הפורום ידון בשיטות פרסום ויראלי ומהו, ובפרסום וקידום באמצעות רשתות חברתיות.
אז קצת באיחור (היה לי שבוע טיפה מטורף smileys/smiley5.gif) אבל... ברוכים הבאים לפורום פרסום ויראלי ורשתות חברתיות. אז לפני שנתחיל לפוצץ את...
הי חברים :) מה שלום כולם? אני מאוד מעריך את הדיעות של החברה המקצוענים כאן בפורום, ולכן אשמח לחזור ולהתייעץ איתכם בשנית. אני משווק חברה נהדרת שמציעה...
שלום רב, אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני אשאל בכל מקרה. אני מנסה לצבור כמה שיותר לייקים לעמוד עסקי. הדבר הכי פשוט שעולה לי לראש זה לקחת את האנשים...
נרשמתי לאתר PEERFLY ואני מנסה לקדם שם לידים הבעיה היא שפייסבוק לא מאשרים את הקישורים שלהם כיצד אפשר לאכוף את זה? הציעו לעשות IFRAME אבל ...
יש לי דף בפייס ואני רוצה לראות מי עשה לייק. איך אפשר ? אני שואל כי ניסיתי ולא יכול לראות את האנשים שעשו לייק.
יש לי מסע פרסום בפייסבוק, וכל הלייקים של הפוסטים שאני מפרסם מגיעים מערבים. יש מישהו שנתקל בתופעה כזו?
תראו מה אנשים עושים לכאורה בשביל להשיג כוח בפרסום, פותחים דף פייס לזכרו של אריק שרון טרם מותו כדי לצבור כוח ולהיות הראשונים בגוגל ובאינטרנט מצאתי...
אני רוצה לעזור למישהו שצריך לגייס כסף עבור אימו שחולה במחלה נדירה. הוא רוצה לעשות קמפין כלשהו בפייסבוק, אבל אין לי ממש רעיון איך ניגשים לזה. במידה...
יש לי אתר ויש לי עמוד בפייסבוק אבל הבעיה היא שהלייקים לא מקושרים ביניהם. ראיתי באתרים אחרים שכשמישהו עושה לייק לעמוד בפייסבוק או לחילופין באתר עצמו,...
האם ניתן לבצע קידום ממומן בפייסבוק מבלי שיש לי דף עסקי? דרך דף נחיתה/משהו אחר שיכול להחליף את הדף העסקי? תודה מראש לעונים :cool:
אני מעוניין לקדם אפליקציה של חברה מסוימת בפייסבוק תחת הפרסום הממומן שלהם. הבעיה שאני ניצב מולה היא שאני רוצה לקדם אותה בתור אפליקציה ולא בתור URL...
היי לכולם, כל פעם שאני מעלה קמפיין לייקים בפייסבוק אני מקבלת לייקים ספאם למרות, שהגדרתי את הקהל איך אפשר להילחם בלייקים זבל אשמח לטיפ בנושא?
שלום לכולם, אני יודע שרוב הסיכויים שאני לא אמצא כאן את התשובה שאני מחפש, אבל אני אסכן ואשאל בכל זאת. אני יוצר צעיר של קליפים הומוריסטיים, עם ערוץ...
1. האם כדאי להשאיר את דף הנחיתה כדף מנותק מהאתר הראשי ומהרשת בכלל? האם זה לא פוגע הציון של גוגל אדוורדס ומייקר את הפירסום? 2. אני רואה דפי נחיתה...
רציתי לדעת אם ככל שיש יותר לייקים בדף כך הקידום פוסט בפייסבוק ביחס לכמות האנשים שיראו את הפוסט היא יותר זולה ואם מישוה יכול להביא דוגמא לדףעם מספר...
שלום למכובדי הפורום, האם ידוע למישהו איך מוסיפים את האפשרות Reply לתגובות בפייסבוק? ראיתי כבר בכמה דפים שונים שניתן להוסיף תת-תגובה לתגובה ולא...
מוזר, ה-page בפייסבוק היה מגייס כעשה לייקים ביום, וביומיים האחרונים אפילו לא אחד. מעבר לזה, ביומיים האחרונים ה-page (ב90%) מהמקרים, לא מציג את...
היי, קידמתי מודעה מסויימת בדף הפייסבוק שלי לאחרונה. איך אני יכול לקבל חשבונית/קבלה על הסכום ששילמתי? תודה ואחלה יום, שלומי
נראה כי פייס העלה היום עדכון למערכת החיפוש שמשלב בצורה משמעותית יותר תוצאות חיפוש באינטרנט לעומת החיפוש הישן. אני לא יודע אם זה בגלל שלא יצא לי...
אהלן חבר'ה, אני חייב להודות שהיום פגשתי את הפורום הזה והתפלאתי מכמות הידע העצומה שיש כאן, למדתי בכמה שעות מושגים, טכניקות וכדומה על פרסום ואיך זה...
הבנתי שניתן להוסיף עסקים לWAZE האם למישהו יש מידע כיצד ניתן לעשות זאת?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום