שאלות לגבי ASP, PHP, ASP.Net, רכיבי צד שרת שעוזרים לקידום אתר ועוד
מישהו יודע איך עושים שבדף ראשי יהיה רק ה"תקציר" של כתבה ולא כולה? בעיקרון בכל "כתבה כזאת" יש שם embed שאני לא רוצה שיראו מהדף הראשי, מה עושים?
שלום לכולם, התחלתי לפני כמה זמן לבנות אתר מסויים ועזבתי את הבנייה לתקופה מסויימת כאשר רוב האתר גמור, לפני כמה ימים נכנסתי וראיתי פיתאום מלא...
היי חבר'ה אני משתמש בASP להעלות קבצים לשרת לאחרונה שינתי את הגדרת השרת ל IIS7 בממקום IIS6 ואני לא יודע אם זה קשור (אולי עניין של...
שלום לכולם הרצתי את אחד האתרים שלי עם WORDPRESS עם אגריגייטור שקוטף פוסטים ממקורות שונים ומשונים. הם נכסים ל PENDING עד שאני מאשר להם להיות...
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/zywebs/domains/standart.co.il/public_html/forum/index....
אני מעלה פורום באחד האתרים שלי בתחום החתונות, השאלה שלי היא כזאת: האם לעשות לכל אשכול טייטל? הטייטל יהיה כותרת האשכול, ומה לגבי התגובות? האם גם להם...
היי, PHPBB נראה לי קצת מורכב לתפעול על ידי ילדים, אני מחפש פורום מאוד פשוט ובסיסי שמיועד לילדים, מישהו מכיר ? (בעברית)
אני רוצה בבקשה איזה פונקציה או משהו זריז וקליל שאני אדע מאיפה הגיע המשתמש(לפי IP כמובן) והאם הוא מארה"ב תודה
אחרי שמקבלים נתונים מאזור כתיבה (TEXTAREA), אני רוצה להעביר אותו לHTML לפני שאני מכניס את הנתונים למסד הנתונים, מה הייתה הפקודה הזאת ?
תשמעו יש לי דף ואם אני מוסיף לו PHP אפילו סתם ECHO כול הדף קופץ בIE... מה יכולה להיות הבעיה? תודה ענקית!
אהלן, אני עובד על אתר פורקס חדש. אני רוצה לשלב באתר מדדי מטבעות (צמדים) עדכניים שיתעדכן ב-LIVE לפי איזשהו RSS או XML מתעדכן. כרגע יש לי 2...
היי, הנושא לא כ"כ קשור לבניית אתרים אבל אולי תוכלו לעזור לי בכ"ז. מישהו יודע בוודאות האם ניתן לקרוא סמסים ממודם סלולארי? ראיתי את המודם...
היי... יש לי אתר אינטרנט , העניין הוא כי עפ"י חברת האיחסון האתר צורך כמעט 100 ג'יגה תעבורה בחודש לדעתי זה המון ואולי אפילו מוגזם יש...
אהלן, צריכה קוד לפתיחת חלון חדש ללא שורת הכתובת תודה
שלום יש לי 2 שאלות: 1.איך יוצרים CAPTCHA(קוד אימות בתמונה) 2. איך עושים שאחרי למשל 5 נסיונות שנכשלו הIP נחסם(רצוי לעשות את זה גם עם...
אני מעוניין באתר PHP של כ-8 דפים בעלות מינימלית, ובגלל זה חשבתי לבסס אותו על Template מוכן, ולתת למתכנת לעשות את שאר העבודה וההתאמות. כך גם תהיה לי...
אהלן, לפני כמה שבועות העלתי כאן שאלה - רציתי לפתור בעייה שהייתה לי, לידים כפולים (בן אדם אחד שהשאיר את הפרטים שלו פעמיים), ובסוף פתרתי את הבעייה...
שלום לכולם, אני מנסה להכנס לאתר שלי ואז אני מקבל שגיאה: Service Unavailable מישהו יכול לומר לי ממה זה נובע?? ואיזה פעולות אני צריך לבצע...
יש לי תיקיות רבות בשרת, שאני רוצה שהשרת יקרא כ-A_B_C במקום A B C האם יש דרך לעשות פעולה גלובאלית שתשפיע ותכניס את הסימן _ או כל סימן אחר שאני...
שלום חברים, הייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית שלכם בתור אנשים שמתעסקים בבניית אתרים וקידום, עם איזה שפה אתם מעדיפים לעבוד, PHP או ASPX ולמה?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום