פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3

אשכול: איך יוצרים אפליקציה לעמוד פייסבוק קיים

איך יוצרים אפליקציה לעמוד פייסבוק קיים

הי,
    אני מעוניין להכניס מערכת תגובות של פייסבוק לאתר שלי.
    כדי לעשות זאת אני צריך בין היתר שיהיה לי Application ID.
    ליצור אפליקציה ולקבל את הID הזה זה פשוט.

מה שאני לא מצליח להבין זה איך לגרום לאפליקציה הזאת להיות קשורה לדף פייסבוק (fun page) קיים.
    מה שקורה בפועל זה שאם למשל מישהו רושם תגובה, אז התגובה מופיעה בפרופיל שלו עם לינק לעמוד שבו רשם את התגובה + לינק לדף הפייסבוק של האפליקציה - את הלינק לדף הפיסבוק של האפליקציה אני רוצה לשנות לדף הפייסבוק הקיים שלי.

ככה זה נראה פחות או יותר בעמוד הפרופיל של מי שהגיב, כאשר המילה NAMEofAPPLICATION היא בעצם שם האפליקציה אשר אליה יש קישור:
    Source: htp://www.website.co.il/article.html
    27 minutes ago via NAMEofAPPLICATION · Like · Comment

יש למישהו מושג?
    אתרים ודומיינים למכירה בשוק האתרים | אחסון אתרים איכותי ואמין בישראל | עורך דין בדיני אינטרנט וקניין רוחני

משתמש כבד mach77 is on a distinguished road
    תכנס לדף האפליקצייה שלך >> מתחת ללוגו לחץ "הוסף לעמוד שלי" >> בתפריט הבא בחר את העמוד שלך ולחץ אישור, אתה תעבור לדף האוהדים שלך ותראה את הטאב של האפליקציה.

שים לב, כדי שזה יעבוד חשוב להגדיר נכון את האפליקציה.

אם אני לא טועה, ישנה אפשרות להציג תגובות בדף FBML ללא צורך באפליקציה' בדוק כאן http://www.google.co.il/search?hl=iw...comme&gs_rfai=

עריכה:

הנה התג http://developers.facebook.com/docs/.../fbml/comments
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי mach77, 01/01/2011 בשעה 23:39
    מתכננים לבנות חנות וירטואלית מקצועית ? בקרו באתר וקבלו הצעה לבניית חנות וירטואלית.

מדריך שיפוצים ועבודות גבס, באתר טיפים מאמרים ומדריכים בתחומים עבודות גבס בנייה ושיפוץ.

אני לא מבין את בעייתך

ה FACEBOOK COMMENTS מטרתם לשתף את התגובה על פרופיל המגיב ולהישאר כתגובה בדף עצמו

מה רצית שהם יעשו? כאשר התגובה מתפרסמת על הקיר של המגיב במידה ולחצים עליה מגיעים אל העמוד בו הודגה

זה הכח הויראלי שבתגובה ובמקביל היא גם "תגובה" אמינה יותר מאחר והיא התבצעה ע"י פרופיל אישי של אדם ( לא סתם איזה טקסט)

+ הגב לאשכול זה