פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך סך הכל של 11

אשכול: עדכון:בביטוי במונח בניית אתרים

משתמש מתקדם kidum-net is on a distinguished road

עדכון:בביטוי במונח בניית אתרים

לאחר 8 שנים חזקות בתחום בניית אתרים
    חברת 2all יורדת למקום השני

משתמש כבד talprihar is on a distinguished road
    אהה איזה נחת, הקסם של yaaw מכה שנית , רק שאלו היו חכמים יותר להסוות את הקישורי ספאם עם 301 לדף שכרגע במקום ראשון

בניית אתרים מקום 1:
    http://www.google.co.il/search?hl=iw...i=g10&aql=&oq=

Spam site מקום 5:

http://www.google.co.il/search?q=spam+site&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

כל הכבוד על היזמה ונתתם לי רעיון לפוסט חדש
    בלוג טכנולוגי על קידום אתרים אוטומטי , מכשירי אידוי ארומתרפיים, ואתר עם מידע על קנביס רפואי

אני דווקא לא מרגיש נחת, אלא דאגה...
    החברות האלה מרוויחות מיליונים בזכות גוגל ורשת באופן כללי, ואחר כך יורקות לבאר שממנו שותות ומזהמות אותו
    דף הבית שלי באינטרנט הוא שימושון, זהו אתר שימושי וידידותי

דרכו ניתן להגיע לתחנות רדיו באינטרנט וגם לערוצי טלוויזיה ברשת

משתמש מתמיד spartacus is on a distinguished road
    אלה החברות שמעצבות את האינטרנט הישראלי, ולצערי ככה הוא נראה...
    מאגר ברכות לכל אירוע - GreetR
    עורך דין להפחתת ארנונה, רישוי עסקים, רשויות מקומיות, נדל"ן, מקרקעין ודיני עבודה
    רישוי עסקים - כל מה שצריך לדעת

לגבי הנחת זה היה בצחוק,

אבל עכשיו ברצינות מקריאת שתי התגובות הקודמות, אני שוב לא מצליח להבין מה הבעיה פה, מישהו חייב דין וחשבון למישהו (כולל לגוגל) איך הוא מקדם את האתרים שלו?...
    כל מה שעובד הוא לגיטימי, ולכל אחד יש את הדרכים שלו, מדובר פה באנשים בוגרים שמן הסתם מבינים את הסיכונים הכרוכים בשיטות כאלו ומבינים שהיחידים שמסתכנים פה זה הם עצמם, אם זה מבחינה תדמיתית מול מתחרים או ענישה כזאת או אחרת מבחינה טכנולוגית-קידומית, ואם הכל מובן וידוע ועדיין הם (או כל אחד אחר לצורך העניין) בוחרים לקדם כך את הדפים שלהם, אז לבריאות.

מובן שמבחינה טכנולוגית או "אתית" אין כאן שום בעיה. סך הכל עוד מקדם שהשיג את מה שהוא רצה.
    בלוג טכנולוגי על קידום אתרים אוטומטי , מכשירי אידוי ארומתרפיים, ואתר עם מידע על קנביס רפואי

נכון שאף אחד לא חייב דין וחשבון, אבל בוא נניח שמישהו לא אחראי יבוא מחר ובשיטה הזאת ישים עשר אתרי זבל שלו בכל הביטויים הכי תחרותיים בישראל. גוגל כמובן שיצטרך להשתמש בשיטות סינון שונות, שבטוח יפגעו גם באתרים לגיטימיים שדומים לאתרים האלה בפרמטרים מסויימים. במי זה יפגע בסופו של דבר? בגולשים ובמקדמי אתרים אחרים.
    דף הבית שלי באינטרנט הוא שימושון, זהו אתר שימושי וידידותי

דרכו ניתן להגיע לתחנות רדיו באינטרנט וגם לערוצי טלוויזיה ברשת

ציטוט פורסם במקור על ידי talprihar צפה בהודעה
    אבל עכשיו ברצינות מקריאת שתי התגובות הקודמות, אני שוב לא מצליח להבין מה הבעיה פה, מישהו חייב דין וחשבון למישהו (כולל לגוגל) איך הוא מקדם את האתרים שלו?...
    כל מה שעובד הוא לגיטימי, ולכל אחד יש את הדרכים שלו...
    תרשה לי לא להסכים איתך.
    זה שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד לא הופך את זה ללגיטימי.
    להקים אתרי זבל ולקדם אותם זה כמו למכור קופסאות ריקות במסווה של מוצרים.
    לדעתי זה לא אתי
    פרילנסר? מחפש סביבת עבודה? הזדמנויות עסקיות?

מחשבון משכנתא בפורטל המשכנתא של ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי Yobel צפה בהודעה
    תרשה לי לא להסכים איתך.
    לדעתי זה לא אתי
    לא מסכים.
    בוא נניח שיש ספקטרום רחב של אתיות (כשלצורך העניין אתיקה כאן זה שמירה על האינטרנט 'נקי')
    בקצה האחד: אתר טהור, שכל קישוריו מגיעים מאנשים שבאמת ובתמים אהבו את האתר הזה, האתר לא 'דחף' ולו מילת מפתח אחת, אלא בנה עצמו בצורה מתאימה למשתמש וכו'.
    בקצה השני: אתר זבל מושלם, שום משפט בו אינו בעברית תקינה ואינו מובן, כל הקישורים אליו נקנו מ'שכונה רעה', או הוכנסו ע"י תוכנות כאלו ואחרות לפורומים ובלוגים. הוא בנוי זוועתי למשתמש, אך כנראה מספיק טוב למנועי החיפוש.

עכשיו תענה לי בכנות: איפה אתה שם את הגבול של לגיטימי ולא לגיטימי?
    האם כשאתה מקדם אתרים אתה לא מייצר מאמרי זבל (=מאמרים שאם אתה באמת היית צריך מידע בנושא - לא היו משמשים אותך, ובמקרה הגרוע אולי אפילו מטעים), האם אתה לא קונה קישורים? האם אתה לא 'דוחף' מילות מפתח? האם אתה לא מקים אתרי לווין שאין בהם שימוש אמיתי לגולש הסביר?

למען הסר ספק - גם אני עושה את כל הפעולות הללו.
    מה שאני מנסה לטעון - יכול להיות שהאתר הזה עושה פעולות פחות 'אתיות' ממה שרוב המקדמים עושים, אבל בוא נודה - שאם אני ואתה היינו מאמינים שהפעולות הללו יעבדו לאורך זמן מספיק - כנראה שהיינו עושים אותו הדבר.
    ככה שאין מקום לשלול את הלגיטימיות של הפעולות הללו, בטח כשאנחנו משחקים בדיוק את אותו המשחק, פשוט יותר סולידי.

הערה לסיום: ככל שאתה מחשיב 'אתיקה' כשמירה על הכללים שגוגל מפרסמים מעת לעת - א.אין ספק שמרבית המקדמים לא שומרים עליהם ברמות כאלו ואחרות. ב. - אני מסרב להשתתף בקונספציה שלגוגל, כחברה מסחרית טהורה, יש סמכות אתית כלשהי.
    משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
    תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.

לא מצליח להבין איפה אתה לא מסכים איתי.
    אין לי בעיה עם שום דבר ממה שכתבת.

הטענה שאתה ואני גם מייצרים תוכן זבל לא מוכיחה כלום ולא מעידה האם זה לגיטימי או אתי...
    פרילנסר? מחפש סביבת עבודה? הזדמנויות עסקיות?

מחשבון משכנתא בפורטל המשכנתא של ישראל

לא מצליח להבין איפה אתה לא מסכים איתי.
    אין לי בעיה עם שום דבר ממה שכתבת.

הטענה שאתה ואני גם מייצרים תוכן זבל לא מוכיחה כלום ולא מעידה האם זה לגיטימי או אתי...
    אם אנחנו מסכימים זה כבר טוב

נכון - זה שאנחנו מייצרים זבל לא הופך את זה ללגיטימי או אתי. מה שניסיתי לטעון זה שאין מקום להבחנות בין פעולותיו של מקדם כזה או אחר (או ליתר דיוק, אין מקום להבחנות חותכות).
    ומכאן שככל שאנחנו מניחים שקידום אתרים כשלעצמו זה פעולה לגיטימית ואתית - כנראה שגם אותן פעולות של מקדמי האתרים הללו 'אתיות' ו'לגיטימיות' כמעט באותה מידה של הפעולות שאני ואתה עושים.
    משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
    תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.

תרשה לי לא להסכים איתך.
    לדעתי זה לא אתי
    מה שהתכוונתי אליו הוא לא לעניין האתיות של מהות האתרים המקודמים , אלא לעניין האתיות של מהות דרכי הקידום ,מה שאתה מדבר הוא על האתרים המקודמים - שאני עוד יכול להבין איך במצבים קיצוניים (או אפילו פליליים) יכול להיות מצב של גניבת דעת כזאת או אחרת... אבל לרוב גם זה הוא לא המקרה וגם אתרים שאינם ספאמיים שהגיעו למקומות הראשונים נגועים באותן צרות וזה שמדובר באתרים נניח של חברות גדולות שהעיצוב, התוכן , התקציב וחברת הקידום שעומדת מאחוריהם יותר טובה זה עדיין לא אומר שהם לא "מוכרים קופסאות ריקות במסווה של מוצרים" (ואני בטוח שלכל אחד מאיתנו יצא להתקל ביותר מלקוח אחד כזה)

ונבהיר יותר את המשמעות של שתי השיטות. יכולים להיות כאלו דברים:

1. אתר "ספאם" שמקודם בשיטות "ספאם"
    2. אתר "ספאם" שמקודם בשיטות "לגיטימיות"
    3. אתר "לגיטימי" שמקודם בשיטות "ספאם"
    4. אתר "לגיטימי" שמקודם בשיטות ל"גיטימיות"

באתר שלפנינו יש את מקרה מספר 3 מובהק. אני לא מצליח לראות פה שום בעיה אתית כל עוד בעלי האתר מודעים לסיכונים שהם לקחו על עצמם כשהם בחרו בשיטות הנ"ל, ואפילו אומר יותר מזה - אני חושב שבסוג התחרות שקיימת היום בשוק בזירות האלה ובעולם בכלל - כמעט ולא ניתן להמנע משימוש בשיטות כאלה, ואכן כמעט כולם עושים את זה, רבים מצליחים להסתיר את זה קצת יותר טוב פשוט.

מספר האתרים שקודמו בצורה הזאת ובצורות אחרות הוא כל כך גדול שרק ניתן לומר - שגוגל ילמד לדאוג לעצמו אנחנו לא צריכים לעשות זאת בשבילו, "הקוד האתי" שהוא עצמו ניסח בקווים המנחים שלו הוא לא רלוונטי עבור מי שמנסה להשיג את התוצאות הטובות ביותר, בין אם בדרכי קידום "רגילות" או בדרכים "ספאמיות" , ובכלל אתיקה אינה שייכת בכלל לכל נושא של דרכי קידום אלו דברים טכניים לגמרי ברמה פשוטה כזאת:
    על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בוורד כדי להגדיל את הפונט = מה אני צריך לעשות כדי שגוגל יחשוב שהאתר שלי יותר טוב. (על איזה כפתורים צריך ללחוץ בתוכנה של גוגל לצורך העניין)

כל עוד לא נחצים קווים פליליים (הזרקת קישורים דרך פרצות אבטחה, בוטנטים וכדומה)

וכפי ש-relkat2 אמר פה:
    אני מסרב להשתתף בקונספציה שלגוגל, כחברה מסחרית טהורה, יש סמכות אתית כלשהי.
    הדבר היחיד שאני יכול להגיד על זה הוא - לייק אחד גדול! , זאת בדיוק נקודת ההנחה ממנה אני יוצא.
    נערך לאחרונה על ידי talprihar, 18/03/2011 בשעה 00:07

+ הגב לאשכול זה