פורום קידום אתרים
+ הגב לאשכול זה
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך סך הכל של 9

אשכול: הבדלים כבדים?!

אני מקדם אתר בארה"ב תחת מושג מסוים שבגוגל אני עדיין לא נכנסתי ל10 עמודים שלו ובYAHOO אני בעמוד 3... פער קריטריונים גדול? או קריאות אתרים בזמנים שונים?

(יש לזכור שתחת המושג הזה התחלתי לקדם רק בשבועיים האחרונים)

קידום אתרים בגוגל VPR- תמיד צעד אחד קדימה!

משתמש חסום עמנואל אינו מוערך במערכת הפורומים

הבדל בקריטריונים.

לדוגמא- יהוו סופר קישורים שיש בהם נו פלאו וגוגל לא
    דוגמא 2 - אלפי קישורים גם מאותו דומיין מועילים יותר ביהוו מאשר בגוגל שפחות סופר אותם אם הם מאותו דומיין
    זה מהניסיון שלי.
    בהצלחה

עכשיו שאתה מדבר על זה באמת, אולי זה לא הקטגוריה נכונה בפורום אבל כבר אמרת, מה זה אומר מאותו דומיין קישורים נכנסים..? הרי למה הם מחשיבים את זה בכלל?
    זה מאותו אתר? אז כל האתר יהיו לינקים חזרה לדף הבית..
    לא ממש אבין את זה בחיים למה הם מעריכים את זה כקישור נכנס

משתמש כבד אביגיל אינו מוערך במערכת הפורומים

אז אתה לא חושב ש-1,000 קישורים מאתר הניו יורק טיימס או מויקיפדיה צריכים להיות שווים יותר מקישור אחד?

משתמש חסום עמנואל אינו מוערך במערכת הפורומים

ציטוט פורסם במקור על ידי אביגיל
    אז אתה לא חושב ש-1,000 קישורים מאתר הניו יורק טיימס או מויקיפדיה צריכים להיות שווים יותר מקישור אחד?
    ואת לא חושבת ש-100,000 קישורים מה-footer של אתר שדפיו כמעט זהים, ואין כל רלוונטיות בין כל דף ודף לבין הדף המקושר, שווים הרבה יותר מקישור יחיד מאותו האתר?

משתמש כבד אביגיל אינו מוערך במערכת הפורומים

עמנואל, בחייך, תן לי קצת קרדיט.

השואל הביע פליאה על כך שיאהו נותן משקל לקישורים רבים מאותו אתר, ואני הדגמתי שבכל זאת יש איזשהו היגיון מאחורי זה.

העניין הוא שאני מנסה להבין למה שבכלל יהיה משקל לקישורים לאתר שמגיע מאותו דף? כלומר אם אתר שמפנה אל עצמו..איפה המשקל שמשנה למנועי החיפוש?
    הרי אומרים שכל העניין של קישורים נכנסים הם קישורים שנותנים אמון באתר, אז אני מן הסתם אתן אמון בעצמי ..לא כך?
    (סליחה אם אני בור בעניין הקישורים, אני פשוט מצליח לקדם גם ללא משקל כבד לעניין)

אני מסתכל על זה ככה : גוגל מנסה לחקות משתמש או גולש, ואם נוח לגולש כשיש הרבה קישורים פנימיים שמכווינים אותו בצורה נכונה, אז גם גוגל אוהב את זה. וכן יש מקרים שקישור מעמוד הבית לעמוד פנימי חזק יותר מקישור חיצוני, הכל תלוי ברלוונטיות.

אם תעשה חיים קלים וטובים לגולש, גוגל יעשה לך חיים קלים.

+ הגב לאשכול זה