כתיבה שיווקית באינטרנט, איך עושים את זה נכון
החוקים, באדיבות אלדד: חוקי פורום קופירייטינג: הפורום הוקם בכדי לכוון ולסייע לציבור בנושא הקופירייטינג - הכתיבה השיווקית, משתתפים בו חברים...
שימו לב: אין לפרסם הודעות דרושים בפורום קופירייטינג. ניתן לפרסם אותן בפורום לוח המודעות באתר ראו...
קידום אתרים עוסק בשאלה "איך מביאים את הגולש אל האתר". אולם, כשהגולש נמצא באתר, עבודתנו עדיין לא הסתיימה. כשהגולש כבר באתר עולה השאלה - "איך לשכנע את...
קודם כל ברכות על הפורום החדש. שאלה שתמיד עניינה אותי היא האם קיים הבדל בין כתיבה שיווקית מחוץ לרשת האינטרנט (למשל עיתון, פלייר וכו') לבין כתיבה...
ליערה בהצלחה בפורום החדש תענוג לראות את פעילותך הברוכה ישראל טופר www.topper.org.il
שלום לכולם, יש לי אתר שעומד לעלות, ובפאנל ניהול של המשתמש יש לי מטרה שהוא יהפוך את העמוד שלו לעמוד הבית. (מצטער שאני לא יכול לפרט על האתר...
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן, במידה ולא אשמח אם תעבירו. רציתי לשאול מה דעתכם על התופעה שרוב האתרים מעדיפים לכתוב בלשון זכר? אני כרגע בתהליך...
בס"ד היי יערה וברוכה הבאה. דבר ראשון, מאוד התרשמתי מהאתר ומהעיצוב שלו, מאוד יפה. דבר שני, ברצוני לדעת אם אפשרי לקבל חווד' על מלל...
שלום לכולם אני אשמח לשמוע ממכם הצעות למה לרשום במודעה פרסום במגזין לספרי לדוגמא תמונת הספר מקומות שאפשר לקנות את הספר ועוד אם למישהו יש...
היי יערה, העפתי מבט באתרך. נשמע מעניין. אשמח אם תספרי קצת על איך הגעת לתחום הזה. לביא.
אני רוצה להוסיף קריאה לפעולה בסוף כל עמוד, שתהיה יותר גרפית ממה שיש כרגע (עמוד הבא, עמוד קודם). למישהו יש / רעיון איך הייתם מעצבים: 1. הזמנה...
ה יערה וכל חברי הפורום, אנחנו מחפשים סלוגו, משפט אשר יגיד מה האתר שלנו ולאיזה סוגי קהל יעד הוא פונה ( גילאי 20+), אשמח לקבל רעיונות. בתודה...
בימים הבאים אני מעלה את האתר של חברתי, החברה עוסקת בבנית אתרים. וחשבתי לעשות פתיח קולי בעת הכניסה לאתר משהו בסגנון הזה: "ברוכים הבאים לחברת X...
שלום לכולם, אני זקוק לכתיבה של כ - 5-10 עמודים שיווקיים ותדמיתיים לחברה מסויימת, אני אשמח לדעת מהם המחירים אותם אני אתבקש לשלם בעת שאני פונה ...
לאחרונה הזמנתי טקסט מקופירייטר עבור אתר. הקופירייטר כתב טקסט מאוד ארוך (כמעט 1000 מילים) שלא מצא חן בעיניי - במקום לנסות למכור את המוצר הוא כתב סיפור...
בס"ד היי חברים smileys/smiley1.gif, קנינו (י. smileys/smiley2.gif), את הכתובת WWW.NEVER.CO.IL, אנחנו מחפשים סלוגו ואם אפשר משהו שיתאים...
שלום אנשים, שלום יערה, יש לי שאלה קצת מעיקה הייתי אומר: מאיפה מתחילים? החלטתי שאני רוצה להפוך את העיסוק במילה הכתובה ליותר מתחביב, מהם...
שלום לכולם האם ידוע למישהו על אתר המכיל רשימת של סלוגנים של פרסומות מסחריות מהארץ ו/או מחו"ל? או אם למישהו יש מאגר של סיסמאות כאלו אשמח. ...
שלום לכולם, אני עובדת סוציאלית, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי. מעונינת להתחיל לעבוד באופן פרטי, ולכן עומדת להכין כרטיס ביקור, פליירים ואתר...
בהצלחה! אני עומד להקים חברה לעיצוב,קידום והקמת אתרים, את הסלוגן\סיסמא כבר כתבתי ואשמח שתעזרי לי לבחור איזה מבין 2: 1) אם אין לך אתר...
יש לי אתר יהדות שאמנם המטרה שלי אינה ריווחית כספית אלא שעוד אנשים ידעו יהדות ולכן השגתי עם קצת עזרה ערכות של חוברות ודיסקים ביהדות שאותם אני...
אני עובד כרגע על אתר חדש שיהיה מעין פורטל\מגזין שמתמקד באזור הצפון חיפה\קריות\גליל מערבי\עליון וכדומה. האתר כולל מדורי רכילות\חיי...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום