וואלה!, נענע, תפוז, MSN ישראל, גוגל ישראל ואתרי אינדקס וחיפוש ישראליים נוספים. איך הם עובדים?
עדכון מחירים מדי חודש, המתנה אינסופית לטכנאי ונציג שימור לקוחות תוקפני הם רק כמה מהעוולות שמעולל לנו שוק התקשורת. בעוד ששוק התקשורת טוען שהוא שם...
תעזבו חברה אפשר לסגור.. אם מדברים א אנשים כמו בני אדם אפשר לפעמים לפתור סוגיות שונות.
להגיד לכם את האמת, לא התאמצתי הרבה, ואני ראשון + שני במילה "ונטרילו" http://search.walla.co.il/?e=hew&q=%E5%F0%E8%F8%E9%EC%E5 ...
סתם הסתכלתי ויכול להיות שה P R ירד להם משמעותית? אולי זה בגלל העדכון של דף הבית? סתם מעניין..
שאלה של מתחיל: לא מצאתי את כפתור "ההרשמה" בוואלה, nana ו - MSN... תודה מראש,
בשני המנועים האלה אני ראשון בכמה מילים ואני לא רואה כמעט בכלל תנועה , אי אפשר לספור אפילו על יד אחת את הכניסות משם, זה אצל כולם ככה?
המנועים בישראל פועלים כמו גוגל הם מזהים page rank? אם לא על מה הם עובדים?
מתוך הודעה לעיתונות: וואלה! חתמה עם יאהו! (Yahoo!) העולמית על הסכם אסטרטגי ארוך טווח לשיתוף פעולה בתחום טכנולוגיות החיפוש אילן ישועה,...
התחשק כותרת עסיסית. smileys/smiley36.gif חברים רציתי לשתף אתכם - שבתקופה האחרונה האתר שלי מופיע במקום ראשון בחיפוש "רואה חשבון" - בוואלה - אבל...
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מושג על פי איזה אלגוריתם ועל פי איזה פעולות עובדים מנועי החיפוש וואלה ו-MSN ישראל. שמתי לב שהדירוגים שלי בגוגל...
הודעה לעיתונות שהופצה על ידי דוברת וואלה הבוקר: וואלה! משיקה את גרסת הבטא של המייל החדש השקיעה כ-4 מליון דולר בתשתית...
זאת שאלה שבאמת מעניינת אותי כי האתר שלי אפילו לא נמצא במנוע חיפוש שלהם מישהו יודע איך הם עובדים?
האתר שלי ספרי יהדות התווסף למנוע החיפוש נענע, כמה לדעתכם זה משפיע על קידום האת גם מבחינת כניסות וגם מבחינת קישור נכנס לאתר. האתר מופיע...
היי לכולם הקמתי אתר חדש (www.lbamim.co.il) שמתעסק בבריכות שחיה,ג'קוזי וסאונות. אני ממש רוצה לקדם אותו ואני אשמח לקבל כל מדריך,טיפ,רעיון.... או...
האם קישור לאתר מהאתר כליום יכול לעזור? או שכליום לא ממש עוזר בקידום אתרים?
מישהו בחן לאחרונה קידום לינקים דרך שליחה של מאמרים בכלים כמו article submitter ויכול להמליץ על תצורת העבודה איתו ? לשלוח או לא לשלוח? ...
תראו אני מתחיל לקדם את האתר שלי ואני צריך כמה כתובות של הוספה למנועי חיפוש. אני צריך לפחות את של: גוגל yahoo
אני כבר שנתיים באויר ורק עכשיו קיבלתי הודעה שנענע אינדק אותי רק היום, זה נשמע הגיוני ? למה לקח להם כל כך הרבה זמן ?
האתר קישורים לאתרי יהדות מופיע במנוע החיפוש ואללה אבל בלי תיאור? למה זה?
האם מולץ לפנות שוב למנועי חיפוש כמו נענע,ואלה,תפוז וכאלה, אחרי שיפור באתר? אוןלי האינדקסים לא רצו לאשר את האתר בגלל שהוא לא היה כל כך מפותח, אז...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום