תותח!
שלום לכל משתמשי הפורום,
אחרי זמן רב בו אני מנהל בפורומים של k לשעבר וקידום אתרים כעת, הגיע זמני להגיד שלום ולהשאיר את תפקיד הניהול בפורום מאחורי.
בזמן השהות שלי בפורומים למדתי המון מכם המשתמשים, בין אם מדובר על איך לנהל, איך לעשות את העבודה שרבים עושים כל כך טוב, ואיך צריך להגיב למצבים שונים ולהתנהג יותר נכון בסיטואציות שונות.
בזמן שהייתי ברקע וראיתי איך הדברים מתנהלים בפורום, ראיתי עד כמה למנהלים בפורום אכפת,ולכן אני יכול להגיד בבטחה שאתם בידיים טובות, המנהלים עושים הרבה בשביל להביא לכם מקום להתבטא בו ולהיפתח, ומוצאים זמן גם כשאין בשביל להגיב, לעזור ולתרום את הידע שלהם, ואף לקרוא ולהשכיל ממה שיש לכם להגיד.
לצערי אני מודע לחוסר האפשרות שלי לעשות כמוהם, ולכן הגיע הזמן שאפנה את מקומי למען אחר שירצה לקחת את ההזדמנות לעזור לאחרים, מתוך אמונה שהוא יעשה זאת פשוט כי הוא יכול.
מידי פעם כשיזדמן לי, אני אכנס לקרוא תגובות והודעות, ולהגיב במידת האפשר. מי יודע, אולי יבוא יום ואני אחזור לשורות המנהלים של הפורום, אני בטוח שאם ההזדמנות תצוץ אני אנצל אותה כמיטב יכולתי.
עד כאן מה שיש לי להגיד, אתם מוזמנים להגיב ולדבר בחופשיות.
שלכם,
איתי.
בהצלחה בהמשך הדרך.
אלמיר מערכות תוכנה,
העוסקת בשירותי בניית אתרים באינטרנט איכותיים ברמת גימור גבוהה לכלל המגזרים.
לפרטים נוספים 04-63-63-281
כל הכבוד להנהלת הפורמים פה
הלן איתייצא לנו לדבר הרבה בצ'טים של מסנגר. שיהיה לך הרבה בהצלחה.
בהצלחה
איתי, תודה לך על ההשקעה הרבה, הוספת לפורום הרבה!
צר לי שאתה נאלץ לעזוב את הניהול, מאחל לך המון הצלחה בדרך והנאה רבה בשירות הצבאי והקדם.
אני שמח שיצא לי להכיר אותך קצת יותר בזמן הלא ארוך שניהלת פורום.
אני בטוח שעוד נשמע ממך ונראה אותך חוזר לשורותנו.
עלה והצלח.
זהו קידום אתרים
מנעולי ישראל - דלתות פנים, דלתות כניסה, דלתות פלדה, דלת פלדלת מנעולים לבית, מנעול ביומטרי, מנעולי צילינדר ומידע על מנעולנות, כספות, אזעקות, מצלמות אבטחה ואביזרים.
איתי תודה על כל העזרה וההשקעה במערכת הפורומים ובפיתוח הקהילה, אתה תמיד תהיה פה בן בית![]()
המון הצלחה בהמשך דרכך.
בהצלחה בהמשך (:
בהצלחה איתי
:-)
לא ממש מכיר, אבל לפי מה שהבנתי היית אחד התותחים ..
בהצלחה בהמשך![]()
תרגום תבניות וורדפרס - בונה, מעצב ומקדם אתרים / פורומים מבוססי phpBB , לפרטים לחצו על הטקסט בתחילת שורה זו.
לאטמה , בלוג עיצוב גרפי
תודה רבה לכל המגיבים...
אני מניח שזו כניסה אחרונה שלי אם לא לפני אחרונה לתקופה הקרובה, ואחריה לא יזדמן לי זמן רב להיכנס שוב, כך שהגיע הזמן להיפרד ולפנות את המקום.
מקווה שתצמיחו את הפורום ותפעילו אותו.
שנה טובה,
איתי.