פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2
מציג תוצאות 21 עד 35 מתוך סך הכל של 35

אשכול: למה צריך לשלם 6 חודשים לקידום האתר ?

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי LiveCity צפה בהודעה
    הדבר נכון גם עבור מקדם אתרים, גם עבור מכונאי רכב וגם עבור שיפוצניק. אם לקוח בעל אתר חדש מנסה להגיע לעמוד הראשון באחת ממילות החיפוש בקטגוריית הצימרים, לדוגמא, ניתן להניח ש3 חודשים בלבד לא יספיקו כדי לגבור על אחד מעשרת המתחרים המאכלסים את העמוד הראשון. האם אתה רואה זאת ככישלון? לצורך העניין - האם העובדה שאתר לא עלה לתוצאה הראשונה תוך חודש מהווה כישלון?
    הרי כולנו יודעים שמדובר בתהליך ממושך, לכן קשה לדעתי להצביע על נקודת זמן בודדת במהלך התהליך ולהכתיר אותה ככישלון, כשמדובר באמצע הדרך להצלחה.
    זה כישלון. כי בשביל להגיע ל 10 הראשונה זה לא יספיק גם בעוד שנה . כי כל המתחרים שלך משקיעים תקציב כפול ממך והתחילו לפני 5 שנים.
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

משתמש מתקדם LiveCity is on a distinguished road הסמל האישי שלLiveCity
    ציטוט פורסם במקור על ידי drdiet צפה בהודעה
    זה כישלון. כי בשביל להגיע ל 10 הראשונה זה לא יספיק גם בעוד שנה . כי כל המתחרים שלך משקיעים תקציב כפול ממך והתחילו לפני 5 שנים.
    ...ושנתיים יספיקו? מה עם 3? עם תקציב מחומש?
    יש סתירה פנימית פה. מצד אחד, ישנה טענה לפיה התחייבות לX חודשים אינה צודקת, ומצד שני אתה מציין מקרה שבו גם 12 חודשים לא יספיקו. אם יש לי לקוח נחוש, עם תקציב מספיק, שרוצה להגיע לעמוד הראשון בזירה תחרותית - מדוע לא אוכל להציע חבילת קידום לפרק זמן קצוב, בהצגת השיקולים המקצועיים ובהתבסס על ניסיון עבר?

משתמש מתקדם palpal64 אינו מוערך במערכת הפורומים
    במשפט אחד תתיחס לזה כמו חנות שצריך לשווק אותה. תשב רגל על רגל ותחכה ל.... זה לא יעזור לך, ולכן חייבים לשווק אורגני ממומן באנרים הכל טוב

משתמש כבד OGK is on a distinguished road
    התקציב הוא לא תמיד מה שמשחק, אם זה היה ככה, לא היו תזוזות.
    * המון אתרים מקבלים פילטרים וזזים אחורה.
    * ישנם לא מעט שינויים ועדכונים, אז כל התקציב שהושקע מאבד מערכו - כאילו הכל "מתאפס".
    * אחרי עדכון רציני ניתן להדביק את הפער על ידי הבנה מהירה של הדברים ועבודה מתאימה לדרך החדשה.
    * ישנם המון צורות ואיכויות של עבודה, ניתן להדביק פער על ידי יכולת מקצועית.
    * התקציבים של פעם זה לא מה שהיום, פעם שלא הייתה תחרות (גם בזירות וגם בחברות), היו כאלו שלא היו מתקופפים מתחת 3-4 אלף לחודש, על עבודות שהיום עושים באלף שקל לחודש, ומשקיעים יותר עבודה.
    וכו' וכו'...

הדוגמה הכי טובה לזה היא האתר של SEOISREAL ומנגד האתר של איתן... ויש עוד שועלים ותיקים אחרים עם עבודה תקופתית שנעלמו מהעמוד הראשון...

יש לא מעט דברים שיכולים לשנות את פני הדברים...ויש לא מעט דוגמאות לזה...

משתמש כבד eitanya is on a distinguished road הסמל האישי שלeitanya
    אם לקוח לא רואה לקוחות אחרי 3 חודשים ללמה שתיהיה לו הסבלנות לקבל כמעט אפס לקוחות ב 12 חודשים?
    כי לעתים אין לו ברירה. נניח שהביטויים הרלוונטיים לעניין ההמרות הם ביטויים תחרותיים מאוד ואחרים (long tails) קלים יחסית לקידום אולם לא מספקים המרות. מקרה קצה אפשרי גם אם לא מייצג את הכלל.

קידום איכותי יקדם את האתר בטווח זמן של 6 חודשים ויותר עד להשגת תוצאות ראליות לביטויים תחרותיים יותר- זאת כמובן אם תומחר כפי שצריך וניתנות שעות עבודה בהן ישנו פיצוי על החסר מול התחרות.

אפשרי בהחלט. קח לדוגמה כול זירה תחרותית כמו צימרים, משכנתאות...

בעצם יש לו ברירה כאמור- קידום שחור או כול שיווק באינטרנט שאינו קידום אורגני
    נערך לאחרונה על ידי eitanya, 13/06/2011 בשעה 21:34
    איתן יריב,
    WAO SEM - שיווק באינטרנט
    כותב על פתרונות אחסון אתר וכן מדריך רישום דומיין למתחילים.

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי LiveCity צפה בהודעה
    ...ושנתיים יספיקו? מה עם 3? עם תקציב מחומש?
    יש סתירה פנימית פה. מצד אחד, ישנה טענה לפיה התחייבות לX חודשים אינה צודקת, ומצד שני אתה מציין מקרה שבו גם 12 חודשים לא יספיקו. אם יש לי לקוח נחוש, עם תקציב מספיק, שרוצה להגיע לעמוד הראשון בזירה תחרותית - מדוע לא אוכל להציע חבילת קידום לפרק זמן קצוב, בהצגת השיקולים המקצועיים ובהתבסס על ניסיון עבר?
    אני רוצה להגיע לשלישיה הראשונה ב"צימרים " . אני לוקח שלוש עובדי מכירות לעסק. העסק שלי תלוי בכניסות מגוגל.
    תגיד לי בבקשה מה אתה יכול להציע לי.
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

אני רוצה להגיע לשלישיה הראשונה ב"צימרים " . אני לוקח שלוש עובדי מכירות לעסק. העסק שלי תלוי בכניסות מגוגל.
    תגיד לי בבקשה מה אתה יכול להציע לי.
    חבילת קידום. על רגל אחת, כדי להוכיח נקודה כזו או אחרת, לא אבזבז זמן בחקר השוק כדי להצדיק תגובה בפורום - אבל אם תחליט להתחיל תהליך קידום מקצועי אצלנו, מנהל התיק שלך ידאג לתפור עבורך תוכנית פרקטית ויגבש המלצות מעשיות.

מכור לפורום Icel is on a distinguished road הסמל האישי שלIcel
    באופן כללי הייתי טוען שהחסם העיקרי להתקדמות בתחום מסוים באמצעות SEO היא תלוית משאבים.
    אחד מהמשאבים האלו הוא זמן.
    אלא אם מדובר במצב אידאלי בו יש אנשים שעובדים 24/7 לקידום אתר אחד, אני לא רואה מצב בו תהליך SEO לא יהיה תלוי זמן.
    ובד"כ, הזמן תלוי הן בתקציב שהלקוח משלם לחברת הקידום, בכמות המשאבים שחברת הקידום עצמה מקציעה למהלך, וכמובן בכמות המשאבים שדורש השוק.

כל הנתונים האלו יכולים להציג סיטואציה בה תהליך SEO רציני לוקח 6 חודשים ואף יותר, על מנת להשיג את כלל התוצאות שהוגדרו עבורו.
    נערך לאחרונה על ידי Icel, 10/07/2011 בשעה 14:09 סיבה: תיקון שגיאות כתיב

קח בחשבון שעודף משאבים באתר אחד יכולים להיות מוגזמים לדעת גוגל ואולי לא יחשבו ל"תבנית טבעית".
    אתר מאמרים פאבלישר. לשרותכם משנת 2007.
    עורך דין
    עודף משקל

ציטוט פורסם במקור על ידי אופטומטריסט צפה בהודעה
    קח בחשבון שעודף משאבים באתר אחד יכולים להיות מוגזמים לדעת גוגל ואולי לא יחשבו ל"תבנית טבעית".
    אז לא מגזימים; אם נשאר עודף תקציב, משקיעים אותו בנושאים אחרים: עוד תוכן, עוד קישורים וכולי.

במיוחד כעת, שהרבה מאוד פורומים עליהם חגגו מקדמי אתרים, הפכו יום אחד ל NOFOLLOW...
    אתר מאמרים פאבלישר. לשרותכם משנת 2007.
    עורך דין
    עודף משקל

משתמש "קל" ari123 is on a distinguished road
    למה אף אחד לא מדבר אם השירות או המוצר טובים בכלל? האם הנחת הבסיס שכל המוצרים והשירותים הם טובים ותחרותיים ללקוח מבחירת עלות תמורה?

ציטוט פורסם במקור על ידי ari123 צפה בהודעה
    למה אף אחד לא מדבר אם השירות או המוצר טובים בכלל? האם הנחת הבסיס שכל המוצרים והשירותים הם טובים ותחרותיים ללקוח מבחירת עלות תמורה?
    לדעתי, זה כבר נושא לדיון אחר - איכות העבודה. אם נשקלל פרמטר נוסף לתוך הדיון הנוכחי, נהפוך אותו לסבוך עוד יותר, לכן הנחת הבסיס חייבת להיות שהרמה של העבודה היא גבוהה - כדי להתמקד בפרמטר אחד שהוא משך העבודה.

מן הסתם, ביצוע עבודה לא איכותית או לא ממוקדת במשך זמן ארוך לא תביא תועלת...

משתמש "קל" ari123 is on a distinguished road
    התכוונתי לא לאיכות העבודה של מקדם האתרים אלא למוצריפם ולשירותים של הלקוח
    שהם יכול להיות לא טובים ולא תחרותייים ללקוח וגם אם יש תנועה לאתר אין שום המרות.

ציטוט פורסם במקור על ידי ari123 צפה בהודעה
    התכוונתי לא לאיכות העבודה של מקדם האתרים אלא למוצריפם ולשירותים של הלקוח
    שהם יכול להיות לא טובים ולא תחרותייים ללקוח וגם אם יש תנועה לאתר אין שום המרות.
    עכשיו זה יותר ברור
    טוב, גם ללקוח יש אחריות כלשהי... קל להמשיל מקדם אתרים לאדם שעומד מחוץ לחנות שלך ועושה מה שנדרש כדי להזרים לקוחות פנימה (משול לטראפיק), כשהאידאל הוא שיגיעו אליך יותר לקוחות פוטנציאליים מלמתחרה.
    מה שקורה בתוך החנות (האתר) הוא לרוב באחריות בעל העסק - עד כמה החנות אטרקטיבית, נוחה לניווט ומעודדת מכירה. אופטימיזציה און-סייט אפשר להמשיל לסידור המדפים ונוחות ההתמצאות. אנו, לדוגמא, מקפידים "להגדיל ראש" ולהמליץ ללקוח על דרכים לשפר את ההמרות שהאתר שלו עושה עבורו והגברת היעילות וההנעה לפעולה. הרי גם אם נביא אותו למקום הראשון והוא יהנה מאלפי מבקרים בשבוע, אך לא ידע למכור להם - נצא עם לקוח לא מרוצה, על אף העבודה הטובה שנעשתה.

+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2