כיצד בונים אפליקציות עבור רשתות חברתיות. רעיונות, ביקורות ועזרה בהקמת אפליקציות לרשתות חברתיות, פרסומן והפצתן.
שלום , אנו נמצאים בעיצומו של מיזם חדש לפיתוח אפליקציה מאוד מבטיחה . האפליקציה ממוקדת לקהל יעד מאוד ספציפי ויחד עם זאת מאוד רחב כ- 150 מליון...
שלום, שמי אורי אפרתי, אני מפתח Web ובתקופה האחרונה התעסקתי בעיקר בפיתוח אפליקציות Facebook. לאחרונה פיתחתי אפליקציה שמיועדת לעמודים. כל הפרטים על...
האם יש פה מישהו שיודע כיצד עושים את הכפתור הזה באתר סלולרי ללקוח מסויים שברגע שמישהו לוחץ עליו מהסלולר זה פותח את הWaze ישירות לכתובת של העסק? יש...
שלום נתקלתי היום באפליקציית פייסבוק עם העיצוב הישן (הכוונה לעיצוב של העמוד כניסה) למי שלא הבין הנה: http://www.UpFile4u.Net/Files/6z8i3z.jpg ...
שלום רב, יש לי רעיון ואת ההשקעה הנדרשת עבור פיתוחו והפיכתו למוצר. בנוסף, יש לי תשתית שיווקית שחשובה לקידום בשוק. אני מחפש 2-3 מפתחי אפליקציות...
שלום יש לי אפליקציית פייסבוק (ללא תעודת SSL) אני אישית מצליח להכנס אליה (ועוד אנשים שהגיעו מפרסום שעשיתי) אך חבר שלי שניסה להכנס נתקל בהודעה הבאה:...
שלום . אני מחפש אתר שנותן שמוכר אפליקציות בכסף אני רוצה לפתח אפליקצית פוקר חדשה לעולם אני מוכן גם לשלם למפתח אפליקציות בפייסבוק מישהו מכיר ? בן...
היי הוספתי לשונית לדף הפייסבוק דרך developers כלומר פתחתי אפליקציה וכו .. והוספתי את הלשונית כמו שכתוב במדריך הבא:...
היי הבנתי שיש חברות שמוכרות כל מיני משחקים או דברים יפים שאפשר לשים באפליקציה של הפייסבוק, כמובן קונים את זה מוכן מישהו יודע מהיכן אפשר לקנות?...
היי ראיתי שיש הרבה אפליקציות שאתה מאשר אותם ויש להם את ההרשאה לפרסם לך על הקיר וכל החברים שלך רואים את זה, אפשר להגיד מיני גישה למשתמש שלך מישהו...
יצרתי עמוד פייסבוק וכדי לאפשר לאנשים לעשות CHECK IN הזנתי את הכתובת הנכונה כולל מידוק אבל לא ניתן לעשות CHECK IN כאשר אתה נמצא במקום. גם כאשר עושים...
האם זה עדיין FBML או שפה אחרת ? ואם אפשר קישור למקום בו ניתן ללמוד את השפה
בימים אלו, מסתיים פיתוח של כלי שיווק חדשני בפייסבוק. לשם בדיקת יעלות ותרומת הכלי, מתחיל שלב פיילוט בשיתוף הלקוחות - בעלי עסקים. לכן, אני פונה כאן...
מה קורה? פירסמתי פוסט בבלוג של על איך להוסיף IFRAME לתוך עמוד המעריצים שלך אתם מוזמנים לקרוא וללמוד.
פייסבוק שיחררו סוף סוף את ה-iframe לדפי האוהדים לדעתי מדובר במהפכה, משום שעכשיו אפשרויות התוכן בדפי הפייסבוק לא מוגבלות כמעט. איזה אפליקציות...
הי, אני מעוניין להכניס מערכת תגובות של פייסבוק לאתר שלי. כדי לעשות זאת אני צריך בין היתר שיהיה לי Application ID. ליצור אפליקציה ולקבל את הID הזה...
יש ברשותי משחק בפייסבוק שיש לו מעל ל 6000 יוזרים ביום. הייתי שמח לשתף פעולה עם בעל אפליקציה אחרת (בין לאומית - באנגלית) בסדר גודל זהה לשלי כדי לקדם...
שלום לכולם האם יש איזו מגבלה לבצע רידיירקט באפליקציות מבוססות iframe ? header("Location: /redirect.php"); אם כן, האם יש פתרון ברמת ה PHP ...
יש כזה שרות בפייסבוק?
הייי חשבתי על רעיון לבנות קוויז קצר ולתת קישור בסופו לאתר שלי.. לצורכי הפרסום שלו כמובן, ולהגדלת הכניסות. מישהו יודע איך בונים קוויז לפייסבוק?...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום