רק לאנגלית
צריך להרשם לאינדקס של דמוז פעם בעברית ופעם באנגלית?
רק לאנגלית
לתשובה הזאת לא ציפיתי!
מדובר באתר ישראלי, בעברית, אז רשמתי אותו כבר לדמוז בעברית ורציתי לדעת אם צריך רישום נוסף באנגלית.
אתה יכול להסביר את התשובה שלך?
כן. http://dmoz.org.il/ זה אתר שאני מאחסן על האתרים שלי, שהוא עותק מראה נפרד ושלא עודכן כבר שנתיים לפחות ושהוא קיים רק כי בצורה הזויה עדיין אכפת לי מהפרוייקט הזה בצורה זו או אחרת.
האתר DMOZ הרשמי היחיד הוא dmoz.org
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.
אוקיי,
אז יש סיכוי לאתרים בעברית להתקבל או שהאינדקס לא מקבל יותר אתרים בעברית?
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.
יש פה כל כך הרבה מקדמי אתרים ואני מתאר לעצמי שכל אחד מהם השקיע כמות נכבדת של זמן בהגשת אתרים לדמוז...
אני חושב שהרבה היו מוכנים להפוך לעורכים ולהחיות את הפרויקט הזה מחדש...
אין סיבה שדוקא דמוז בעברית יהיה פרויקט מת וייתן יתרון תחרותי לאתרים שאינם בשפה העברית שהרי הבנתי שרוב מנועי החיפוש מתחזקים אינדקס פנימי על בסיס דמוז.
מישהו יכול להרים את הכפפה בעניין?
לא אכפת לי לנסות אבל אני לא יודע עם מי צריך לדבר שם...
אני בטוח שהרבה מקדמי אתרים היו שמחים להפוך לעורכים בדמוז, מבחינת דמוז גם בימיו הגדולים זה לא היה מהלך חיובי.
יש מספר סיבות שדמוז בעברית הוא פרויקט מת. ובכללם ענייני פוליטיקה וכבוד, עורך ראשי אין לקטגוריה העברית מזה לפחות שלוש-ארבע שנים. אני יכול להרגיע אותך שהיום הוא אינו מהווה יתרון לכלום ולאף אחד.
אין עם מי לדבר וחבל על האנרגיות.
אתה מוזמן לקרוא:
מה הפואנטה של דמוז
מופיע בdmoz.com אבל לא בdmoz.co.il
ועוד אשכולות רבים בנושא דמוז
זהו קידום אתרים
אחחח איפה הימים שהיינו מוכנים למכור כליה בשביל להכניס אתר לדמוז חחחחחח
היום הוא לא כזה בעל השפעה ככה שגם חבל על המאמץ, בודדים המקדמים שעוד יש להם נגיעה לאתר בעברית