"מתנות חינם יש רק במלכודת עכברים" יוסי בובליל
מעדיפה להשקיע אפילו 5 דק' בלנסות ולחפש אתר להחליף איתו קישורים מאשר אינדקסים/ פורומים
גם אלו שלא חלק מהתופעה נדבקו במגיפה והחליטו בוקר בהיר אחד להפוך את כל הקישורים ל nofollow
אני היחיד שמרגיש שמיום ליום יותר ויותר קשה למצוא אינדקסים שלא מבצעים Redirect? כמעט בכל רשימה שאני מוצא (גם המעודכנות), חצי מהאתרים מבצעים redirect או משתמשים ב - Nofollow (זה אפילו יותר נדיר).
אני מבין שהם רוצים למנוע ספאם ותופעות כאלו, אבל ברוב האתרים גם ככה יש צורך באישור ידני. ידוע כבר שגוגל לא מעניש אינדקסים שיש להם המון קישורים יוצאים. אני מנסה להבין מאיפה נובע הפחד לתת קישורים נורמלים. אם אין לך זמן לתחזק את האתר ולבדוק את האתרים אחד אחד, אז גם ככה הוא לא יצליח.
"מתנות חינם יש רק במלכודת עכברים" יוסי בובליל
מעדיפה להשקיע אפילו 5 דק' בלנסות ולחפש אתר להחליף איתו קישורים מאשר אינדקסים/ פורומים
גם אלו שלא חלק מהתופעה נדבקו במגיפה והחליטו בוקר בהיר אחד להפוך את כל הקישורים ל nofollow
הפחד ברור, ההצבעות לאתרים מפוקפקים מוריד את ערך האתר.
תראה, לדעתי זה נובע מדליפת pr - בקשר לאינדקסים הפקטור החשוב ביותר שלהם הוא הpr, ככה וובמאסטרים מחליטים אם האינדקס שווה משהו או לא. ככה שאם הם עושים רידיירקט הם מאבדים פחות pr
למרות שמצד שני זה בהחלט מוריד גם מהרצון של הוובמאסטרים לפרסם שם את האתרים שלהם...
למרות שזה גם ידני במקרים מסויימים ,הם מנסים למנוע תופעה של הצפת ספאם.
תחשוב שיש בעל אינדקס שמפעיל את האתר בצורה ידנית - למה לו להתמודד עם כמויות של ספאם ?
נערך לאחרונה על ידי seomax, 29/06/2010 בשעה 12:40
האינדקסים היו בעבר מלכי הרשת
כיום כבר לא מחפשים באמצעות אינדקס
ורק נרשמים שם לצורכי קקידום אז הגיוני שגם היעילות של הכלי תרד
אם זאת אני יכול לציין שהרשמה באמצעות מילות המפתח כן עוזרת אבל לוקחת המון זמן
ההיגיון היחידי שאני יכול לראות במהלך כזה הוא הכנסת מסלול בתשלום שבו יהיה קישור רגיל. אחרת הם יאבדו את זכות הקיום שלהם, שגם ככה פוחתת מיום ליום.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל מאז ומתמיד המצב היה כזה . רוב האינדקסים היו משתמשים בתגיות NoFollow .
"הגאון" - פרסום מאמרים חינם !
מכירת דומיינים - זירת מכירות לדומיינים ואתרים .
חברת הובלות - הובלות יששכר
צודק, עדיין כדאי לרשום אבל לכמה גדולים בשביל הסמכות שבקישור (dmoz, tapuz, nana) - אולי הייתי עדיין רושם בכמה קטנים לטובת גיוון דומיינים מקשרים לדף הבית.
לפני שנתיים המצב היה אכן שונה אבל לא בהרבה. רשימת אינדקסים שיש לי מאז התעדכנה רק קצת :-)
לדעתי בזמן האחרון קמים הרבה מאוד אינדקסים, ובגלל זה גם איכות האינדקסים יורדת, וגם התחזקות גוגל שמחלישה את השימוש באינדקסים, והתחרות לא משפיעה כלל, כולם מתעקשים לא לקשר בצורה הנקייה ואפשר להבין.
הדבר הכי טוב שיכול לקרות, שיתחילו לעדכן את dmoz הישראלי..
יש לך בשנתיים האחרונות יותר ויותר אינדקסים לאינדוקס מהיר של כתובות דפים פנימיים שזה מאוד שימושי ומאפשר לך להשיג קישורים חד צדדים לדפים פנימיים (אפילו אם רק לאנדוקס מהיר ומעט PR)
narg, boer, tapuz hit, hadash-hot וכיו"ב..
זה אומנם לא המבנה הסטנדרטי של אינדקסים אלה יותר micro blogging לפי קטגוריות מרכזיות ותגיות אבל הגיע הזמן שנתקדם לעולם ה-web2
"הגאון" - פרסום מאמרים חינם !
מכירת דומיינים - זירת מכירות לדומיינים ואתרים .
חברת הובלות - הובלות יששכר