פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך סך הכל של 13

אשכול: SEO (גוגל) לאתר מבוסס פלאש

משתמש "קל" amiads is on a distinguished road

SEO (גוגל) לאתר מבוסס פלאש

בניתי אתר לאמא שלי:
    www.chaya-stern.co.il
    (האמת עדיין בשלבי בנייה סופיים...)

האתר מבוסס פלאש כולו.
    קראתי קצת באינטרנט על SEO לאתרים מבוססי פלאש והבנתי ש meta data וכן תגית noscript יכולים לעזור, האם ישנם עוד שיטות?
    אני לא רואה שזה יותר מדי עוזר כשאני בודק את האתר עם lynx browser...

כמו כן, קראתי כאן שאנשים שואלים "הוספתי את האתר לגוגל...", מה בדיוק הכוונה? איך מוסיפים אתר לגוגל? (אני חדש בכל מה שקשור ל SEO).

תודה מראש על העזרה,
    עמיעד.

לא צריך להוסיף את האתר לגוגל. (הקישור ששמת הרגע בפורום מספיק כדי שגוגל ימצא אותו).

כן הייתי ממליץ לבנות את האתר בלי פלאש, או גרסה שלו בלי פלאש, כדי שיהיה נורמלי מבחינת SEO

ניר
    ניר אדר, קידום אתרים בע"מ

פרוייקט UnderWarrior
    בלוג קידום אתרים

א. תודה על התשובה.
    ב. אני דווקא מאוד אהבתי את האתר כפלאש, נראה לי שאני יכין גירסה "קלה" ללא פלאש לטובת SEO

הייתי בטוח שיש פתרונות טובים יותר ל SEO עבור אתרי פלאש....

עמיעד.

משתמש מתמיד spartacus is on a distinguished road
    הי עמיעד,
    האתר יפה ומרשים.
    אבל - קח בחשבון שסלולרים ואייפדים לא יוכלו לגשת אליו.
    אני מצטרף לעצה של ניר (ואני אפילו מחמיר יותר, כי אני לא אוהב פלאש ) - עדיף לא לבנות אתרים מבוססי פלאש. אתה יכול להגיע בדיוק לאותה תוצאה ע"י שימוש בjquery ודומיו.

אם בכל זאת:
    1. תפריד את הדפים. כרגע כל תוכן האתר מוגש מאותה הכתובת. תיצור דף לכל עמוד תוכן ותקשר אליו מהתפריט שלך. לכל דף תן את הכותרת והתיאור המתאימים.
    2. לאחר שיצרת את הדפים השונים, תיצור מפת אתר ותגיש לגוגל בעזרת google webmasters tool
    3. תיצור בתחתית העמוד תפריט html עם קישורים לכל אחד מהדפים.
    4. אל תגזים בתוכן שאתה מכניס לתוך noscript - הכוונה שאל תעמיס מילות מפתח וכאלה שלא יחשב לך כספאם.
    5. תג הkeywords שלך ממש ממש עמוס, מעבר לעובדה שגוגל הצהירו כבר שהם לא מתייחסים אליו, העמסה כזו יכולה להתפרש כספאם ודוקא לפגוע (הערכה)
    6. תקדם בעזרת פרמטרים שמחוץ לאתר שלך - כמו קישורים

בהצלחה.
    מאגר ברכות לכל אירוע - GreetR
    עורך דין להפחתת ארנונה, רישוי עסקים, רשויות מקומיות, נדל"ן, מקרקעין ודיני עבודה
    רישוי עסקים - כל מה שצריך לדעת

הי spartcus, ממש תודה על התשובה המפורטת!
    אני לא מכיר "jquery", אחפש בגוגל להבין על מה מדובר....

לגבי ההצעה שלך של הפרדת דפים, אני לא כ"כ מבין איך ניתן לעשות זאת בפלאש (ולשמור על יחודיות האתר) הרי כל הקטע באתר זה הזרימה של הדפים (tween) כפי שראית, אם אני אחלק את זה לדפים נפרדים אזי בלחיצה על הכפתורים כל דף יטען בנפרד, לא? (כמובן שאותה שאלה נכונה לגבי footer)
    אני מפספס משהו?

עמיעד.

משתמש מתמיד spartacus is on a distinguished road
    אין ספק שהזרימה תהייה פחות חלקה, זה עניין של סדר עדיפויות. (אולי אפשר שבלחיצה על הקישור תבצע את האנימציה של המעבר, ואז תעביר לדף הרלוונטי).
    בסופו של דבר תבחר מה יותר חשוב לך - הרשימה הזו לא חייבת להתבצע במלואה (בנוסף למה שניר הציע) - תבחר מה שלך יותר טוב.
    מאגר ברכות לכל אירוע - GreetR
    עורך דין להפחתת ארנונה, רישוי עסקים, רשויות מקומיות, נדל"ן, מקרקעין ודיני עבודה
    רישוי עסקים - כל מה שצריך לדעת

אני חושב שבתחום הזה, שהוא לא תחרותי מדי, אפשר לקדם יחסית בקלות את האתר למקומות יפים למרות הפלאש.
    פורטל פרפר - אתר שימושי וידידותי ביותר, הוא מציג מבזקים ואת הקישורים הנבחרים לאתרי חדשות, ספורט, מחשבים, פנאי, כלכלה ועסקים

משתמש מתקדם palpal64 אינו מוערך במערכת הפורומים
    פלש הוא יפה אבל בעייתי לקידום אמיתי ובעייתי עם כל האיפון למינהם ובכל זאת אהבתם לך על זה ותדאג לקידום ע"י קישורים והרבה.
    דבר נוסף שמת תמונות שלקחת מ ISTOCKPHOTO ולא שילמת עליהם זה גם מגעיל וגם עברה.

palpal64, אם תקרא את ההודעה הראשונה שלי, תראה שכתבתי - האתר בשלבי בנייה סופיים.
    בכוונה לא הורדתי את הלוגו של istock על מנת שלא יחשב גניבה, זה נטו לטובת התיייעצות עם בני המשפחה בבחירת התמונות.
    הסר דאגה מלבך, זו לא הפעם הראשונה שאני עובד איתם יש לי חשבון אצלם והתמונות הסופיות שייבחרו ייקנו.

spartacus, רשמת שה keywords שלי מפוצץ ןעלול להתפרש כ spam, ישנה איזושהי הגדרה ל"כמות המותרת"?

Berco , כתבת שכיוון שהתחום אינו תחרותי ישנם אפשרויות קלות יחסית לקידום על אף הפלאש, יש לך רעיונות אחרים פרט למה שנכתב פה כבר?

אני ממליץ לך לעשות שני דברים,
    בתוך האתר, מתחת לפלאש להכניס כמה משפטים המתארים את האתר עם מילות מפתח רלוונטיות כמובן (טיפ קטן: תשנה את הרקע של האתר לצבע הפלאש ואז תכנס טקסט למטה, כך זה יראה כחלק אינטגרלי מהעיצוב)
    דבר שני, להביא קישורים המפנים לאתר הזה, למשל על ידי החלפה עם אתרים אחרים או מאינדקסים בתחום.
    פורטל פרפר - אתר שימושי וידידותי ביותר, הוא מציג מבזקים ואת הקישורים הנבחרים לאתרי חדשות, ספורט, מחשבים, פנאי, כלכלה ועסקים

תודה!

+ הגב לאשכול זה