שאלות לגבי ASP, PHP, ASP.Net, רכיבי צד שרת שעוזרים לקידום אתר ועוד
אתם ממליצים ? אני צריך את זה לצורך בנייה של DATAGRID עם אפשרות מיון לנתונים . בזמנו עבדתי עם הקוד הקיים ב אתר של w3schools אבל התפקוד היה...
הקוד הבא מתיימר להיות "מיני גוגל/AltaVista". התעניינתם פעם איך יוצרים "בוט" שמחפש אתרים באינטרנט ומוסיף למסד הנתונים? לקחתי מבט קצת...
אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין...
רציתי לשאול, משום מה RedirectMatch לא עובד לי כמו שאני רוצה... אם יש לי עמוד לדוגמא: /forum/topic?id=15 ואני רוצה שהוא יעשה REDIRECT ל-: ...
שלום לכולם אני מנסה לשכתב את ה url דרך htaccess. כאשר אני משכתב כתובת אחת הכל עובד בסדר, הבעיה היא כאשר אני מנסה לשכתב את אותו הדף רק עם משתנים...
אני מתקשה ליצור קובץ כזה בווינדוס... למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל?
שלום האתר החדש שלי www.videosportal.net משתמש בסקריפט מסויים שדורש mod rewrite הקובץ .htaccess שהגיע איתו כולל את הקוד הבא RewriteEngine on...
שלום לכולם אני מנסה להשתמש בmod rewrite בקובץ htacsses בשרת iis שמותקנת עליו isapi_rewrite. הבעיה - ברגע שאני מעלה את קובץ הhtacsses...
מישהו מכיר ספר טוב בעברית ללימוד שימוש במסד נתונים בשילוב Asp?
שלום, אני מנסה לשלב מנוע חיפש של אדסנס באתר ASP.NET. הבעייה היא שבקוד של דוט נט יש פורם מרכזי שבתוכו אי אפשר להוסיף FORMs נוספים. אם רוצים...
אני מנסה לשלוח נתונים בעברית מדף html לדף asp שמכניס אותם למסד נתונים (אקסס). אני משתמש ב ajax, וכל העברית שנכנסת לי למסד הופכת להיות סימנים...
נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ואני לא מוצא מה להוריד משם... בנוסף, יש אולי מדריך של איך מתקינים את הAPACHE במחשב וכד'
שלום רב, בניתי מערכת מסוימת ב-ASP. האם יש אפשרות להציג את שמות המשתמשים המחוברים אונליין למערכת. חשבתי על אופציה להוסיף שדה בדיקה בבסיס הנתונים...
שלום לכולם ! הייתי מעוניין לדעת האם אתם מכירים תוכנה שיכולה להמיר קטעי תוכנה משפת ASP ל-PHP או שצריך פשוט לשבת ולעבוד קשה ?
שלום לכולם. אני החלטתי להתחיל ללמוד שפת צד השרת. עכשיו השאלה היא מה עדיף ללמוד PHP או ASP? תודה מראש.
ערכתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות.. אשמח לדעת אחת ולתמיד מה ההבדלים בין שתי השפות ומה עדיף לדעתכם ? תודה,
asp או asp.net מה עדיף בשבילי? אז בקצרה אני רוצה לעשות את האתר שלי ב asp ואני לא יודע במה לבחור האתר שלי על משחקי רשת ואני מתכנן לבנות משהו...
אני חדש בתחום של בניית האתרים ובנתיים מה שאני יודע זה רק html ו css אני מתחיל גם ללמוד javascript הבנתי את השפה עצמה שעובדת עם ממסדי נותונים...
אתם לא מאמינים כמה זמן אפשר לבזבז על משהו כל כך קטן ("HoursLimit=rsHours("Hours Hours=-HoursLimit יש לי מסד נתונים access בשדה Hours שהוא...
שלום לכולם.. כתבתי את הפקודה הזאת: If (Day(date)=1 Or 8 Or 15 Or 23) Then על מנת שהתנאי יתבצע בימים 1, 8, 15 ו ה- 23 לחודש!
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום