הפורום הרשמי של רשת השותפים הישראלית WeSell ודיונים לגבי הרשת.
מתוך אתר המוסד לביטוח לאומי: "מבוטח המבקש לעבור מקופת חולים אחת לקופת חולים אחרת יכול לעשות זאת פעמיים במהלך 12 חודשים מיום שנרשם בקופה הקודמת. "...
פילוח לקהל יעד הוא המהות העיקרית של שיווק דרך האינטרנט, קיימים מספר סגמנטים עיקריים אשר קיימים ברשת השותפים. מצורפת טבלה אשר מרכזת את הסגמנטים...
איך אני משחזר שם משתמש ,לא סיסמא,ניסיתי בכל דרך ללא הצלחה
אחד האמצעים המוצלחים להנעת הגולש להשארת פרטים בעמוד הנחיתה הוא מתן הטבה מיוחדת למוצר/שירות כחלק מעמוד הנחיתה. להלן מספר קמפיינים שלנו העונים...
היי אני בן 15 והשאלה אם אני יכול להצתרף לאתר?
שלום לכולם אני חדש, אני בן 16 יש לי כבר וויזה הגעתי לאתר הזה כי רציתי לעשות כסף מהאינטרנט. מצאתי את האתר הזה אבל עדיין לא הבנתי איך הכסף יגיע אליה...
אני נמצא בוויסל ואני רוצה להכנס לזה חזק אבל ראיתי את הקישור הבא וירד לי כל האויר אני אשמח אם מישהו יתייחס לקישור הבא ברצינות תודה ...
רשת wesell עובדת כרגיל? היום נכנסתי לממשק בפעם הראשונה משום מה יש הרבה קמפיינים שמוגדרים כ"לא רשומים". ובכלל הפורום הזה מת כבר כמה חודשים.
לו אצילנו לאחרונה קמפיינים רבים בתחום הרכב, להלן רשימה חלקית אופנועי kymko : ...
שותפים, עלו מספר קמפיינים חדשים - בבקשה רשימה חלקית : אלפא רומאו ימי מכירות :...
מה העתיד בשיווק חברתי ? אתר חדשות המדיה ClickZ פרסם כתבה המתבססת על מחקרים של Awareness Inc ו Social Media Examiner's 2012 הבוחנים מה הכיוון של...
שלום, אני עברתי את הסכום המינימלי 400 שח ע"י המרות שאושרו ורשום לי את הרווח 432 שח אך בצד השמאלי למעלה בדף החשבון שלי בWESELL כתובה יתרה של סכום...
שותפים יקרים, עלו הרבה קמפיינים חדשים, בתחומי הלימודים, רכב ופיננסים. כנסו תראו ותשווקו www.wesell.co.il
שלום רציתי לדעת תוך כמה זמן הם מאשרים חשבון אם הגשתי אתמול בערב ... כי הרי מכניסת השבת הם בטח לא עובדים לא ? תודה רבה
שותפים יקרים, חברת Smart Club יוצאת למבצע עבור מורי הטוטו והלוטו שלה. לפרטים נוספים בדף הפייסבוק שלנו - http://www.facebook.com/WeSellAffiliate...
כתבה מעניינת אשר התפרסמה באחד מאתרי השיווק הגדולים בעולם clickz , משווה בין שיווק דרך רשימת תפוצה לבין פרסום בטלוויזיה. נקודה יפה שעלתה בכתבה...
שלום לכול השותפים, אתמול התבצע שדרוג מערכת WeSell למערכת חדשה. מטרת השדרוג הנה לאפשר לכם שימוש קל, יעיל ונוח יותר. לאורך כל תהליך השדרוג רישום...
שלום, אני מנסה להשיג אותכם כבר כמה ימים. מספר הטלפון שמופיע באתר "לא מחובר" ואף אחד לא עונה לי למייל שמופיע באתר. זה ממש לא רציני העניין הזה. ...
שותפים יקרים, לעדכונכם, ניתן לגשת לנתונים הסטורים שלכם באמצאות קישור המופיעה בדף הבית שלכם. בברכה, לירן וכל צוות WeSell
תחזוקה ? .. הלידים נספרים במצב כזה ? וזה דיי מציק שעושים את זה באמצע היום ..
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום