Bad Request (Invalid Hostname)
השעה 9:06
היי,
העלתי אתר אינדקס עסקים מסווג לפי קטגוריות שנוספות מידי יום ולפי ערים.
ניתן להוסיף עסקים חינם.
בשלב הזה: כל עסק מקבל כרטיס עסק חינם הכולל את פרטי העסק, מפה המציגה את מיקום העסק, מערכת תגובות.
משתמש רשום יכול להוסיף כמה עסקים שברשותו.
עסק המכיל מעל לסניף אחד יכול להוסיף סניפים בעריכת כרטיס עסק, אשר יוצגו בכרטיס העסק.
BizStar.co.il
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
Bad Request (Invalid Hostname)
השעה 9:06
אלמיר מערכות תוכנה,
העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
לפרטים נוספים 04-63-63-281
מוזר, אצל עוד מישהו זה ככה ?
עדכונים יומיים עבור אפליקציות לאייפון לאפליקציות שמחירם ירד לזמן מוגבל, סקירות ומידע עבור iPhone apps לבעלי חשבון iTunes באנגלית
אלמיר מערכות תוכנה,
אתה גולש במקרה ב013 ברק ?
משום מה עכשיו שאני בודק, כל מי שמחובר לאינטרנט דרך ברק/נטוויזן רואה Bad Request ...
איך פותרים את זה...מוזר
אכן מוזר, ב-013 הגישה נחסמת.
לעומת זאת באמצעות ספקי אינטרנט אחרים הגישה תקינה.
שאלה: מה מייחד האינדקס שלך לעומת האחרים?
נערך לאחרונה על ידי yuee, 05/09/2010 בשעה 14:18
ייעוץ, תכנון, ניהול והקמת מערכות מצלמות אבטחה בפריסה ארצית.
תמיכה בנושא מעגל סגור בנוסף כל המידע הדרוש להקמת מערכות אבטחה
בדקתי עם 013, הם טוענים שברגע שאתה קונה דומיין אצלם, והחלטת מכל סיבה להפסיק להשתמש בו, אז הם תוקעים את הdns שלו לכל החיים, עד שמישהו קונה אותו ומתקשר (כמוני וצועק) חח
הם פשוט לא מתנהגים בהתאם לכללי האתיקה של איגוד האינטרנט, חוצפה ? כן!
כנראה ב2 בלילה היום הם ישחררו וגם גולשי ברק 013 יוכלו להיכנס לאתר שלי. באמת תודה נטוויזן!
לגבי האתר, כמו בכל תחום, כולם מתחרים על נתח שוק זהה, אני מקווה לתת את התמורה הגבוה ביותר בתחום.
כרגע כל נרשם מקבל כרטיס עסק בין אם מדובר בעסק יחיד או עסק עם כמה סניפים, בכל כרטיס עסק ניתן לצפות במידע על העסק,
מפת הגעה, וידאו מיוטיוב, מערכת תגובות ועוד בקרוב.
כמובן שהההרשמה לאינדקס בשלב זה חינם לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי Motioz, 05/09/2010 בשעה 15:15
בשעה טובה גם מי שגולש דרך ברק יכולים להיכנס לאתר.
כולכם מוזמנים להיכנס אינדקס עסקים ביזסטאר
להירשם ולהתרשם
הייתי שמח אם תלחצו על לחצן like של פייסבוק באתר.
אשמח גם אם תוכלו לשלוח את האתר לחברים או עסקים שאתם מכירים כדי שגם הם ירשמו חינם גם לאינדקס.
נערך לאחרונה על ידי Motioz, 06/09/2010 בשעה 09:41
הכי אהבתי את המיקום הגיאוגרפי של הבית קפה הזה
http://www.bizstar.co.il/biz/57-%D7%...A7%D7%A4%D7%94
תראה כאן.
אלמיר מערכות תוכנה,
זה מה שקורה כשלא מעדכנים את המיקום נכון במפה, אגב גם אם אין כתובת הלקוח יכול לא להציג מפה או פשוט לעדכן במערכת ולהזיז את הסמן על המפה גם ידנית ולקבוע את המיקום, מאוד friendly use
באמת ?
חשבתי שברק ונטוויזן אותו גוף.
טוב צריך שוב לצעוק עליהם...
אשמח אם תעדכן אותי מאוחר שוב כי אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד בנטוויזן...
עכשיו עובד.
Thanks
אני עובד עם אינטרנט סלולרי של חברת פלאפון (netstick) והאתר עובד מצויין
בכל מקרה, האינדקס נראה מעולה, סחטיין...
הייתי מציע לך להוסיף קצת תוכן לבד
כמו פה
http://www.bizstar.co.il/cat/%D7%90%...A2%D7%99%D7%9D
בסופו של דבר גולשים מחפשים באתר ואם אני מחפש אולם אירועים והרשימה אצלך ריקה
זה אומר שמשהו דפוק.
יפה מאוד, הוספתי גם עסק
היכן אני אומר להוסיף עסק בתחום "בניית אתרים" הגדרתי נכון לעכשיו בפרסום
לא ניתן לחזור אל המפה ולערוך אותה,
יפה שרואים רחובות בעברית במפה של גוגל, עד כל מה שאני יודע דרך ה api שלהם לא ניתן לראות רחובות בעברית לכן אני מניח שיישמת זאת בדרך אחרת
קובי
קובי בניית אתרים, הקמת אתרים מבוססי ג'ומלה הדרכות ויעוץ
הקמת אתרים תדמיתיים כמו משרד חקירות וגם כמו קידום אורגני בגוגל