מיקרוסופט השיקו לא מזמן מנוע חיפוש חדש בשם בינג (BING). כאן זהו המקום לנושאים הקשורים בו
חודש + באוויר גוגל זיהה וקידם טוב יהאו, ממוקם מספר 1 וואלה - שלישי (אין לי מושג איך לעזעזל זה קרה תאמת)
היי, מגזין האינטרנט של טק קרטנץ מדווח כי מיקרוסופט שכרה 20 מפתחי על ברמת כוכבי רוק, כדי שיפתחו את מנוע העתיד שיתחרה בגוגל. לכתבה : ...
האתר שלי כלים לקידום אתרים קיבל נפילה מאד חזקה וכמעט שנעלם מהאינדקס של MSN האתר היה במקום הראשון תקופה ארוכה מאד ולפני כמה ימים הוא צנח ישר...
כשחיפשתי אתמול, האתר שלי היה מקום ראשון במספר מלות מפתח. והיום, כשבדקתי, האתר שלי בכלל לא מאונדקס שם. מה הסיבה לכך?
טוב את האמת אני קצת מאוכזב, הייתי בטוח שאכנס לפורום אחרי יותר משבוע שמנוע החיפוש החדש של MSN עלה ואמצא פה לפחות דיון אחד, ביקורת או שתיים, על פעילות...
שמתי לב לתופעה מוזרה שאני לא מצליח להבין ממה היא נובעת, האתר אליו אני מקשר בחתימה שלי (www.aldema.co.il ) נמצא בדף הראשון בגוגל, בחמישיה...
שלום רב, לכולם! האם קיים קובץ מיפוי ייחודי לדפי האתר למנוע החיפוש (הבוט) של MSN. כפי שקיים עבור google בצורה של sitemap.xml ו- sitemap.xml.gz ...
על קידום ב-Google וב-Yahoo נכתבו מאמרים רבים, אך לגבי MSN, שהוא מנוע חדש, עדיין העניינים מעורפלים. בנתיים, כמו שנראה, MSN נותן חשיבות רבה ל-TITLE...
אתמול בבדיקה שעשיתי ב MSN ראיתי קישור לאתר הזה: http://www.merlin.co.il/homepage/Advertiser.asp האם מישהו ניסה אותם או יודע אם זה אפקטיבי ?
למרות שלא יחסתי לכך כל תשומת לב , מתברר שהאתר שלי קודם ב MSN בצורה מדהימה, הרבה יותר גבוהה מאשר בגוגל (בלי להשמע מתלונן) עבור אותן מילות חיפוש. ...
אני שם לשם שהאופציה link:site כבר המון זמן לא פועלת ב live.com למישהו יש מושג מהיא הסיבה ומתי האופציה הזאתי תחזור לשימוש?
ביממה האחרונה, בכל פעם שאני משתמש בפקודה Linkdomain, אני מקבל דף חלק בלי תוצאות. זה רק אני?
שלום לכולם. אני בעל אתר פורומים באנגלית, עד לפני כשבוע וחצי הוא הופיע ראשון בחיפוש הממוקד על פורומים בנושא הספציפי. בשבוע האחרון באופן...
עוד פקודה שימושית של MSN שכדאי לדעת - LinkFromDomain הפקודה מחזירה את רשימת הקישורים שיוצאים מדומיין נתון. דוגמא
מהו פרק הזמן מרגע שנרשמים ל MSN ועד שמופיעים במנוע החיפוש ?
היי אני מפרסם ב MSN.COM כבר זמן רב ואתמול קיבלתי מהם מייל שאני הולך להופיע בגרסת הבטא שלהם של התוכן המקושר באתרים שונים. כנראה משהו כמו ADSENSE...
בשבוע האחרון, יש ל-MSN בעיה לסרוק תכנים חדשים. אתר חדש שהעלתי (באנגלית) לפני כ-10 עד 14 יום, לא נסרק ולא אופסן ב-Cache. MSN יודע להציג קישורים...
עד אתמול היו לי ב-MSN 6000 קישורים נכנסים. פתאום ביום אחד, היום, יש לי פתאום רק 300 לינקים. יש למישהו הסבר?
והאם זה משנה אם זה אתר רגיל או subdomain? תודה smileys/smiley17.gif
שלום לכולם, אנו מחפשים אלופים בקידום אתרים (וטראפיק אמריקאי) בדרכים כאלה ואחרות למערכת מניבה מאד בחו"ל.
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום