הפורום של רשת השותפים הישראלית סקינדו - דיונים לגבי הרשת.
ל"ת
מה עדיף לאתר עם 3 אלף כניסות ביום? אדסנס? סקינדו ? או SMOWTION ? מישהו התנסה בשלושתם?
שלום, אני משתמש באתרי בשירות תוכנית השותפים של סקינדו. הרווח שלי מהאתר מוערך באיזור ה-1,500 ש"ח בחודש כרגע, כאשר התחלתי את שיתוף הפעולה עימם לפני...
האם יש עוד מישוה שמרגיש שסקינדו משנה כיוון? ניתן לראות בפורום זה שכתבתי רק דברים טובים עליהם. רק שכבר כמה חודשים ההכנסות שלי ירדו ללא שום סיבה -...
רשת השותפים http://www.sekindo.co.il? איך הם מתגמלים? ואם יש רווחים סבירים ממנה?
האתר נראה טוב מאוד משק ניהול מאוד מרשים ויפה ומשלמים אחלה סכום לקליל השאלה שלי האם משלמים בזמן אם בכלל. כתובת האתר : ...
אני מחפש להכניס באנרים לאתר ורציתי לשאול אם יש למישהו ניסון עם סקינדו. האם הם אמינים ומשלמים טוב ובזמן ?
אהלן, אנחנו שמחים להתחיל להשתתף ב - K באופן רשמי. מעתה נתחיל לעדכן אתכם על קמפיינים חדשים בסקינדו, עדכונים שונים ונהיה זמינים עבורכם בכל שאלה. ...
שלום לכולם.אני רוצה לשתף אותכם בקשר לחברה החדשה סקינדו שכבר הציגו פה לא מזמן יש לי אתר של צפייה ישירה בסדרות,באתר הצגתי אדסנס למשך תפוקה ...
היי, במסגרת מאמצינו הקבועים להציע לכם פתרון פרסומי מלא, נוח ויעיל, אנחנו שמחים להציע לכם, החל מהיום, פרסומות טקסט המוצגות באתרכם באופן...
אני די חדש בתחום השיווקבאניטרנט, ויצא לי לעבוד עם מספר חברות וויסל, סקינדו, קליקון, אני עדין עושה טסטים כבר יותר משנה להבין את הנושא של ה PPC יותר...
שלום רב, עדכון על קמפיינים חדשים בסקינדו והודעות: טרמינל- יוצאים לעבוד בחו"ל, מאות משרות מחכות לכם בפנים. קמפיין לידים. לחמן –בגרות...
עכשיו זה רשמי, אנחנו רוצים לשתף אתכם בסיפוק העצום שלנו – ההתמדה, הנחישות ושיתוף הפעולה עם כל אחד ואחת מכם עזרו להפוך את סקינדו לרשת הפרסום...
אהלן, לאחר הרבה בקשות מצד בעלי אתרים שעובדים איתנו, הוספנו למערכת שלנו תמיכה בשטחי פרסום מסוג פופ-אפים ופופ-אנדרים (pop-ups, pop-unders), כחלק...
היי, עדכון על קמפיינים חדשים בסקינדו: באנרים בערבית ל - eTeacher - באנרים בערבית לשירות לימודי האנגלית באינטרנט של eteacher. גלווניק...
אהלן חברים, המון קמפיינים חדשים עלו לאוויר בסקינדו: ג'ון ברייס- מרכז ההדרכה להיי-טק מקבוצת MATRIX הינו המרכז המוביל בישראל מבחינת הדרכת...
שלום רב, אנחנו שמחים לעדכן אתכם בקמפיינים חדשים, חלקם בלעדיים, ברשת סקינדו - בזק- הקמפיין המבוקש והבלעדי לסקינדו חזר לאוויר במגוון קטגוריות....
אני בעל אתר עם 3-5 אלף כניסות ביום ואני לא ממש מרוצה..הם משלמים לי רק 50$ לחודש..שזה כלום לדעתי שאני נותן להם בתמורה בסביבות ה100-150 אלף...
אהלן, סקינדו שמחה לבשר כי פרסומות הפופ-אפ/פופ-אנדר עברו משלב הבטא לפעילות יציבה ומלאה. בזמן הניסוי הטכנולוגי שערך כחודשיים, האתרים שהציגו...
לאחרונה חבר המליץ לי להצטרף לסקינדו, הוא עצמו לא משתמש בה אבל אמר ששמע עליה דברים טובים... יש כאן מישהו שעובד עם סקינדו ויכול לכתוב חוות דעת? ...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום