הפורום הרשמי של רשת השותפים הישראלית WeSell ודיונים לגבי הרשת.
אשמח לדעת כי אני מעוניין להירשם לוויסל. תודה !
---
מבדיקה שעשיתי אצל המפרסם "אסתטיקה" השארתי את פרטיי אצל המפרסם בכדי לבדוק מה הסיבה שישנם מס רב של דחיית לידים מאותו מפרסם ספציפי. - כמובן שלא...
רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק דרך האתר שלי אם מישהו מהאתר שלי נרשם אצלכם דרך קוד כלשהו. ואם זה קיים אצלכם בשירות מפרסם או שותף
הי בוצעה המרה באתר שלי לפני 20 יום בדיוק. הסטאטוס עדיין ממתין לאישור... אין זמן מוגדר שהספק אמור להחזיר תשובה? אין מעקב? שי
בחודש האחרון נדחו לי המון לידים בטענות: דחיית מערכת, הכחשה, לא ענה וכו'... הלידים האלו הם לידים ON LINE וגם לידים OFF LINE. לכל הלידים אני מתקשר...
שמתי לב אתמול שהחל מהשעה 18:00 הגיעו למפרסם אצלכם 6 לידים. 3 לידים הוא ידע לדחות על פרטים משובשים (דבר שלא נכון כי אני רואה את הפרטים בניהול המרות)...
אל צוות WESELL הנכבד כבר שלחתי כמה מיילים אל התמיכה שלכם דרך הצור קשר בממשק הניהול וללא מענה האם הטופס שם פעיל בכלל? האם יש כתובת מייל ישירה אליה...
כשכתוב יטרה שטרם שולמה זה הסכום של הלידים שאושרו? יש לי דחיית המרות מה הסיבה ואיך אני יכול גם בעצמי לבדוק? יש לי גם המרות שלא אושרו או שזה...
היום ה-17
חברים שימו לב!!! רשת Wesell מסבסדת לכם כרטיסים לכנס VisionCamp של יגאל פינס, המיליונר בפיג'מה. אנחנו וכל המשווקים הגדולים יהיו שם, ואתם? פרטים...
שלום, PP ידוע כארנק טוב.. וכמעט כולם מתחילים להשתמש בהם כהוצאת כספים. אז רוצה לדעת האם אתם גם תעשו את זה, או שאתם כבר בתהליכים, יש מועד מסויים? ...
כמה זמן לוקח לאשר המרה יש לי המרה שיושבת כבר חודש
שלום, אני חדש ברשת הזו ויש לי 2 שאלות: 1. איך הולך עניין החשבוניות? לפני כל תשלום אני צריך להראות לכם חשבונית? איך זה הולך? אתם מבקשים או שאני...
מבצע חדש ומעולה ברשת WeSell, סופ"ש מעולה לכולם! ענת.
שלום לתומכי וויסל. ממזמן עברתי את הרף המינימלי הנדרש לקבלת תשלום (400 ש"ח) ועדיין לא קיבלתי ממכם הודעה בדבר דרישת תשלום. פניתי אליכם כבר 5 פעמים...
שיפור ניכר בשירות הלקוחות אתמול היתה לי בעיה ולאחר 10 דקות הבעיה סודרה מעבר לכך wesell שינו את היחס כלפי השותפים שלהם -ליחס הרבה יותר טוב
מתי אני צריך להגיד שישלחו לי את הכסף? אני צריך להתקשר לwesell או שיש כפתור כזה שישלחו לי?(כי אם כן אז אין לי אותו)
יש המרות שאישרו לי (או דחו) אחרי יום ויש כאלו שלא קיבלו התייחסות גם אחרי שבוע. האם זה תקין? מה אפשר לעשות בנידון? תודה דניאל
מתישהו? אולי בקרוב? :)
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום