הפורום הרשמי של רשת השותפים הישראלית WeSell ודיונים לגבי הרשת.
שלום לכל הגולשים, אני כותב פוסט זה בהמשך למספר פוסטים שעלו בפורום, שמפספסים את המהות של פורום זה. פורום זה בא לתת לכם במה לשאלות בנושאי WeSell...
שלום לכולם, מי שעובד איתנו זמן מה בוודאי יודע כי אנו עושים את מירב המאמצים לספק שירות מקסימאלי לשותפים:
שלום, ברוכים הבאים לפורום "WeSell - רשת תוכניות שותפים ישראלית". מטרת הפורום הינה לקדם את תחום תוכניות השותפים בישראל אשר תפס תאוצה אדירה...
שלום, אני מעוניין למכור לידים בתחום ההלוואות יש מי שהוא שרוצה לקנות? מדובר בלידים חמים ובלעדיים במחיר מצחיק של 15 שקלים לליד, הלידים גם של בקשות...
ניסיתי להעלות קמפיין לפייסבוק ואחרי שסיימתי להכין הכל ולחצתי על להעלות זה רשם לי: מצאנו שגיאה 1 - object_story_spec param is invalid: Object story...
שלום לכולם! לאחרונה הלכתי לביטוח לאומי לשלם "חוב" של כמה מאות שקלים , הגעתי עם התלושים שאני עובד איתם בעבודה בחוץ, וגם מהבית למזלי יש לי רק 2...
האם גם אתם שמתם לב שההנהלה ומנהלי השותפים מתחלפים בWESELL,בזמן האחרון הרבה..אני לא מבין מה הולך שם .מישהו יודע האם הכל שם בסדר?
קיבלתי היום אני ועוד רבים אחרים ,מכתבים מביטוח לאומי שמגדיר אותנו כעצמאיים.. האם יש למישהו פיתרון אחר מלבד פתיחת עסק... אשמח להצעות..
שימו לב: אתרי הכרויות כמו xlove lovely פוסלים הרבה המרות ללא מתן הסבר לי ולעוד כמה חבריי השותפים... אם למישהו יש פסילות מרובות מאתרים אלה או...
ניסיתי היום לשווק קמפיינים של וויסל בפייסבוק כמובן שיווק ממומן יצרתי מודעה לאחר מכן ניסיתי להיכנס לקישור המקוצר לצורך העניין השתמשתי בקיצור הכתובות...
כל מי שירגיש שינוי בחברת "עצמי שכיר" האם שמתם לב בחודשים האחרונים החברה לוקחת עמלות גבוהות ללא הסבר ... דוגמא :על 1000 ש"ח משכורת ,מאחת התוכניות...
1) האם אפשר לשווק בwesell בלי אתר אלא רק על ידי הפצת מאמרים שיווקיים באתרי מאמרים מובילים ? 2)איזה מבין המודלים הכי רווחי בתוכניות השותפים בארץ ( לא...
שלום אשמח לדעת את הכתובת שלכם למשלוח קבלות וכן עבור מי להפנות את קבלה - וויסל סחר בע"מ? תודה רבה
Smart Club Toto יוצא במבצע חדש לשותפים
חודש דצמבר הלוהט ברשת השותפים WeSell עם מבצעים מפנקים לשותפים. מבצע ראשון בונוס 15%! על הגידול בפעילות ביחס לממוצע בחודשים ספטמבר– אוקטובר אין...
כתבה מעניינת, http://semmonitor.co.il/blog-section
נושא : מבצע כסף מזומן!!!! רשת השותפים WeSell הינה רשת השותפים הוותיקה והגדולה בישראל. כמובילת תחום השותפים בישראל אנו יוצאים עתה במבצע ענק. כסף...
פרסום במובייל הוא תחום עולה ואנו ב WeSell רוצים לקדם אותו, מידי יום שלישי אנו שולחים במייל לשותפים שמעוניינים, עדכונים לגבי הקמפיינים החדשים שעלו,...
כותרת
עכשיו ב WeSell, רשת השותפים היחידה שמקדימה לך תשלום / משלמת במזומן. לפרטים נספים פנה אלי לנייד 0547788410 או לטלפון 0732200201. לירן
http://www.businesscity.co.il/guides/accurate-timing-affects-email-marketing-success/?utm_source=newsletter34&utm_medium=email&utm_content=timingAffec...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום