עוסק בתחום המשפטי הכרוך סביב קידום אתרים במנועים חיפוש, הפרת זכויות יוצרים, חוזים ועוד
ברצוני לדעת האם כדאי לי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות: לפני כחודש נכנסתי ברכב שנכנס לצומת באור אדום. אני נסעתי ישר ונכנסתי לצומת באור ירוק...
האם זה חוקי שאני אכנס לאתר מאמרים ואעתיק מאמר לאתר שלי ? כלומר האם מעצם העובדה שהמאמר פורסם באתר מאמרים הוא הפך לנחלת הכלל ? אם זה כן חוקי - האם...
ברצוני לדעת על מי חלה האחריות המשפטית בסיטואציה הבאה : בקורס מסויים יש חניכים ומדריך - מדובר בקורס מסודר בתשלום. המדריך בקורס נתן הנחיה (שהיא...
האם מותר לי להטמיע כל סרטון שמופיע ביוטיוב באתר שלי , או שיש מגבלות לגבי זה ? תודה
האם זה חוקי להוריד שירים מיוטיוב באמצעות תוכנת youtube-downloader ? תודה
הכותרת קצת דמיונית אבל מציאותית... למי שעוד לא קיבל את מכתב האיומים ממשרד עורכי דין המייצגים את אתר yad2.co.il הסבר קצר: החל מ11/2007 חברת...
האתר שלי www.mat.co.il/gxS האתר שהעתיק טקסט, www.mat.co.il/gxT מה עושים?
זוג שנתבע בעקבות שימוש בתמונות מגוגל שהיו מוגנות בזכויות יוצרים, פנה אל לשכת עורכי הדין לתכנית הגנה משפטית המיועדת למעוטי יכולת, סכום התביעה של 400...
חברים, בית המשפט קבע: אין זכויות יוצרים לשידורי ספורט ישירים באינטרנט! בפסיקה מהפכנית ברמה עולמית, פסקה השופטת מיכל אגמון-גונן (מבית המשפט...
שלום לכל חברי הפורום, אני מקים אתר אינטרנט נוסף ויש לי בעייה רצינית עם שם הדומיין. לצורך הדוגמא: יש אתר HUFSHA4U.CO.IL
שאלה לכל המקדמים המקצועיים פה (אני מקוה שלא נשאלה כבר. אני לא הצלחתי למצוא) קרה לכם שבמהלך קידום אתר ללקוח האתר ירד משמעותית במיקומים בתוצאות...
אני רוצה לשתף את כולכם בהפרת זכויות יוצרים של אתר: articles . co . il הם העתיקו מאמר בצורה מלאה מהאתר שלי, ושיא החוצפה הוא שהמאמר שלהם לא...
ישנה תופעה שהולכת וחוזרת של העתקת תוכן מהאתר שלי. אני מוצא פסקאות שלמות שהועתקו לאתרים אחרים, מדובר באתרים של בעלי עסקים/אתרים מסחריים. למישהו יש...
על מי מוטלת האחריות בשליחת הספאם: על המפרסם(הגוף שמתפרסם במייל) או על השולח? אם הספאם נשלח משרת בחו"ל אבל הוא של מפרסם ישראלי,יכולים לעשות משהו? ...
הי, יש לי אתר שלאחרונה קיבל התקפות Ddos, בעקבות זאת החברה של השרתים שאיתה אני עובד (namecheap) חסמה לי את האתר. במהלך השבוע האתר היה down יותר מ24...
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות: 1) אם אני מתרגם ספר של מישהוא לשפה אחרת ומוכר את זה באינטרנט אם זה נחשב לבלתי חוקי? 2) אם אני רושם ספר שמבוסס על ספר...
שלום לכולם. רציתי לדעת לדוגמא אם אני יוצר איזשהיא אנימציה לאתר שלי בפלאש של ADOBE או נגיד בונה אתר ב DREAMWEAVER אבל אני לא רכשתי את התוכנות האלה....
שלום. אני בונה אתר סקירה של כל מיני מוצרי אלקטרוניקה כמו LCD וכו. עכשיו השאלה היא האם לצורך סקירה אני יכול להשתמש בתמונות של אותו מוצר שאני עושה...
שלום. אני מכין מצגת עבור אתר שלי ואני צריך כמה שירים בעברית ובלועזית. רציתי לדעת האם מכל חנות מוזיקה אני יכול לקנות שיר ולשמש לצורך עסקי או שאני...
שלום, אני משווק אתר להשוואת קורסי פסיכומטרי אני מעוניין להתחיל בשיווק פרונטלי בקניונים
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום