קבוע, ועד כה לא שמעתי תלונות עקרוניות, מלבד על זמני משלוח בתקופת החגים (דצמבר).
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
כנראה שבערך 1 סנט
http://www.dealextreme.com/affiliate...iateProgram.dx
לא חושב,
זה כסף קטל בשבילם
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
משהו כמו 3-4 שבועות..
יש שם איזה 4% אחוז למוכר רגיל, אני מניח שאחרי שעוברים יעדי מכירות זה עולה לסביבות 7-8 אחוז.
סך הכל עשו חנות אפיליאטס עם הגב החזק של YNET וכמה אלפי דולרים בחודש.
אישית, שני דברים:
קודם כל , כל המוצרים שנמכרים בחנות הסינית, נמכרים במחירים נמוכים יותר בEBAY.
שנית, בגלל שהחנות הזו לא מחזיקה מלאי מוצרים (לדעתי) אלה עושה איזה עמוד בית להמוני ספקים, זמני המשלוח שלהם ארוכים בכל קנה מידה אפשרי. היו מקרים שעשיתי קנייה אצלהם של 5 מוצרים בפעם אחת והמוצרים ככה "טיפטפו" אליי החל מחודש אחרי ביצוע הקנייה איזה מוצר שניים בשבוע...
PEACE