הפורום של רשת השותפים הישראלית סקינדו - דיונים לגבי הרשת.
שלום רב, יש לנו הרבה מאוד הודעות חשובות וקמפיינים חדשים עבורכם: שני הקמפיינים של תמי4, "פמילי" ו – "פרימו" העלו את המחיר ב – 25%! לליד תקין...
אני בעל אתר עם 3-5 אלף כניסות ביום ואני לא ממש מרוצה..הם משלמים לי רק 50$ לחודש..שזה כלום לדעתי שאני נותן להם בתמורה בסביבות ה100-150 אלף...
היי, אנחנו שמחים לעדכן אתכם על האפשרות החדשה והפשוטה להוסיף קישור לסקינדו תחת הבאנרים שהינכם מציגים, כאשר קישור זה מקבל באופן אוטומטי את לינק...
סקינדו פשוט אוכלת לי את כל הכסף ! אני מגיע ל 5 אלף כמעט כל חודש ! וחודש אחרי שהחשבון נסגר הם מתחילים להוריד לי המון המון לידים !! פשוט גורפים...
אהלן, מספר הודעות: עלו לאוויר באנרים חדשים של "בבילון" לקמפיינים באנגלית ובעברית. עלו לאוויר באנרים חדשים של "Bid10 מכרזים". עלו...
שלום רב, ראשית, מספר הודעות חשובות: קמפיין "המרכז להשכלה פיננסית" חזר לפעילות. המרכז להשכלה פיננסית מבית מטריקס מזמין אותך למבחר סדנאות ללא...
ראשית, מספר הודעות חשובות: קמפיין "אינטרנט רימון" העלה באנרים ועמוד נחיתה חדשים וממירים. הקמפיינים הסלולאריים "מבחן התשוקה" ו – "טריוויה מותגים"...
שלום רב, עלו לאוויר המון קמפיינים חדשים ומשובחים, ניתן כעת לבחור בהם במאגר הפרסומות: MakeLove - במייקלאב לא סובבים סביב הנקודה, אצלנו מגיעים...
אהלן, אנחנו מקווים שתחזיקו מעמד ותקראו את כל רשימת הקמפיינים הבאה, רובם בלעדיים לסקינדו, התאמצנו והבאנו לכם קמפיינים מעולים: פאוזה קפה- קמפיין...
שלום רב, ראשית, מספר הודעות: סקינדו מצרפת קמפיינים המיועדים למגזר הערבי, פירוט על מספר קמפיינים כאלו מופיע בהמשך. עלו באנרים חדשים לקמפיין...
שלום רב, עלו לאוויר הרבה קמפיינים סלולאריים חדשים, אתם מוזמנים לבחור בהם במאגר הפרסומות: יורדים בענק - תוכנית אישית לגוף חטוב ובריא כל יום...
המון חשבו שהם לא אמינים ולא ישלמו אז קיבלתי היום תשלום והחלטתי לעלות אותו לפורום.כדי שתאמינו שהם משלמים קודם כל סקינדו היא רשת אתרים שאתם...
שלום לכולם.אני רוצה לשתף אותכם בקשר לחברה החדשה סקינדו שכבר הציגו פה לא מזמן יש לי אתר של צפייה ישירה בסדרות,באתר הצגתי אדסנס למשך תפוקה ...
אני די חדש בתחום השיווקבאניטרנט, ויצא לי לעבוד עם מספר חברות וויסל, סקינדו, קליקון, אני עדין עושה טסטים כבר יותר משנה להבין את הנושא של ה PPC יותר...
שלום לכם, יש לי אתה עם פרסומות אדסנס כבר זמן רב השאלה שלי היא כזאת בתור מי שמכיר את שתי המערכות של אדסנס וסקינדו. מה אתם יכולים להגיד מבחינת דברים...
אני מחפש להכניס באנרים לאתר ורציתי לשאול אם יש למישהו ניסון עם סקינדו. האם הם אמינים ומשלמים טוב ובזמן ?
לאחרונה חבר המליץ לי להצטרף לסקינדו, הוא עצמו לא משתמש בה אבל אמר ששמע עליה דברים טובים... יש כאן מישהו שעובד עם סקינדו ויכול לכתוב חוות דעת? ...
האתר נראה טוב מאוד משק ניהול מאוד מרשים ויפה ומשלמים אחלה סכום לקליל השאלה שלי האם משלמים בזמן אם בכלל. כתובת האתר : ...
שלום רב, אנחנו שמחים לבשר לכם על מבצע מדהים וייחודי של סקינדו וחברת לידים בע"מ. השותף שיספק את מרבית הלידים התקינים לקמפיינים של חברת לידים בע"מ...
שלום, שיבצתי את הקוד שסקינדו נתנו לי, אבל המודעות לא מופיעות. זו כתובת האתר: http://www.can-now.co.il/ בדף הבית, מימין ומשמאל לגוף, אמורות להופיע...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום