איאן - לפי דעתי אין כאן לשון הרע - הוא לא אמר שום דבר שלילי לדעתי - וההיפך - אני רואה את זה כמחמאה שלמרות שהיה להם קייס נגדך (לטענתו) הם ירדו מהעניין - בקיצור - ריספקט.
עו"ד אחז אגם,
העניין המדהים הוא, שדווקא עם עילת תביעה כל כך חזקה, בכל זאת בחרו לבטל את התביעה נגדי!
אני רואה שאין לך שום בעיה אתית לפרסם פרטים מתוך התיק שלי.
אם יש סיבה לביטל מלבד חוסר יריבות, אני מרשה לך לכתוב אותה כאן.
למרות ה”בורות” שלי, אני מוכן להסביר לכל אחד מדוע מראות אימג ביטלה את התביעה נגדי.
ניתן למצוא את הדואר האלקטרוני שלי כאן - http://www.israel-tourist-information.com/marot.htm
איאן
נערך לאחרונה על ידי ianc, 11/02/2012 בשעה 10:15
איאן - לפי דעתי אין כאן לשון הרע - הוא לא אמר שום דבר שלילי לדעתי - וההיפך - אני רואה את זה כמחמאה שלמרות שהיה להם קייס נגדך (לטענתו) הם ירדו מהעניין - בקיצור - ריספקט.
איאן שלום,
אני לא רואה שום בעיה אתית, והרי הליכי בית המשפט הינם פומביים לכולם.
אני אשמח מאוד אם תידע כל אחד ואחד מדוע אימג' ביטלו את התיק מולך, אולם מצד שני, אני חוזר ומזהיר את האנשים כאן, פן ילכו בדרך, בתום לב, ובסופו של דבר ידרשו לשלם.
אתה הרי אינך מציע לאנשים כאן איזה בטחון??? הרי אם ישמעו לעצתך ויחטפו פסקי דין גבוהים, אתה לא תבוא ותציע לשלם במקומם????
קל ליעץ מרחוק...
היה מקום להדגיש גילוי נאות של עו"ד אחז אגם על כך שהוא בא כוחם של גטי אימג' או לכל הפחות ייצג אותם בתביעות ובבית המשפט לפחות עד לפני מספר חודשים http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%...d_3091954.html
ברור מאליו שגטי אימג' (או עורכי דין שמייצגים נתבעים על ידם) לא ירצו שמי שהם תובעים יפעל על פי העצה של איאן, שהרי הוא הצליח.
אני הבנתי שנכון להיום לפני שתובעים מישהו צריך קודם להודיע לו ולבקש ממנו להסיר את התמונה ואם הוא לא מסיר רק אז אפשר לתבוע אותו.
BLOO בניית אתרים,קידום אתרים וכתיבת מאמרים מקצועיים באינטרנט.
חפר,
אם היית קורא את כל התכתובות היית רואה שאמרתי שייצגתי בעבר את אימג', והיום אני מייצג נתבעים.
אין לי כל בעיה שתפעלו לפי דבריו של איאן כי בסופו של דבר, מי שישלם זה אתם.
איאן איננו המקרה לדוגמא ואינו האדם הנכון ללכת בעקבות עצתו, אולם זכותו של כל אדם לפעול באיזו דרך שיבחר. אל תבואו בטענות אחר כך כי נדרשתם לשלם סכומים גבוהים.
לא נכון.
מאוד מקובל לפעול בדרך הזו, ויש הגנה בפסיקה שנקראת "הודעה והסרה" (קרי הודעתי לך והסרת), אולם ההגנה הזו אינו מונעת פיצוי ראוי אלא רק מראה על תום לב (והרי כולנו נגנוב תמונות, ואם יתפסו אותנו נפעל לפי הודעה והסרה ואם לא, הצלחנו).
בכל מקרה אין חובה בחוק לשלוח מכתב התראה מראש.
שימו לב שככלל, הליך הודעה והסרה אינו רלוונטי למי שמפר, אלא לבעל פלרטפורמה שלא הוא העלה את התכנים. רק במצב כזה תחול הגנת "הודעה והסרה".
במצב של מפר ישיר, ההסרה בסך הכל משמשת להנמכת סכום הפיצוי לפי שיקול דעת בית המשפט.
ולגבי אחז, הרי הוא הבהיר לכם במפורש שבעבר ייצג את גטי וכעת הוא מייצג גם מפרים. אתם יכולים להחליט עד כמה לסמוך עליו או לא, אבל הוא נתן גילוי מלא ונכון ולטעמי - כל הכבוד.
חובה להתייעץ עם עורך דין. האמור אינו עצה משפטית.
לאתר שעוסק במשפט אינטרנט וקניין רוחני. למאמרים על זכויות יוצרים למאמרים על סימני מסחר