מה ההזדמנות?
הכנסים האלה מיותרים, הם לא מחדשים כלום שאי אפשר להשיג ברשת.
נראה לי שאנשים הולכים אליהם בשביל הnetworking ובשביל להגיד - הייתי בכנס.
מנסיון העבר אני תמיד התאכזבתי.
מאמין שהרוב שמעו והרבה כבר נרשמו, אבל בגלל שהתאריך מתקרב אני חושב שיש כאן הזדמנות שכדאי לא להחמיץ.
כנס הספין קון השלישי בישראל יתקיים בירושלים במלון ענבל.
בתאריך: 9 לינואר 2011
הכנס עוסק בתחומים המרתקים ביותר בקידום אתרים ובחידושים האחרונים בתחום - אז מי שמתעניין ורוצה להתמקצע כדאי לו להרשם:
http://searchmarketingexpo.com/sphinncon
מה ההזדמנות?
הכנסים האלה מיותרים, הם לא מחדשים כלום שאי אפשר להשיג ברשת.
נראה לי שאנשים הולכים אליהם בשביל הnetworking ובשביל להגיד - הייתי בכנס.
מנסיון העבר אני תמיד התאכזבתי.
הכנס שלהם שנה שעברה הפתיע לטובה. אני בכללי ממש נגד כנסים, אבל ממליץ על זה עם הנסיון של שנה שעברה. היה מעניין
מכיוון שהכנס מורכב ממספר פאנלים במקביל - צריך לשים לב מה בוחרים.
הכנס מנסה לכוון גם למתחילים וגם למתקדמים, ומכאן שצריך לשים לב מה בוחרים.
שנה שעברה היו לפחות שתי הרצאות שחידשו המון. אחת מהם של מנחם רוזנבאום מחברת Tens Web Marketing (קולגה שלי כמובן) - שהסביר בהרצאתו How To Judge Link Building Successl משהו עמוק מאוד בקידום אתרים ובבחינת איכות הקישורים שנוספו לאתר. אין דברים כאלה ברשת!!!
חוצמזה שקצת נטוורקינג והכירות שמביאה להפריית ידע הדדית ו/או לשיתופי פעולה לא מזיקה אף פעם.
האם הכנס עולה כסף?
זהו קידום אתרים, ייעוץ, ליווי וניהול פרוייקטים.
birthdays - מסיבת יום הולדת - מתנות, עוגות, אטרקציות, הפעלות ועוד...
אין כל רע בנטוורקינג, רק אני לא מוצא סיבה לשלם בשביל נטוורקינג כפי שאינני גובה כסף לפגוש אותי.
באופן כללי הכנסים שיצאתי מהם כשאני מרגיש שלא בזבזתי את זמני הם מעטים והייתי במספר לא קטן של כנסים אבל לא הייתי בכנס הזה.
אם זו הסיבה לכנס אז אני אוותר ואפגש עם הקולגות בהזדמנויות אחרות, אבל כיוון שניר אדר שדעתו נחשבת בעיני המליץ על הכנס מבחינה תוכנית, אולי אנסה להגיע הפעם.
איזה פאנלים היית ממליץ לבחור.
מדהים שבהשוואה לשנה שעברה ישנם עדיים מקומות פנויים. בדיוק קיבלתי מייל שיווקי מבארי. טוענים למקום גדול יותר.
איתן יריב,
WAO SEM - שיווק באינטרנט
שנה שעברה היה אולם כללי שהתכולה המקסימלית שלו היא 190 איש!!!
השנה זה עבר למלון ענבל - התכולה האפשרית היא 400 עד 450 איש!!!
לכן יש עדיין מקום.
הרישום גדל בערך ב45% ביחס שלנה שעברה - אז אל דאגה...
לגבי פאנלים מומלצים - השאלה מה רמת המומחיות בSEO ומה הכיוונים שאתה רוצה להתפתח אליהם.
ולא - לא אמרתי שנטוורקינג זו הסיבה, רק אמרתי שזה עוד נתון!!!
עברית שלי לא טוב. אבל אני רוצה להשתמש ב-Google Translate לומר שאני מצפה לראות, כולם או חלקם לך שם. אנחנו מנסים לרצות את כולם.
בשבילי, המטרה העיקרית של הוועידה היא לעזור לבנות את תעשיית SEO בישראל.
בתוך שלוש שנים, זה הפך למשהו מאוד מיוחד.
מקווים לראות אותך שם.
אני מתנצל על עברית שלי.
אה ואל תשכחו, יש לנו נציג של Google הקרובים. לא מאט קאטס, אבל מישהו מהצוות את איכות החיפוש.
זה בארי
Yep, just wanted to show off my Hebrew skills.![]()
![]()
Anyway, I posted my thoughts in detail about this and linked to this thread at http://www.seroundtable.com/seo-isra...nce-12727.html
Not sure if links are allowed in this forum, but I cover forums, that is what I do.![]()