אני מקווה שהשאלה היא רצינית.....
משמעות הדבר שישנם יותר עמודים באינטרנט שקשורים למילת
המפתח הספציפית באנגלית יותר מאשר בעברית.
היי
לאחרונה עשיתי איזה חיפוש בכלי המילים של גוגל וראיתי שהוא נותן מספר חיפושים גדול מאוד למילות החיפוש באנגלית,לפעמים יותר מהמונח המקביל בעיברית...
נניח
digital wedding photography
הוא נותן 8100 חיפושים,שזה יותר מהמילה המילה הכי חזקה בעיברית
צילום אירועים.
אני רואה את זה בהרבה מקרים...
מה הקטע?
אני מקווה שהשאלה היא רצינית.....
משמעות הדבר שישנם יותר עמודים באינטרנט שקשורים למילת
המפתח הספציפית באנגלית יותר מאשר בעברית.
ג'ים,השאלה היא רצינית!פורסם במקור על ידי jim972
אני מתכוון 8100 חיפושים כשאני בודק ב כלי המילים של גוגל!!!
לא אני עושה חיפוש ורואה בצד שרשום 8100 דפים...
לא צריך להגזים...
יש תשובה הגיונית לשאלה הזו?
עוד יותר
אני בספק שיש ב google.co.il
2900 חיפושים בחודש למילים
indian wedding photography
או
beach wedding photography
לדעתי (האישית בלבד) וכמו שזה נראה, ייתכן שגוגל ישראל מיבא מידע מבסיסי הנתונים של שפות אחרות או עושה נירמול ע"פ נוסחה כלשהי במקרה שאין לו מספיק מידע.
חוץ מזה, המיקוד בכלי המילים של גוגל הוא לשפה ומדינה ולווא דווקא לגוגל של מדינה כלשהי ולכן זה לא אומר בהכרח שאם בדקת אנגלית בישראל אז תקבל כמה חיפשו את הביטוי ב google.co.il
כל מה שכתבתי בהודעה הזו הוא ע"ס הבנתי האישית ואם יש למישהו ידע מבוסס אחר אשמח לשמוע וללמוד.
העיניין הוא שחיפשתי רגיל
מדינה ישראל שפה עיברית...
אם הוא לוקח מידע ממאגר נתונים אחר,אז של מי,מה,איפה...
PEACE
אפשר רק לשער שהוא לוקח ממאגר של גוגל אבל עבור קבוצות מיקוד אחרות (אולי בעלות קירבה במספר מאפיינים).
גם אני ראיתי את זה על חיפוש מילות מפתח בעברית, ישראל, עבור ביטוי בעברית בלבד.
אין ספק שזה נראה כמו באג במערכת של גוגל ולא ממש משרת את המשתמש.
זה לא חדש... אני למשל רואה המון חיפושים במילה כמו Shareware , למרות שאף אחד בארץ חוץ ממי שמתעסק במשחקים או במחשבים בצורה רצינית לא מכיר אותה. (בהכללה, אבל זה המצב).
מצד שני, לא הייתי מנסה לקדם אתר ישראלי במילים באנגלית כי גוגל דוחף אתרים באנגלית לפני אלו בעברית בדרך כלל.
פשוט מאוד לבדוק את זה, הרי זה בטח לא keyword משמעותי בקמפיינים בארץ, תבנה לו קמפיין קטן עם המילים האלו, ביד מינימלי, ותוכל לדעת בדיוק כמה חשיפות יש
OXRates.com - Online EXchange Rates