פורום קידום אתרים
ZEFO Efficient SEO Platform - סט כלים מושלם למקדמי אתרים
+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2
מציג תוצאות 21 עד 24 מתוך סך הכל של 24

אשכול: Ybay מכים שנית

ציטוט פורסם במקור על ידי ahoy
    היי,

יש לי לקוח שמעוניין לתבוע את YBAY ... אשמח לקבל הארות והערות לנושא ממי שכבר התנסה בזה.

תביעה משפטית אינה מתסכלת כמו נפילת האתר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.
    I rest my case

חתימה זו עברה על חוקי הפורום: החתימה תכלול עד שלוש שורות טקסט.

משתמש מתמיד orig אינו מוערך במערכת הפורומים

גם אליי הם הגיעו,שירן קראו לברוחה הזאת -איך אפשר לשכוח היא התקשרה 5 פעמים ביום.

הם מציעים מיניסיט,משם יש קישור לאתר המדובר.

אצלי למשל בהתחלה היא בכלל לא התחייבה על דף ראשון,פשוט אמרה "קידום אתרים".

אחרי זה החתייבה על דף ראשון וגם כל החארטות שהם מוכרים באדוורדס וכו'...

הם גם מבטיחים להיות ראשון אחרי 14 ימים.

שיעמם לי אז הלכתי איתה הפוך על הפוך,הרי הם מציגים את המיניסיט כמשהו שהם נותנים מתנה,והמיניסיט יפה וממנו נכנסים לאתר המבוקש...

אמרתי לה שאני חוסך לה את המיניסייט ושפשוט תקדם את האתר שלי הרי הם קידום אתרים...

היה כייף לראות אותה מתרגזת ומנסה לשכנע אותי שכדאי מיניסייט וזה בחינם וכו'...

בסוף שהיא הבינה שממני היא לא תראה כסף היא התרגזה והפסיקה להציק.

אז תאכלס זה כבר דבר רגיל,היום כל אינדקס פשוט מתקשר למכור לך פרסום...

היה איזה אינדקס ממש שולי שהתקשרו אליי ממנו,הבחורה טענה שיש להם 50 אלף כניסות בחודש,בשום מילה הוא לא נמצא בדף ראשון בגוגל...ששאלתי אותה מאיפה היא מקבלת 50 אלף כניסות אם שום מילה לא בדף ראשון היא גמגמה,אחרי זה ביקשתי לראות דוח של 50 אלף כניסות והיא טענה שרק המנכ"ל מאשר כזה דבר וכו,...

יותר מרגיז זה שהאנדקס הזה מלא פרסומות...סימן שה מוכרים!

בערב שאהיה בבית אתן לינק לאינדקס הזה ותבינו איזה בלופים אנשים מוכרים.

מקרה שהיה לי, לקוח רצה הצעת מחיר לקידום, נתתי לו מחיר סביר והוא אמר לי מה ?!?!?!? הציעו לי בניית אתר + בניית דף נחיתה + קידום אורגני + קידום ממומן וכולם בעמוד הראשון ב-400ש"ח כולם ביחד !!

אני עושה לו כזה, שיהיה בהצלחה, אני מקווה להיות ליד הטלפון שתתקשר אלי חזרה עוד חודש.

כמובן אחרי שהסברתי לו מה הציעו ומה הוא יקבל ...

הטעייה פשוט מסריחה בלשון המעטה של הנציגים של YBAY גורמת לחברות לאבד לקוחות, וגורמת ללקוחות באמת להפסיק להאמין באינטרנט ובשיווק הכל כך עצום וזול שיש שם.

וואלה זו לא עוד חברה שסתם עושה דברים לא טובים ומבטיחה כלום תמורת הרבה, זאת חברה ש"שורפת" לקוחות פוטנציאלים לכולם.

מי בעד להקים אתר נגד YBAY ולקדם אותו מעליהם ?

מה שמצחיק אותי בטלפונים האלה,זה שהם אפילו לא בודקים את המיקום שלך
    באתרים שהם "מוכרים"!

אני מקבל טלפון הממקדמי וואלה כל חודש,בהתחלה הייתי סבלני,אבל אחר כך כבר נמאס!

טוב,התקשרו הציעו,לא רצינו,סמנו כוכבית ליד האתר שלי ועזבו אותי בשקט לאיזה כמה חודשים...

מצד שני זה קורה לי גם עם פלאפון,שמנסים להעביר אותי פעם בחודש ומבזבזים את הזמן שלהם,כי אין להם מה להציע...
    PEACE

+ הגב לאשכול זה
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 1 2

תגיות עבור נושא זה