פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך סך הכל של 35

אשכול: למה צריך לשלם 6 חודשים לקידום האתר ?

משתמש "קל" binyamuns is on a distinguished road

למה צריך לשלם 6 חודשים לקידום האתר ?

הקמתי אתר מכירות חדש ואחרי 3 שבועות אני היחידי שנכנס אליו ...
    אמרו לי שאני צריך קידום לפחות 6 חודשים
    אני לא מבין למה 6 חודשים ? מה עושים במשך 6 חודשים?

תודה.

משתמש חסום AdSem is on a distinguished road
    עובדים על תשתית. קידום אתרים זה לא עסק של תוצאות מהיום להיום. זה תהליך ארוך של בנייה נכונה של קישורים, לתת לגוגל לראות ולדרג אותך נכון.
    זה לא תהליך של יום ולא של שבוע הכל תלוי בנישה ובמילת המפתח

משתמש מתמיד 2btop is on a distinguished road
    א. זה לא 6 חודשים - זה לכל החיים !

הסיבה ? אם לא יתחזקו את הקידום האתר ידרדר אחורה ...
    לכן אתה זקוק לשירותי קידום כל הזמן (כמו רואה חשבון, יועץ משפטי וכד' )

ב. אם תמשיך להיות סקפטי ...
    ייבוא ושיווק בגדי עבודה גם עבור עובדי התקנת מזגנים איכותיים וחזקים וגם עבור עובדי התקנת דלתות .

תחשוב שיש לך חנות אמיתית (לא באינטרנט), בהתחלה אף אחד לא מכיר אותה, אתה שולח פלאיירים, שם מודעות בעיתון, מכניס לאינדקסים כמו דפי זהב. ברור שאם החנות מספיק אטרקיטיבית וטובה, אחרי פרק זמן מסויים, יהיה לך קהל לקוחות ואנשים בעצמם ימליצו עליך, אבל אם לא ותפסיק את הפרסום והקידום, אז גם זרם הלקוחות יקטן. דבר דומה קורה באינטרנט.
    דף הבית שלי באינטרנט הוא שימושון, זהו אתר שימושי וידידותי

דרכו ניתן להגיע לתחנות רדיו באינטרנט וגם לערוצי טלוויזיה ברשת

אתה יכול להתחיל ולראות מה קורה

אפשר להתחיל עם פרסום ( banner, adwords) כך תוכל לקבל מבקרים באופן מהיר.

במקביל תתחיל תהליכי קידום ותוכל לראות תוצאות ותנועה כבר מהשלב הראשון
    כתיבת תוכן

גוגל פלוס קבלת הזמנה מיידית לגוגל פלוס

שירותי תרגום תרגום

משתמש "קל" binyamuns is on a distinguished road

מתי התחיל עם הקידום ?

חשוב שאני אעלה קודם את כל המוצרים (3-4 חודשים) ואז אקח חבילת קידום או שאין לזה משמעות ואני יכול להתחיל עם קידום ממחר ?

ציטוט פורסם במקור על ידי binyamuns צפה בהודעה
    חשוב שאני אעלה קודם את כל המוצרים (3-4 חודשים) ואז אקח חבילת קידום או שאין לזה משמעות ואני יכול להתחיל עם קידום ממחר ?
    העדיפות היא להתייעץ עם מקדם אתרים לפני העלאת המוצרים בכדי שזה יתן לך דגשים שיסייעו ל"תקינות דפי המוצר" עבור מנועי החיפוש.

העדיפות היא לקחת מקדם אתרים כיום. עידכונים והתווספות עמודי מוצרים יסייעו ויתרמו לעבודת הקידום.

משתמש מתקדם LiveCity is on a distinguished road הסמל האישי שלLiveCity
    אני מצטרף להמלצות ולהסברים.
    בפרקי זמן קצרים - לא בהכרח תזכה לראות תוצאות בשטח. התהליך עצמו הוא תהליך ממושך, שיכול להתפרס על פני מספר דו-ספרתי של חודשים - אך מקדם אתרים איכותי ומקצועי ידאג לכך שההשקעה תחזיר את עצמה. כמו בדוגמא שנתן web5 - המקדם הוא האדם שנמצא בשטח ומביא אליך לקוחות לחנות. סיום התהליך, אם אפשר לקרוא לו כך, הוא מצב שבו שמך הולך לפניך והשם שלך עובר מפה לאוזן, בלי צורך באדם שיבצע זאת.
    אם השוק היה סטטי - הדבר היה אפשרי. היות ותמיד יצוצו מתחרים חדשים ועוד אתרים שינסו לנגוס באותה עוגה - עבודתו של מקדם טוב לא נגמרת לעולם: תמיד אפשר לשאוף גבוה יותר.

אוכל להעיד שרבים מלקוחותינו שרכשו חבילת קידום לפרק זמן קצוב דואגים להמשיך ולחדש את חוזה השירות - כי הם רואים תוצאות בשטח ושיפור מתמיד.

משתמש מתמיד drdiet אינו מוערך במערכת הפורומים
    ציטוט פורסם במקור על ידי LiveCity צפה בהודעה
    אני מצטרף להמלצות ולהסברים.
    בפרקי זמן קצרים - לא בהכרח תזכה לראות תוצאות בשטח. התהליך עצמו הוא תהליך ממושך, שיכול להתפרס על פני מספר דו-ספרתי של חודשים - אך מקדם אתרים איכותי ומקצועי ידאג לכך שההשקעה תחזיר את עצמה. כמו בדוגמא שנתן web5 - המקדם הוא האדם שנמצא בשטח ומביא אליך לקוחות לחנות. סיום התהליך, אם אפשר לקרוא לו כך, הוא מצב שבו שמך הולך לפניך והשם שלך עובר מפה לאוזן, בלי צורך באדם שיבצע זאת.
    אם השוק היה סטטי - הדבר היה אפשרי. היות ותמיד יצוצו מתחרים חדשים ועוד אתרים שינסו לנגוס באותה עוגה - עבודתו של מקדם טוב לא נגמרת לעולם: תמיד אפשר לשאוף גבוה יותר.

אוכל להעיד שרבים מלקוחותינו שרכשו חבילת קידום לפרק זמן קצוב דואגים להמשיך ולחדש את חוזה השירות - כי הם רואים תוצאות בשטח ושיפור מתמיד.
    אם לקוח לא רואה לקוחות אחרי 3 חודשים ללמה שתיהיה לו הסבלנות לקבל כמעט אפס לקוחות ב 12 חודשים?
    ספינר ישראלי להורדה לשבועים ניסיון בחינם

משתמש מתקדם palpal64 אינו מוערך במערכת הפורומים
    בסופו של יום אתה צריך לפעול למען שיכירו את האתר שלך ויבואו לבקר בו. תקרא לזה קידום אורגני / ממומן / באנרים או כל דבר אחר זה בסדר וזה נגמר באותו תקציב

האתר יכול להיות מקום ראשון בגוגל ועדיין לא למכור.
    כדי שהאתר ימכור אתה צריך לדאוג שהטקסטים באתר יהיו שיווקיים ושהעיצוב יהיה גם מוכר.

ציטוט פורסם במקור על ידי 2btop צפה בהודעה
    א. זה לא 6 חודשים - זה לכל החיים !

הסיבה ? אם לא יתחזקו את הקידום האתר ידרדר אחורה ...
    לכן אתה זקוק לשירותי קידום כל הזמן (כמו רואה חשבון, יועץ משפטי וכד' )

ב. אם תמשיך להיות סקפטי ...
    בדיוק ככה
    פוליש יהלום

חברת ניקיון המקרצפים

הרחקת יונים רשתות

מכור לפורום TopGun(Alka) אינו מוערך במערכת הפורומים הסמל האישי שלTopGun(Alka)
    ציטוט פורסם במקור על ידי binyamuns צפה בהודעה
    הקמתי אתר מכירות חדש ואחרי 3 שבועות אני היחידי שנכנס אליו ...
    אמרו לי שאני צריך קידום לפחות 6 חודשים
    אני לא מבין למה 6 חודשים ? מה עושים במשך 6 חודשים?

תודה.

א. אתה לא חייב לשלם.
    ב. אתה אפילו לא חייב לבנות אתר.

אין מה לעשות, ככה זה עובד ולמעשה אחרי חודש אפשר לראות תוצאות ולרדת משם גם אחרי שתהיה שבועיים.

שאלה?
    אתה רוצה להיות לכל החיים במקום ראשון אחרי שבועיים ?
    אם כן, כשתשיג מקדם כזה, תעדכן אותנו עם הפרטים שלו.

כמו כן גם אם תהיה במקומות 1-3 לא בטוח שתהיה לך המרה גבוהה או בכלל והכל בהתאם איך האתר שלך נראה גם מבחינת המראה וגם מבחינת האמינות שהוא משדר.
    מעבר לקידום האתר, יש עוד הרבה דברים מסביב.
    נערך לאחרונה על ידי TopGun(Alka), 11/06/2011 בשעה 09:46
    אלמיר מערכות תוכנה,
    העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
    לפרטים נוספים 04-63-63-281

ציטוט פורסם במקור על ידי drdiet צפה בהודעה
    אם לקוח לא רואה לקוחות אחרי 3 חודשים ללמה שתיהיה לו הסבלנות לקבל כמעט אפס לקוחות ב 12 חודשים?
    מהסיבות אותן שאר המגיבים ציינו. לרוב, תוך 3 חודשים בעל העסק לא יראה תוצאות ריאליות בשטח.

מהסיבות אותן שאר המגיבים ציינו. לרוב, תוך 3 חודשים בעל העסק לא יראה תוצאות ריאליות בשטח.
    היי פאשה ,
    אני לא מבין. למה אחרי 3 חודשים הלקוח לא יראה תוצאות ריאליות בשטח?
    אז למה לקדם בכלל בשביל תוצאות שיהיו אולי עוד שנה אני לא מוכן להשקיע 50 או 25 אלף בשנה.בשביל הסיכוי הלא וודאי לראות תוצאות מתישהו בעתיד.
    עדיף לי כבר להשקיע 2000 שקל בחודש על ADWORDS .

היי פאשה ,
    אני לא מבין. למה אחרי 3 חודשים הלקוח לא יראה תוצאות ריאליות בשטח?
    אז למה לקדם בכלל בשביל תוצאות שיהיו אולי עוד שנה אני לא מוכן להשקיע 50 או 25 אלף בשנה.בשביל הסיכוי הלא וודאי לראות תוצאות מתישהו בעתיד.
    עדיף לי כבר להשקיע 2000 שקל בחודש על ADWORDS .
    מכיוון שהתחרות ברוב התחומים דורשת יותר ממה שניתן להשיג ב3 חודשים. אם תיכנס לתחום בלתי תחרותי בעליל - ייתכן ותראה תוצאות תוך חודש - אך כפי שראית משאר התגובות, יש תמימות דעין בנושא משך העבודה הנדרש. היית מעדיף תשובה של "לכל החיים"?...
    וכן, מי שרוצה לראות תוצאה מיידית, מוטב לו שיפרסם ולא יקדם. לרוב, המקדם לא יצליח להגיע ליעדים תוך זמן קצר כל כך, והלקוח צריך להיות מוכן לכך. אם אינו מסכים - כאמור, בפרסום ממומן הוא יראה תוצאות מיד.

מכיוון שהתחרות ברוב התחומים דורשת יותר ממה שניתן להשיג ב3 חודשים. אם תיכנס לתחום בלתי תחרותי בעליל - ייתכן ותראה תוצאות תוך חודש - אך כפי שראית משאר התגובות, יש תמימות דעין בנושא משך העבודה הנדרש. היית מעדיף תשובה של "לכל החיים"?...
    וכן, מי שרוצה לראות תוצאה מיידית, מוטב לו שיפרסם ולא יקדם. לרוב, המקדם לא יצליח להגיע ליעדים תוך זמן קצר כל כך, והלקוח צריך להיות מוכן לכך. אם אינו מסכים - כאמור, בפרסום ממומן הוא יראה תוצאות מיד.
    אם הלקוח לא יראה תוצאות אחרי 3 חודשים למה שיראה תוצאות אחרי 6 חודשים?
    את הלקוח שלך לא יענין אחרי 3 חודשים למה אין כניסות באתר שלו. אם אתה לא מסוגל לתת תמורה ללקוח ב 3 חודשים אז תיקח פי 3 תשלום (במקום 5 אלף תיקח 15 ) כדי לתת לו תמורה אחרת הלקוח יתבע אותך על הונאה. הצפיות ההזויות של התחייבות ל 12 חודשים במחיר מופקע בתקווה שאחרי 9 חודשים יבוא לקוח לאתר זה בגדר הונאה.
    נערך לאחרונה על ידי drdiet, 13/06/2011 בשעה 13:15

אם הלקוח לא יראה תוצאות אחרי 3 חודשים למה שיראה תוצאות אחרי 6 חודשים?
    את הלקוח שלך לא יענין אחרי 3 חודשים למה אין כניסות באתר שלו. אם אתה לא מסוגר לתת תמורה ללקוח ב 6 חודשים אז תיקח פי 3 תשלום (במקום 5 אלף תיקח 15 ) כדי לתת לו תמורה אחרת הלקוח יתבע אותך על הונאה. הצפיות ההזויות של התחייבות ל 12 חודשים במחיר מופקע בתקווה שאחרי 9 חודשים יבוא לקוח לאתר זה בגדר הונאה.
    הייתי שמח אם חלק מהמשתמשים שהביעו תמיכה באותה עמדה אותה אני מנמק (AdSem, 2btop, web5, WeBuilder, יהלום) יצטרפו למענה לשאלתך.

לנקודות שהעלית - גם 6 חודשים לא תמיד יספיקו. כל מקרה לגופו, בכל שוק יש את התחרות שלו ואת המתחרים הספציפיים שיש להניח ש"נותנים פייט".
    לשאר הנקודות שהעלית - עסק מסודר יעבוד עם חוזים מסודרים, יבצע תיאום ציפיות עם הלקוח וישתף את הלקוח בשלבי העשיה. זכותך, כנותן שירות, לתת הערכה על בסיס מחקר שוק מקדים בדבר פרק הזמן הדרוש כדי להציג ללקוח תוצאה משמעותית בשטח.

אם תשלח ללקוח, נניח, מייל שבועי ובו פירוט הפעולות שביצעת במסגרת קידומו ותרחיב במידת הצורך על התרומה של כל פעולה למטרה הכללית - תוכל להראות מה בדיוק הכסף שלו קונה, עוד בטרם הלקוח הגיע למיצוי תהליך הקידום שלו. אוכל להעיד שיש לנו לקוחות מרוצים שרכשו חבילות קידום לכמה שנים קדימה ואינם מרגישים מרומים, כפי שציינת, עקב העובדה הפשוטה שאנחנו מספקים את השירות שהובטח.

הייתי שמח אם חלק מהמשתמשים שהביעו תמיכה באותה עמדה אותה אני מנמק (AdSem, 2btop, web5, WeBuilder, יהלום) יצטרפו למענה לשאלתך.

לנקודות שהעלית - גם 6 חודשים לא תמיד יספיקו. כל מקרה לגופו, בכל שוק יש את התחרות שלו ואת המתחרים הספציפיים שיש להניח ש"נותנים פייט".
    לשאר הנקודות שהעלית - עסק מסודר יעבוד עם חוזים מסודרים, יבצע תיאום ציפיות עם הלקוח וישתף את הלקוח בשלבי העשיה. זכותך, כנותן שירות, לתת הערכה על בסיס מחקר שוק מקדים בדבר פרק הזמן הדרוש כדי להציג ללקוח תוצאה משמעותית בשטח.

אם תשלח ללקוח, נניח, מייל שבועי ובו פירוט הפעולות שביצעת במסגרת קידומו ותרחיב במידת הצורך על התרומה של כל פעולה למטרה הכללית - תוכל להראות מה בדיוק הכסף שלו קונה, עוד בטרם הלקוח הגיע למיצוי תהליך הקידום שלו. אוכל להעיד שיש לנו לקוחות מרוצים שרכשו חבילות קידום לכמה שנים קדימה ואינם מרגישים מרומים, כפי שציינת, עקב העובדה הפשוטה שאנחנו מספקים את השירות שהובטח.

היי פאשה.
    הצפיה להצלחה בתקופה ארוכה כאשר יש כישלון בטווח קצר לדעתי זאת יותר תקווה מאשר אשליה.

היי פאשה.
    הצפיה להצלחה בתקופה ארוכה כאשר יש כישלון בטווח קצר לדעתי זאת יותר תקווה מאשר אשליה.
    הדבר נכון גם עבור מקדם אתרים, גם עבור מכונאי רכב וגם עבור שיפוצניק. אם לקוח בעל אתר חדש מנסה להגיע לעמוד הראשון באחת ממילות החיפוש בקטגוריית הצימרים, לדוגמא, ניתן להניח ש3 חודשים בלבד לא יספיקו כדי לגבור על אחד מעשרת המתחרים המאכלסים את העמוד הראשון. האם אתה רואה זאת ככישלון? לצורך העניין - האם העובדה שאתר לא עלה לתוצאה הראשונה תוך חודש מהווה כישלון?
    הרי כולנו יודעים שמדובר בתהליך ממושך, לכן קשה לדעתי להצביע על נקודת זמן בודדת במהלך התהליך ולהכתיר אותה ככישלון, כשמדובר באמצע הדרך להצלחה.

+ הגב לאשכול זה
עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון