כתיבה שיווקית באינטרנט, איך עושים את זה נכון
שימו לב: אין לפרסם הודעות דרושים בפורום קופירייטינג. ניתן לפרסם אותן בפורום לוח המודעות באתר ראו...
החוקים, באדיבות אלדד: חוקי פורום קופירייטינג: הפורום הוקם בכדי לכוון ולסייע לציבור בנושא הקופירייטינג - הכתיבה השיווקית, משתתפים בו חברים...
שלום רב, שמי גל, אני אמא לתינוקת בת 8 חודשים, ונמצאת בתהליך של הקמת עסק בתחום של מוצרים אקולוגיים לתינוקות. העסק יהיה מבוסס אינטרנט (חנות...
שלום רב, אנו מייצרים (גם..) מחזיקי מפתחות עם שמות (פרטיים). בהמשך לתערוכה בה נשתתף, נשלח למבקרים גלויה (אישית). אשמח לדעתכם. תודה.
שלום לכולם, בהמשך לאשכול הקודם בנושא, ישנם כמה שמות שהועלו, ואשמח אם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם בנושא, או כמובן אם יהיו לכם רעיונות חדשים לנושא....
האתר שלי נקרא חתונה ישראלית והאתר מספק פלטפורמה לזוגות להקים אתר חתונה משלהם. כל אתרי הזוגות מאוגדים תחת פורטל שבו יש כתבות, אינדקס נותני שירות,...
אני יודע שאני חוטא ושאתמול אמרתי שבעל האתר צריך להמציא את השם לבד... אבל.... נתקעתי אין לי שמץ של מושג איזה שם להביא לאתר SEO ואני לא...
לסוכנות הדוגמנות (היחסית חדשה שלי - שנה וחצי בערך) אני רוצה לצאת עם סלוגן כזה: "יש סוכנויות של העבר ויש סוכנות של המחר - אגו מודלס". איך זה...
שלום לכולם. שמי איריס אבידן. אני מגשרת, רשומה ברשימת המגשרים של בתי המשפט. אני מתמחה בגישורים עסקיים-מסחריים, חוזים, סכסוכים כספיים, סכסוכים...
שלום לכם, בכוחות עצמי פתחתי דרך להכוונה אישית בעזרת תמציות פרחים שאני מיצר מפרחי בר של ארץ-ישראל. זה שם האתר וכתובתו ...
היי, מכירים את תליוני האותיות שמשחילים אותן על שרשרת ע'מ ליצור שם (פרטי)? אני מבקש עזרה במציאת שם או סלוגן לרעיון הזה. תודה...
טוב אני יודע שהרבה זמן (אם בכלל) לא ראיתם בקשה כזאת בפורום אז נחמד להיות הראשוןsmileys/smiley1.gif אני בזמן האחרון במגעים עם חברות\אנשים פרטיים...
נראה לי שהעלתי את זה בעבר אז סלחו לי אם כן.. עכשיו זה ממש חשוב, אנחנו מחפשים סלוגו, יופיע מתחת ללוגו באתר שיתאר את האתר שהוא : 1. מגזין לצעירים...
היי, אני עומד לפתוח בעוד מ"ס שבועות אתר אשר יעסוק בעולם עיצוב הפנים. אתר מכירתי שמשווק ציורי ענק יוקרתיים ומיוחדים שנתלים על הקיר. ...
בס"ד היי חברים smileys/smiley1.gif, קנינו (י. smileys/smiley2.gif), את הכתובת WWW.NEVER.CO.IL, אנחנו מחפשים סלוגו ואם אפשר משהו שיתאים...
ראיתי את הרעיונות לסלוגנים המתרוצצים כאן בפורום, וממש, ממש אודה אם תוכלו לסייע בבחירת סלוגן. בעבר, נעזרתי בשירותיו של קופירייטר מקצועי ובסופו של...
מחפש סלוגן לאתר קידום שלי, קוראים לאתר "ראיית הסאו" Seovision.co.il חשבתי על "רואים את האתר שלך במנועי חיפוש"
אהלן כולם (אני קצת חדש פה...) אני מנסה להרכיב סלוגן לחברה שעוסקת בניהול של ועדי בתים (www.VaadBait.co.il) חשבנו על - "כי הבניין שלכם בידיים...
ב"ה אני מחפש שם למרכז חדש ללימודי יהדות בתל אביב. שמעתי כי בפורום משתתפים קופירייטרים כישרוניים. אודה לכל רעיון וסיוע. להלן הנתונים...
בס"ד הי חבר'ה, קשים חייו של קופירייטר. כמו כל יוצר. לפעמים מצליחים לתת מענה מקצועי וגם לקלוע לרצונו של הלקוח, ולפעמים מטבע הדברים, לא. הפעם...
שלום רב לכלל חברי הפורום, אני שמחה לגלות פורום שיכול לתת הערות לכל הנושא השיווקי והפרסומי באינטרנט, אשמח אם תוכלו להיות לי לעזר. אני...
היי, מחפש בעיקר מילה בודדת בעברית שקלה לאיות באנגלית. תודה מראש לעוזרים
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום