פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך סך הכל של 17

אשכול: שאלה על רווחים באינטרנט, מס הכנסה ועוד.

משתמש "קל" twitt אינו מוערך במערכת הפורומים

שאלה על רווחים באינטרנט, מס הכנסה ועוד.

אני Affiliate שמפרסם לידים (CPL OFFERS) דרך כל מיני רשתות תוכניות שותפים מישראל
    הדרך בא אני מפרסם את הלידים היא גוגל Adwords או Facebook , כמובן בשיטת PPC - Pay Per Click.
    על כל קליקי אני משלם סכום מסויים, מביא תנועה בכסף , בשביל להרוויח כסף.

השאלה שלי היא כזאת, אם אני מוציא בחודש על פרסום 10,000 שקל ומרוויח רק 8,000 שקל מלידים,
    זאת אומרת יש לי פה הפסד של 2,000 בחודש , מה קורה במצב כזה עם מס הכנסה ומע"מ וכל השאר?

הראי מצד אחד הרווחתי את ה 8,000 שקל , אבל הם בעצם ההחזר שלי על ההשקעה, ואני עדיין יוצא פה מופסד
    אני צריך לשלם עליהם מס הכנסה וכל השאר?

אשמח להסבר של מישהו שמבין בעניין, תודה רבה!

משתמש מתקדם seomax is on a distinguished road
    אני לא מומחה גדול בעניין, אבל נראה לי ככה ...

במידה ואתה לא עוסק פטור, לך למע"מ ו מס הכנסה ותירשם.

אחר-כך, אתה צריך לדווח על כל ההכנסות, לקבל חשבוניות על כל ההוצאות, אתה תשלם מיסים כל חודשיים, אבל בסוף השנה אתה תקבל החזר מס אם אתה מופסד.

נראה לי שכל עוד אתה לא מרוויח משהו כמו 60 אלף בשנה, אתה יכול לקבל החזר מס מלא, זאת אומרת לא לשלם מס.

ייעוץ בתחומי מיסוי כדאי לקבל מרואה חשבון או יועץ מס ולא בפורום

החוקים של מס הכנסה הם נוקשים וברורים.

לשאלתך באופן עקרוני ניתן לקבל החזר מע"מ בגין הפסדים במידה ואתה עוסק מורשה.

עוסק פטור אינו משלם מע"מ וגם אינו מזדכה ובהפסדים בכל מקרה אין צורך לשלם מס הכנסה.

בכל מקרה אם יש לך מחזור כזה אתה חייב לדווח למדינה. ליתר דיוק חובה לדווח על כל עסק ועסקה
    כתיבת תוכן

גוגל פלוס קבלת הזמנה מיידית לגוגל פלוס

שירותי תרגום תרגום

מה שאתה אומר זה שאתה מרוויח כמה אלפי שח ולא מדווח על זה לאף אחד
    העובדה שאתה מפסיד בסהכ לא משנה כלום
    גש מחר בבור ליועץ מס או רואה חשבון ותהפוך את הכל לחוקי
    אתר מאמרים פאבלישר. לשרותכם משנת 2007.
    עורך דין
    עודף משקל

שלום,
    לכאורה לפי נתוני השאלה יש לך הפסד ולפיכך אינך צפוי לשלם מס הכנסה.
    לגבי סוגיית המע"מ - סוגייה זו הינה מורכבת ביותר. יש לבחון את השלכת ס'30 לחוק מע"מ על פעולותיך ביסודיות.
    כמובן שמכיוון שמדובר בפעילות עסקית לכל דבר ועניין - עליך לפתוח תיקים בהתאם במע"מ, מס הכנסה וביטוח לאומי.

כפי שכבר ייעצו לך למעלה - מומלץ להמשיך טיפול עם רואה חשבון.
    משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.
    תל אביב 100 - ניתוח טכני, סקירת ניירות ערך חברות מדדים ומניות תל אביב 100.

משתמש "קל" felix_cohen is on a distinguished road
    למה שישלם מע''ם? הוא מוכר בחו''ל, לא בארץ. אפילו הוא לא מוכר - הוא מקדם מוצרים.

אם אתה מפסיד אתה לא צריך לשלם, אבל אתה חייב תיק במע"מ ומס הכנסה.
    בקיצור, אם אין לך תיק כל העניין לא רלוונטי.

ציטוט פורסם במקור על ידי ryan צפה בהודעה
    בקיצור, אם אין לך תיק כל העניין לא רלוונטי.
    זה דרך מאוד "מיוחדת" לנסח את זה. מה פירוש לא רלוונטי? לדעתי הסיכון שהוא חושף את עצמו בדרך הפעולה הנ"ל מאוד רלוונטית.
    משרד רואה חשבון - הנהלת חשבונות וייעוץ מס, החזרי מס לשכירים, פורום רואי חשבון בירושלים.

מכור לפורום scorpy72 אינו מוערך במערכת הפורומים הסמל האישי שלscorpy72
    טוב, בקצרה:
    מס הכנסה אתה משלם בסוף השנה על כל ההכנסות בניכוי ההוצאות שלך. גם הכנסות מחו"ל.
    כלאמר אם הוצאת במהלך השנה 100000 על פרסום והכנסת 200000 אתה תשלם מס הכנסה על 100000 (ההפרש ביניהם).
    גובה המס ניקבע בהתאם לתחום העיסוק ועוד כמה פרמטרים. במידה והחישוב שלך הוא שאתה מופסד או מורווח רק כמה אלפים - לא תשלם כלום.
    מע"מ אתה משלם על ההפרש בין הכנסות והוצאות דו חודשיים. כלאמר עבור החודשים ינואר פברואר אתה תשלם ב 15 מרץ את הפרשי המע"מ.
    עבור הכנסות מחו"ל של אפילייאט או פרסום (עליהם דיווחת למס הכנסה כמובן) לא תשלם מע"מ והם לא נילקחים בחשבון.
    כלאמר אם היו לך הוצאות של 10000 בחודש כלשהו והכנסת מאפילייאטס בארץ 10000 ומאלו בחו"ל 20000 - לא תשלם מע"מ כי אתה מאוזן מהבחינה הזו.
    אם ההכנסות מהארץ קטנות מהיקף הפרסום שהשקעת - אפילו מגיע לך החזר מע"מ (אבל אל תתחכם - הם לא אוהבים את זה ואל תדליק להם נורות אדומות!).

ושורה תחתונה - תפתח תיק עוסק מורשה (לפי הנתונים שלך) ותשלם כל חודש 250 ש"ח לרו"ח (בערך) ותישן בשקט.

בהצלחה :-)
    נערך לאחרונה על ידי scorpy72, 11/05/2011 בשעה 13:56

משתמש מתמיד oofir אינו מוערך במערכת הפורומים
    טוב לסיכום - כל התשובות למעלה לא מדוייקות - וזה לא מפתיע כי זה פורום קידום אתרים ולא פורום יעוץ מס.

כדאי לך לפנות לרו"ח שמבין באינטרנט - תוודא שהוא מטפל באנשים כמוך.
    לפי מה שאתה אומר אומנם יש לך הפסד לצרכי מ"ה אולם עליך לשלם ביטוח לאומי ומע"מ - כי ההוצאות שלך הן ללא מע"מ (אתה לא יכול לקזז מע"מ כי אתה לא מקבל חשבונית מס כחוק) ואילו על ההכנסות עליך להוציא חשבונית מס הכוללת מע"מ (אלא אם אתה נרשם כעוסק פטור). בכל אופן כרגע אתה עבריין מס.
    למה לשבור את הראש? כתיבת מאמרים לכל אתר. זקוקים למחשבונים? - מחשבונים חינם באמצעות אומדיה שיווק באינטרנט

מכור לפורום scorpy72 אינו מוערך במערכת הפורומים הסמל האישי שלscorpy72
    לכתוב כל התשובות למעלה לא מדוייקות זה לא מכובד. זה קודם כל.
    אם נוסיף על זה שאתה לא קורא במדוייק את השאלה שלו כמו שצריך - זו כבר חצי חוצפה...
    אבל אני עברתי את הגיל של לחפש להתנצח אז מעבר לכל זה אתה צודק (כמו האחרים שכתבו לפניך...)
    שכרגע הוא צריך רו"ח ובינתיים הוא עובר על החוק.

משתמש מתמיד oofir אינו מוערך במערכת הפורומים
    לא הייתה לי שום כוונה לפגוע במישהו
    העיקר שהכוונה ברורה - חובה לפנות למישהו מקצועי בתחום
    למה לשבור את הראש? כתיבת מאמרים לכל אתר. זקוקים למחשבונים? - מחשבונים חינם באמצעות אומדיה שיווק באינטרנט

אם המחזור הוא כמו שכתבת, אתה נחשב לעוסק זעיר. עוסק זעיר מקבל המון פטורים ולא תצטרך לשלם כמעט..

במצב של עוסק מורשה שמדווח על הפסדים, הוא מקבל החזרים/קיזוזים ממע"מ ומס הכנסה.

משתמש "קל" גיל לוין is on a distinguished road
    שלום,

אבקש לחדד מעט :

1. ראשית אכן עליך לפתוח עוסק, ולא כפי שנאמר לעיל שכן אין יותר צורת התאגדות של עוסק זעיר, אלא של עוסק פטור, כלל לא בטוח שאתה נכנס לקטגוריה כי נראה שהמחזור השנתי שלך עולה על 76,884 ש"ח לשנה.

2. שנית, אין החזרי מס ממס הכנסה אלא ממע"מ בלבד, יחד עם זאת ניתן לשמור את ההפסדים מעסק ולקזז אותם מול רווחים בשנים העוקבות.

3. יש לפעול כחוק, במידה ואתה מנהל עסק עצמאי חובה עליך להרשם אצל רשויות המס, כלומר מע"מ, ביטוח לאומי ומס הכנסה. אתה יכול להעזר ברואה חשבון שיעשה את העבודה למענך ויכול לעשות אותה לבד.

אשמח לענות לכם לשאלות במידה וישנן בפורום או במייל - cpa.shor@gmail.com

גיל,
    מטרת הפורום אינה להעלות מן העוב דיונים ישנים.
    תוכל לתרום מידיעותך בפורומים רלוונטים בתחום ויש המון כאלו, כשהדיון עוד רלוונטי....
    בהצלחה

משתמש "קל" גיל לוין is on a distinguished road

לעניין תגובות בדיוני עבר

מה הסיבה שאתם לא ממשיכים דיוני עבר ?

הדיון הזה קפץ לי בגוגל, וחלק ממה שנאמר בדיון שגוי... אני לא רואה סיבה לא לתקן, אבל פורום שלכם אז איך שאתם רוצים.

הפורום בטוח לא שלי :-)....

+ הגב לאשכול זה