איפה כדאי לרכוש חבילת איחסון? איך רושמים דומיין? איך עוברים לשרת חדש?
בעלי חברות אחסון אתרים (Windows) המעוניינים להציע שירותי אחסון, אנא עשו זאת באשכול זה בלבד. כל בעל חברה חייב למלא את הפרטים הבאים בהודעתו: 1....
בעלי חברות אחסון אתרים (Linux) המעוניינים להציע שירותי אחסון, אנא עשו זאת באשכול זה בלבד. כל בעל חברה חייב למלא את הפרטים הבאים בהודעתו: 1. שם...
לפעמים מספיק אכסון חינמי, אם ברצוננו לאכסן אתר קטן או לערוך ניסוי. מצורפת רשימה של אתרים חינמיים בהם אפשר לקבל אכסון. הנכם מוזמנים להוסיף :) ...
שלום לכולם ! כל חברות אחסון האתרים כותבות במפרט החבילות שלהם את כל מה שאנחנו רוצים לשמוע. ולפני שנרשמים אליהם רצוי לשואל אותם מספר שאלות שיכולות...
פרסום שיטתי של החברה שלכם אינו מוסיף לכם כבוד, וכן אינו מקובל בפורום זה. בעל חברת אחסון שיכתוב הודעות אך ורק על מנת לפרסם את עצמו ו/או להשמיץ...
היי, יש לי שאלה (אני מקווה שהפורום הזה מתאים לשאול אותה) לגבי רכישת דומיין. אני מעוניין לרכוש שם דומיין המכיל את השם review בעבור מוצר צריכה....
קראתי היכן שהוא בישראלי אתר לרישום דומיינים, שיש איזה עניין שקשור לעוסק מורשה ושעליו לפנות לאיגוד וכו כו... לא ברורה הכוונה. אדם שרשום בתור עוסק...
שלום רב, אני מתעניין בהשכרה של 2 שרתים ייעודים. יש המלצה לחברות שמספקות בראש ובראשונה שירות אמין ותמיכה 24/7?
שלום כולם שואלים איך מקימים אתר קטן אז אפשר גם בבית אפילו בשביל לנסות אותו להתאים אותו למובייל וטאבלט ולפני שהאתר נהיה להיט תתחילו בבית ...
האתר שלי הוא כולה בלוג פשוט בוורדפרס. יש עד כ400 ביקורים ביום. צריך הרבה נפח אכסון. כמה אני אמור לשלם לחודש? איפה מומלץ? בתודה :)
בחיפושים אחר שמות דומיין שיתאימו לאתר והעסק שלי, מצאתי דומיין שיכול להתאים לי מאד והוא קצר (4 אותיות עם סיומת co.il) ראיתי שהוא בבעלות של אדם פרטי...
שלום . ליפני פחות מחצי שנה קניתי את הציוד הזה בתור שרת לאתרים . הוא לא היה פעיל והכל חדש באחריות . רציתי לדעת כמה היום שווה כל הציוד הזה ? ובכמה...
אני מחפש אחסון אתרים בחינם אולי מישהו מכיר אחסון? בבקשה שיכתוב כאן תודה רבה!!!
מחפש די בבהילות VPS בחו"ל (UK\US) שמאפשר גלישה מהירה ואפשרות הרחבת אחסון (ורצוי ששאר האלמנטים גם יהיו גמישים) . תודה מראש לנעתרים :)
היי חברים, באופן רשמי אפשר לומר שהתחלנו את המהפכה בעולם הדומיינים בארץ מהיום תוכלו ליהנות מדומיין ישראלי ובינלאומי ב 49 ש"ח בלבד (כולל מע"מ) ...
תודה
http://ddr.co.il חבילת אחסון בסיסי נפח אחסון: 250MB תעבורה חודשית: 10GB חשבונות אימיילים: ללא מגבלה מסדי נתונים: 2/ללא הגבלה...
אני מחפש איחסון איכותי, מוכר וזול יחסית שמציע שרתים מאיזור אירופה (הולנד וכו') במחירים הגיוניים. תודה רבה.
http://ldfix.co.il/logo.png LDFix הוקמה בשנת 2013 על מנת לספק לכם שירותי פתרונות אינטרנט ברמה גבהה במיוחד. צוות האתר מספק לכם מענה, תמיכה ושירות...
אני מעוניין למחוק שני אתרים, דומיין נקנה בתשלום ואחסון נמצא אצל חבר. האם מספיק למחוק את כל הטקסט באחסון, או שאני צריך לבטל גם את הדומיין. יש...
שלום חברים, ברשותי אחסון במספר חברות ישראליות. בשל בעיות הנהלת חשבונות עם אחת החברות (מנדנד להם בכל תשלום עד לקבלת חשבונית מס תקינה) החלטתי לעבור...
יש הרגשה שהרוב המוחלט של ה-hosts בישראל הם ריסלרים*. במקרה הטוב הם כותבים "השרתים שלנו נמצאים אצל *הכנס ספק אינטרנט כלשהו*" ובמקרה הרע לא חושפים...
אהלן, האיחסון ישומש להקמת אתר שיבוסס על וורדפרס. שקלתי לקחת איחסון ישראלי במקום אחד מחו"ל עקב העובדה שאיחסון ישראלי מקבל עדיפות בגוגל. ...
שלום לכולם. כידוע, ניתן לחדש דומיינים ישראלים (co.il), לרוב עד 3 חודשים לאחר תאריך הפקיעה המקורי, מבלי שהם משתחררים. השאלה שלי - האם במקרה כזה...
יש המלצות (עם נימוקים)? למשל לכאלו שיש להם לייב צ'אט?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום