פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך סך הכל של 6

אשכול: בינג - זכויות יוצרים

משתמש חסום roIce אינו מוערך במערכת הפורומים

טוב, כדי לשמור על סדר באשכול הקודם של מנוע החיפוש "בינג", אני פותח אחד נוסף שעוסק בנושא אחר בתחום - אם בינג אמור להביא לנו מידע מקוטלג, לפי הקטגוריה שהגולש יבחר, הרי שהוא חוסך מהגולשים להיכנס לאתרים עצמם ולחפש בעצמם.
    אין כאן בעיה של זכויות יוצרים? הרי בינג מציג מידע שלא ברשותו, באתר שלו, על חשבון האתרים שהמידע הזה שייך להם.
    אם יש לי חנות למוצרים עם מידע, תמונות ומחירים ובינג מציג בתוצאות שלו את המידע הזה הוא למעשה גונב לי את המידע. על המידע הזה יש לי זכויות.

משתמש חסום עמנואל אינו מוערך במערכת הפורומים

איך יכולות להיות זכויות יוצרים על מידע שמוצג בפומבי (להבדיל מטקסט או תמונה וכו')?

האם רשת מוצרי מזון המציגה לפני החגים רשימת מוצרים ומחיריהם, אצלה ואצל הרשת המתחרה, מפירה זכויות יוצרים?

משתמש חסום roIce אינו מוערך במערכת הפורומים

מה אתה מדבר?
    אם אני כותב ספר ושם אותו פתוח במקום פומבי, האין לי זכויות יוצרים על הטקסטים?
    אם ציירתי תמונה ואני מוכר ומציג אותה ברחוב, האין לי זכויות יוצרים על היצירה?

ציטוט פורסם במקור על ידי roIce
    טוב, כדי לשמור על סדר באשכול הקודם של מנוע החיפוש "בינג", אני פותח אחד נוסף שעוסק בנושא אחר בתחום - אם בינג אמור להביא לנו מידע מקוטלג, לפי הקטגוריה שהגולש יבחר, הרי שהוא חוסך מהגולשים להיכנס לאתרים עצמם ולחפש בעצמם.
    אין כאן בעיה של זכויות יוצרים? הרי בינג מציג מידע שלא ברשותו, באתר שלו, על חשבון האתרים שהמידע הזה שייך להם.
    אם יש לי חנות למוצרים עם מידע, תמונות ומחירים ובינג מציג בתוצאות שלו את המידע הזה הוא למעשה גונב לי את המידע. על המידע הזה יש לי זכויות.
    זה ההבדל בין חזק לחלש בין טורף ונטרף
    החזק כופה את רצונו ונראה אותך תובע אותו
    ומה עם מנוע החיפוש של גוגל שמציג תמונות (זה לא פגיעה בזכויות יוצרים), אם אני לא טועה הם זכו בתביעה בשל טענה של שימוש הוגן.

הענקים האלה לפעמים זוכים ולפעמים מפסידים ראה קישור וזה דרך אגב מקרה דומה לזה שאתה מתאר
    וכשהם מפסידים הם כמובן מערערים
    כמה נראה לך מסוגלים להתמודד עם סוללות עורכי הדין של ענקים כמו גוגל או מייקרוסופט
    שנים של תביעות ועירעורים, אגרות בתי משפט, תשלום לעורכי דין ועוד

משתמש חסום עמנואל אינו מוערך במערכת הפורומים

ציטוט פורסם במקור על ידי roIce
    מה אתה מדבר?אם אני כותב ספר ושם אותו פתוח במקום פומבי, האין לי זכויות יוצרים על הטקסטים?אם ציירתי תמונה ואני מוכר ומציג אותה ברחוב, האין לי זכויות יוצרים על היצירה?
    קרא שוב את מה שכתבתי: "...איך יכולות להיות זכויות יוצרים על מידע שמוצג בפומבי (להבדיל מטקסט או תמונה וכו')?..."

+ הגב לאשכול זה