מיקרוסופט השיקו לא מזמן מנוע חיפוש חדש בשם בינג (BING). כאן זהו המקום לנושאים הקשורים בו
כמו שיש בגוגל? איך אני מקבל אחד עם פתיחת חשבון?
איפה אפשר להוסיף את האתר שלך למנוע חיפוש של MSN ? תודה רבה.
הי כיצד מעדכן את בינג על סייט מפ ? אבישי
למרות שהוא מספק מעט מאוד תנועה, אני עוקב גם אחרי התוצאות במנוע חיפוש זה. בימים האחרונים שמתי לב לשינויים קיצוניים במיקומים של תוצאות החיפוש של BING....
שלום, במקרה הרצתי בדיקת מיקומים אוטומטית עכשיו (בדר"כ אני לא בודק בבינג). וגיליתי שינויים משמעותיים מאוד באתרים שלי (קפיצה ממיקום 70 ל5 תוך פחות...
אהלן חבר'ה , חקרתי את בינג במקצת ואני באמת לא מבין מה כזה וואו באתר הזה , "מתחרה של גוגל" - איך ? גוגל עובד על רעיון חזק ורווחי ואילו בינג? לא...
אני לא יודע כמה גיימרים יש כאן בפורום, אבל אתמול כשפתחתי את האקס בוקס (אני מחובר לרשת האמריקאית), הופיע לי בתוך ה - Spotlights, ברקוד של בינג שאפשר...
סליחה על הבורות,אך האם שמעתי נכון שלבינג יש מוצר דומה לאדסנס של גוגל? אשמח לתשובה וקישור אם יש
היה המון דיבורים וכתבתות בזמנו שמייקרוסופט שילמה 250 מיליון דולר על מנת להכניס את מנוע החיפוש שלה לפייסבוק האם זאת נבואה שלא התגשמה ?
האם בינג זוכר את הסטוריית החיפושים של המשתמש ומעלה אתרים למעלה עקב הקלקות של היוזר ? כיצד ניתן למחוק את ההסטוריה ?
מישהו יודע איך בינג פחות או יותר עובד? על מה הוא שם דגש? טייטלים? תוכן? כי יש לי כמה אתרים שתופסים ממש חזק בבינג, וכמה אחרים מופיעים במקומות נחותים....
אני נדהם מחדש כל פעם כמה ה-Webmaster Center שלהם נוראי. כאילו - זה נראה כאילו נתנו למישהו בזמן הפנוי שלו לתכנת משהו כדי "שיהיה לנו כמו מה שיש לגוגל".
שלום , היום זיהתי בעיה שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נובעת , אשמח לקבל קצת עזרה מהמומחים בנינו למנוע החיפוש בינג. היום בדקתי וראיתי שהמנוע חיפוש...
אהלן. לפני חודש +- נרשמתי לבינג שמתי את הלינק לאתר + סייט מאפ. חוץ מקישורים נכנסים בינג לא עשה כלום עם האתר , מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה...
האם גם אתם שמתם לב? שבמנוע החיפוש BING אתרים שחלק מלינק שלהם בעברית לא מופיעים בתוצאות גבוהות. מבדיקה שעשיתי בהרבה מילות חיפוש, לינקים הכוללים...
אהלן. האתר מדורג מקום 2 ב"שירים להורדה" בגוגל , מקום 1 בוואלה. האתר מדורג מקום 1 ב"הורדת שירים" בגוגל.
הצלחתי להגיע למקום ראשון ב BING ! אבל איפה ה CATCH ?.... בדקתי כמה כניסות יש לי משם.. 2 אנשים ביום.... לעומת גוגל שאני מקום רביעי תחת אותה מילת...
שלום.. אני מתאר לעצמי שיש סוג של PR במנוע חיפוש של BING רציתי לדעת אם זה באמת נקרא Page Rank או שיש לו שם אחר. ואם יש כלי למדוד כמה יש...
איך אני יכול לדאוג שהם יוסיפו תאתר שלי אני לא מופיע שם בשום מילה וגם לא בשם של האתר Money-il מה אפשר לעשות? זה האתר שלי...
מדוע האתר שלי לא מופיע במנוע החיפוש של BING באף מילת מפתח,אפילו לא ב kefpo.co.il ובנוסף מישהו יודע איך מתבצע תהליך הקידום בו? כנראה שלא...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום