גוגל לא מתחייבת לאנדקס את כל העמודים שאתה מגיש במפת האתר. תבדוק מה יש בעמודים האלה - אולי הם לא מספיק רלוונטים כדי להכנס לאינדקס.
אופציה נוספת היא שהם כן מאונדקסים אבל wmt לא מעודכן, ואופציה אחרונה היא שאולי צריך עוד קצת סבלנות.
שלום רב,
לאחרונה נתקלתי בבעיה די מטרידה. בשבוע האחרון הוספתי ל-Sitemap של אחד האתרים שלי כ-1000 עמודים חדשים שלא היו עד אז ב-Sitemap. האתר עליו אני דן רץ על וורדפרס, וכן בחרתי להשתמש בתוסף Google XML Sitemaps, שמודיע בצורה אוטומטית לגוגל על כל שינוי ב-Sitemap.
ובכן, הבעיה שנתקלתי בה היא שגוגל לא הוסיפה לאינדקס שלה את העמודים שהוספתי לאחרונה ל-Sitemap. את ה-Sitmap שלחתי בתחילת השבוע (באיזור ה-23 למאי) ובנוסף וידאתי שאין שום שגיאה ב-Sitemap, וניתן לראות זאת בסקרינשוט שצירפתי:
שאלתי היא מדוע גוגל לא מאנדקסת את העמודים החדשים? מדוע גוגל החליטה לאנדקס 2,717 עמודים למרות שב-Sitemap ישנם 3,839 עמודים?
תודה רבה לכל המסיייעים!
מאור
גוגל לא מתחייבת לאנדקס את כל העמודים שאתה מגיש במפת האתר. תבדוק מה יש בעמודים האלה - אולי הם לא מספיק רלוונטים כדי להכנס לאינדקס.
אופציה נוספת היא שהם כן מאונדקסים אבל wmt לא מעודכן, ואופציה אחרונה היא שאולי צריך עוד קצת סבלנות.
מאגר ברכות לכל אירוע - GreetR
עורך דין להפחתת ארנונה, רישוי עסקים, רשויות מקומיות, נדל"ן, מקרקעין ודיני עבודה
רישוי עסקים - כל מה שצריך לדעת
מדובר פה בדפים כפולים כלומר דפים להדפסה של כל מאמר שלרובם נמצאים בsitemap אבל לא מאונדקסים כי ה rel שלהם שונה
כל מיני דפי pdf למינהם וכאלו.
גוגל לא מתחייב לעבוד על כל המפה ולאנדקס אותה, עם יש דפים ספיציפים שאותם אתה רוצה שהוא יאנדקס תדאג שתקשר אליהם בצורה ברורה יותר בניווט באתר שלך.
יש לך 4100 דפים מאונדקסים:
http://www.google.co.il/search?hl=en&rlz=1C1CHKZ_en___IL433&q=site%3Awww.megapixel.co.il&aq=f&aqi=&aql=&oq=