אהלן,
פורסמו כאן בעבר המון רשימות אינדקסים, למשל:
http://www.seoforums.co.il/threads/2...A1%D7%99%D7%9D
וכמו כן תערוך חיפוש בפורום למילה "אינדקסים".
בהצלחה
שלום,
אני בונה אתרים ללקוחות ומעוניין להציע להם ללא תשלום חבילת קידום בסיסית וראשונית. דחיפה ראשונה שלא תצריך ממני מאמצים רבים מצד אחד, ומצד שני כן לתת את הפוש הראשוני לאתר.
הבנתי שלרשום את האתר לאינדקסים ולמנועי החיפוש יכול להיות התחלה טובה ??
ואם כן, אלו מנועים והאם יש כלים אוטומטיים לדברים האלה.
תודה.
אהלן,
פורסמו כאן בעבר המון רשימות אינדקסים, למשל:
http://www.seoforums.co.il/threads/2...A1%D7%99%D7%9D
וכמו כן תערוך חיפוש בפורום למילה "אינדקסים".
בהצלחה
כל מה שידוע לי על כסף , שיווק באינטרנט וניהול זמן
התלבטות שאני כל הזמן חושב זה כמה זה תכלס עוזר. זה שירות שלקוחות רוצים, אבל זה בעיקר כי הם לא יודעים מה טוב עבורם. אני לא רואה איך זה יעזור ללקוח תכלס
הי ניר,
אני רואה למה אתה מתכוון. כמובן שאין בכך כדי להיחשב קידום אתרים רציני.
אך האם אינך חושב שעבור אתר חדש לחלוטין, רישום לאינדקסים יכול לעזור מבחינת כיסוי "הבסיס", כלומר:
כמה לינקים שיובילו לסריקה של האתר ואולי ישפרו את הנראות שלו ברשת?
הלוא מדובר רק בשירות נלווה לבניית אתר, ולא שירות קידום אתרים. לאחר מכן, בעלי אתרים יכולים לפנות לקידום מהותי של האתר.
כל מה שידוע לי על כסף , שיווק באינטרנט וניהול זמן
רישום באתרי אינדקסים יכול בהחלט להיות משהו. עדיף על כלום.
הרשימת אינדקסים אכן טובה. אבל להכנס לכל אינדקס ולרשום את האתר, שוב ושוב ושוב...ככה מאה פעמים?
יש פתרון פשוט וקל יותר?
אולי אתר שרושם לכולם?
אם הזמן שלי מוגבל ובכל זאת אני מעוניין לספק חבילת בסיס
הייתי רושם לאינדקסים גדולים בלבד ובשארית הזמן רושם 3-4 מאמרים קצרים ומפרסם, לפחות באתרי המאמרים הגדולים בארץ - כך תוכל לקבל גם מספר קישורים על ביטויי מפתח חשובים.
כאמור, אין כל הפעולות האלו מבטיחות קידום או בכלל התקדמות בתוצאות - הכל תלוי תחרות ביטויים.
את מידת ההשקעה הנדרשת רק יועץ לקידום יוכל להעריך בכלליות- אולם אם הביטויים אינם תחרותיים (שזה כבר נהיה נדיר יותר ויותר) אז גם הכנת האתר לקידום ומספר קישורים נכונים לדפים אסטרטגיים יוכלו לעזור.
נערך לאחרונה על ידי eitanya, 30/11/2010 בשעה 11:15
בהמשך לדברי eitanya - רישום באתרים כמו חדשהוט שווה וחבריו יכול להיות גם אחלה נקודת פתיחה לאותם אתרים. כל אלו הם דברים בסיסיים שבהשקעה של שעת עבודה אתה יכול לתרום משמעותית לאתרים המתחרים בתחומים לא תחרותיים.
מה היית בונה ללקוח כזה?
כאילו "שעת עבודה" זה לא מעשי. כתיבת 4 מאמרים והפצה? רישום לכמה אינדקסים? כאילו גם חבילה בסיסית יכולה לקחת כמות יפה של שעות.
נגיד:
שעה למאמר כפול 4 מאמרים
שעה של הפצת כל מאמר
רישום ל-10 אינדקסים?
אני רואה כאן כ-10 שעות.
יהיה לקוח שירצה משהו כזה לדעתכם?
דף הבית שלי באינטרנט הוא שימושון, זהו אתר שימושי וידידותי
דרכו ניתן להגיע לתחנות רדיו באינטרנט וגם לערוצי טלוויזיה ברשת
בואו נדבר על מה השירות. השאלה שלי כל הזמן - מה אפשר להציע ללקוחות כאלה ככה שזה יהיה מספיק רווחי לנו, זול ללקוחות מצד שני, ושלא נרגיש רמאים כשנותנים להם את השירות - שנגיד - באמת נתנו להם ערך כלשהו
לרוב הרשימות כיום - העורכים אפילו לא טורחים לעדכן כך שלרוב - בזבוז של זמן.
אני חושש במונחים של ערך מאונדקס בעיקר אבל לא רק-
3-4 מאמרים קצרים והפצה - עלות 150 שקלים לקנייה (מי שקונה ב-bulk) זמן הפצה - חצי שעה.
רישום לאינדקסים גדולים בטקסט שונה ול-dmoz - חמישה אינדקסים - נניח שעה עד שעתיים עבודה.
tapuz hit, שווה, אתרי סימניות ומספר אתרי social bookmarking (אחלה תוספת אגב) עוד שעה.
הגעתי ל-3 שעות עבודה לכל היותר.
מתחת לזה לדעתי חבילת בסיס כבר לא תיתן ערך - שוב אני מתייחס לתחום לא תחרותי בעליל- בתחומים תחרותיים אני לא בטוח שהייתי מוציא כסף, בתור הלקוח, לחבילת בסיס - האם אני אראה ממנה איזו שהיא תמורה?