פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך סך הכל של 11

אשכול: שאלה לגבי מילות מפתח

משתמש "קל" binyamuns is on a distinguished road

שאלה לגבי מילות מפתח

בבירור שערכתי לחבילת קידום, שאלו אותי איזה מילות מפתח אני רוצה לקדם (אמרו לי עד 15 מילים).
    'מערכת סטריאו' ו'מערכות סטריאו' זה שתי מילים שונות?
    איזה מילים כדאי לי לקדם ? מה האופטימלי ?

תודה.

משתמש חסום AdSem is on a distinguished road
    מילות המפתח נמדדות ע"י כמה פרמטרים: נפח חיפושים,תחרות,פסיכולוגי.
    הפרמטר הכי חשוב מבחינתי הוא הפסיכולוגי. כאשר מישהו מריץ חיפוש על מערכת סטריאו על מה הוא חושב בדיוק מה הוא מקווה למצוא? מידע?לקנות?השוואת מחירים?
    יש לך כלי מילות המפתח כדי לזהות את נפח החיפושים ויש כלים נוספים כדי לבדוק את התחרות.

בהצלחה בתהליך.

אתה יכול להגיד לי מה הכלים ואיך לחפש ?
    האתר שלי הוא אתר מכירות

תודה.

משתמש כבד OGK is on a distinguished road
    הנה כמה הסברים לגבי מחקר מילות מפתח - http://www.seori.co.il/seo/keyword-research

אני מאמין שתוכל לעשות את זה גם בעצמך (: עוד תופתע כמה מילים טובות אפשר למצוא, ולא חשבת עליהן.
    נערך לאחרונה על ידי OGK, 09/06/2011 בשעה 18:56

אני מתקשה להבין משהו שהוא כנראה בסיסי.
    נכנסתי לכלי של גוגל ורשמתי מערכת סטריאו וסימנתי סוגי התאמה - מדוייקת
    יצא לי בשורה הראשונה של מילות מפתח - עולם הקולנוע ובשורה השנייה רמקולים (עם סוגריים מרובעים) וכו'
    מה זה אומר ?
    מה קשור רמקולים או עולם הקולנוע ? למה זה מתייחס ?

תודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי binyamuns צפה בהודעה
    אני מתקשה להבין משהו שהוא כנראה בסיסי.
    נכנסתי לכלי של גוגל ורשמתי מערכת סטריאו וסימנתי סוגי התאמה - מדוייקת
    יצא לי בשורה הראשונה של מילות מפתח - עולם הקולנוע ובשורה השנייה רמקולים (עם סוגריים מרובעים) וכו'
    מה זה אומר ?
    מה קשור רמקולים או עולם הקולנוע ? למה זה מתייחס ?

תודה.
    אלו מילים שגוגל רואה כמונחים קרובים לתחום.

בגדול מי שמוכר מערכות סטריאו, כנראה מוכר גם רמקולים וכו'. מה שבסוגריים מרובעים זה הביטוי המדוייק - משמע מי שחיפש בדיוק את המונח הנ"ל, ולא למשל רמקולים יפים, רמקולים חזקים, רמקולים סוני וכו'. נטו כמה פעמים חיפשו את הביטוי.

בדרך זו את יכולה למצוא מונחים הקשורים לתחום בעלי נפח חיפוש גבוהה.

ציטוט פורסם במקור על ידי OGK צפה בהודעה
    אלו מילים שגוגל רואה כמונחים קרובים לתחום.

בגדול מי שמוכר מערכות סטריאו, כנראה מוכר גם רמקולים וכו'. מה שבסוגריים מרובעים זה הביטוי המדוייק - משמע מי שחיפש בדיוק את המונח הנ"ל, ולא למשל רמקולים יפים, רמקולים חזקים, רמקולים סוני וכו'. נטו כמה פעמים חיפשו את הביטוי.

בדרך זו את יכולה למצוא מונחים הקשורים לתחום בעלי נפח חיפוש גבוהה.
    זה מה שאני לא מבין ....
    מה זה אומר ? מה אני צריך לעשות כשמופיע עולם הקולנוע או רמקולים ? כשאני בעצם מחפש מערכת סטריאו
    הרי בקטגוריה של מערכת סטריאו (אתר מכירות) אני לא יכול לקרוא לה 'רמקולים' או 'עולם הקולנוע'

תודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי binyamuns צפה בהודעה
    זה מה שאני לא מבין ....
    מה זה אומר ? מה אני צריך לעשות כשמופיע עולם הקולנוע או רמקולים ? כשאני בעצם מחפש מערכת סטריאו
    הרי בקטגוריה של מערכת סטריאו (אתר מכירות) אני לא יכול לקרוא לה 'רמקולים' או 'עולם הקולנוע'

תודה.
    כמובן שלא. אבל אתר המוכר מערכות סטאירו, לרוב ימכור גם רמקולים. כאן אתה מבין עד כמה נפח החיפוש של המונח "רמקולים" הוא נפח חיפוש שיכול להביא תנועה, ואם שווה לקדם אותו.

שוב - המונחים שמתווספים אלו רעיונות לחשיבה. אם עד היום לא הייתה לך קטגוריה של מכירת רמקולים, נכון לעכשיו אולי שווה לך לפתוח.
    מה שיש שם, הם המלצות כמובן - גוגל מראה לך מה הגולשים מחפשים בתחום הנ"ל, וכמה חיפושים.

ציטוט פורסם במקור על ידי OGK צפה בהודעה
    כמובן שלא. אבל אתר המוכר מערכות סטאירו, לרוב ימכור גם רמקולים. כאן אתה מבין עד כמה נפח החיפוש של המונח "רמקולים" הוא נפח חיפוש שיכול להביא תנועה, ואם שווה לקדם אותו.

שוב - המונחים שמתווספים אלו רעיונות לחשיבה. אם עד היום לא הייתה לך קטגוריה של מכירת רמקולים, נכון לעכשיו אולי שווה לך לפתוח.
    מה שיש שם, הם המלצות כמובן - גוגל מראה לך מה הגולשים מחפשים בתחום הנ"ל, וכמה חיפושים.
    1) זאת אומרת, אם אני מבין נכון, שיותר גולשים מקלידים 'עולם הקולנוע' או 'רמקולים' מאשר 'מערכת סטריאו' ?
    וגוגל רק מראה בעצם למה קשור מערכת סטריאו לפי מילות חיפוש פופלאריות.
    אם 'מערכת סטריאו' היה ראשון זה אומר שהייתי צריך להשקיע הרבה משאבים כדי להופיע ראשון כשמקלידים את המונח הזה ? ואם הוא מונח עם נפח נמוך זה אומר שדי מהר אני אהיה בעמוד הראשון עם מילת החיפוש הזו ?

2) כשכתוב 6,600 ליד עולם הקולנוע - זה אומר שבחודש מקלידים בממוצע 6,600 פעמים את המונח הזה ?

תודה.

אני אשאל אותך שאלה, כמה הצעות מחיר קיבלת? יש חברות מקצועיות שהיו מסבירות לך בסבלנות את כל השאלות שיש לך {יש מעטים} קשה להסביר בכמה שואות את ההבדלים, למשל בדוגמא שנתת, אני הייתי מקדם את אותו הביטוי בעמוד אחד. גם גוגל לרוב מתייחס לזה ככה.

תחפש חברה רצינית, תבקש פגישה שבה יסבירו לך את כל ההבדלים.
    פורטל לימודים
    פורטל בעלי מקצוע
    פורטל הובלות

משתמש מתמיד whybeca is on a distinguished road
    אגב השאלה לגבי ההבדל בין יחיד ורבים - גם אם יש הבדל בכמות החיפושים, לא שווה לקדם את שני הביטויים בשני דפים נפרדים באתר. עדיף לקדם דף אחד גם על יחיד וגם על רבים.
    טכנאי מחשבים עד הבית: www.net-wize.com
    קידום אתרים מהמומחים: http://seo.d-biz.co.il

+ הגב לאשכול זה