הפורום של רשת השותפים הישראלית סקינדו - דיונים לגבי הרשת.
הם פסלו לי כמעט 50% מהלידים (וזה הולך ועולה) למייל הם לא עונים, מישהו אולי יודע את המספר טלפון שלהם?
סקינדו פשוט אוכלת לי את כל הכסף ! אני מגיע ל 5 אלף כמעט כל חודש ! וחודש אחרי שהחשבון נסגר הם מתחילים להוריד לי המון המון לידים !! פשוט גורפים...
שלום, שיבצתי את הקוד שסקינדו נתנו לי, אבל המודעות לא מופיעות. זו כתובת האתר: http://www.can-now.co.il/ בדף הבית, מימין ומשמאל לגוף, אמורות להופיע...
למישהו היה איתם לאחרונה בעיות בתשלום\טעויות חישוב רווחים וכאלה... זה חשוב לי לדעת שזה לא רק אצלי . אני אשמח לשמוע תגובות של בעלי אתרים שעובדים...
שלום לכם, יש לי אתה עם פרסומות אדסנס כבר זמן רב השאלה שלי היא כזאת בתור מי שמכיר את שתי המערכות של אדסנס וסקינדו. מה אתם יכולים להגיד מבחינת דברים...
אני די חדש בתחום השיווקבאניטרנט, ויצא לי לעבוד עם מספר חברות וויסל, סקינדו, קליקון, אני עדין עושה טסטים כבר יותר משנה להבין את הנושא של ה PPC יותר...
האם יש עוד מישוה שמרגיש שסקינדו משנה כיוון? ניתן לראות בפורום זה שכתבתי רק דברים טובים עליהם. רק שכבר כמה חודשים ההכנסות שלי ירדו ללא שום סיבה -...
שלום לכם, הגעתי ל200 שקלים בסקינדו כדי לנסות את התוכנית שלהם ואני מעוניין לראות אם באמת אני אקבל את הכסף. שלחו לי הודעה למייל שאני צריך לשלוח...
שלום, אני משתמש באתרי בשירות תוכנית השותפים של סקינדו. הרווח שלי מהאתר מוערך באיזור ה-1,500 ש"ח בחודש כרגע, כאשר התחלתי את שיתוף הפעולה עימם לפני...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: Lespresso - קפה תשכח את כל מה שחשבת על קפה ותקרא את הנתון הבא: שוק הקפה בישראל מוערך בכ - 3...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: כלל פורקס מחפש מקור הכנסה חדש ורווחי? תראה מה אומרים הסוחרים בכלל פורקס! מט"ח, מניות, מדדים...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: גוגל – פרסום באדוורדס - קמפיין הקלקות בלעדי לסקינדו שיתוף פעולה ייחודי בין גוגל לסקינדו, קמפיין...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: Dreamview - בניית אתרים - קמפיין בלעדי לסקינדו Dreamview - בנייה וקידום אתרים, בונים אתרים שאנשים...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: Alto - קבוצות נדל"ן אלטו השקעות פרטיות לאנשים פרטיים. בוא להיות שותף בנדל"ן מניב בארה"ב ומערב...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: MCITP - מכללת רמת גן בוא להיות מהנדס רשת MCITP 2008 Enterprise עם הקורס המתקדם ביותר בשוק מבית...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: פרי השכרת רכב פרי השכרת רכב סוגרים שנה במחירים בלעדיים.ליסינג לרכב במחירים נמוכים הכוללים אחריות...
היי, להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר: SMART פסיכומטרי סמארט משנה את חוקי הפסיכומטרי בשבילך, מיטב המומחים ללימוד פסיכומטרי וכותבי ומפתחי...
שלום רב, אנחנו גאים להציג את פורמט הפרסום החדש בסקינדו, פורמט הבאזזרים (פרסומות בסגנון פייסבוק). באזזר הינה פרסומת שמורכבת ממספר שורות טקסט...
אהלן, עבר קצת זמן מאז כתבנו לכם בפורום זה, ואחרי מספר בקשות, הגיע הזמן לחזור. להלן עדכון על קמפיינים חדשים שעלו לאוויר השבוע: ג'ון ברייס - ERP...
שלום רב, להלן עדכון על הקמפיינים החדשים שעלו לאוויר בימים האחרונים. HomeWise – מיחזור קבוצתי של משכנתא, קמפיין בלעדי לסקינדו: חדש בישראל -...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום