כתיבה שיווקית באינטרנט, איך עושים את זה נכון
ראיתי פרסומת עכשיו לתכנה שנקראית WHITE SMOKE ואמורה לעזור ב"שיפור" הכתיבה באנגלית. למשל, הבנת תוכן והצעת משפטים זהים, בדיקת תקינות זמנים. מישהו...
שלום, אני מחפש כותב תכנים לאתר חדש שאני הולך להרים (וכמובן שאם הכותב יהיה טוב והעבודה איתו תיהיה חלקה אז אני אוכל לספק לו עוד המון עבודה) הכמות...
שלום לכולם, מה דעתכם על הרעיון לכתוב 15 מאמרים למשל. עשרה מאמרים יכתבו באופן חופשי תוך התמקדות בתוכן ללא שיקולים של מילות מפתח וקידום וחמשת...
בס"ד טוב חברל'ך, לאור זריקת המוטיבציה של אלדד, החלטתי להרים את הכפפה (למרות שזה מעט קשה בחודש מתקדם כשלי smileys/smiley4.gif) ולנסות להעשיר את...
אשמח לדעת מחירי השוק לכתיבת מאמרים בעברית. האם התמחור נעשה לפי מילה ?
שלום.. אני צריך קצת טקסט בנושא סקס.. אני צריך תיאור לגלריות של סקס.. נגיד 4-5 שורות לכל גלריה ויש 8 גלריות סך הכל פחות או יותר 500-600 מילים.....
העלינו כלי חדש שימושי מאוד לבדיקת מיקום ומעקב אחר אתרים לפי מילות חיפוש נבחרות. חשוב לי שיותר משתמשים ירשמו ויהנו משלל הפונקציות שהכלי מציע. כיצד...
איזה שם דומיין עדיף לבחור לחברה שקוראים לה G PLUGS gplugs או g-plugs? מה אתם אומרים?
שלום, לפני תקופה היה כאן אשכול, על כותב מאמרים מחו"ל (נדמה לי הודי) לכתיבת מאמרים בסיטונות לקידום אתרים ... מישהו יכול להפנות אולי אליו? ואם...
שלום לכם אני מיתעסק במכירות יותר מ7 שנים ובקרוב אעלה אתר שנותן מידע למוכר המתחיל איך להפוך איש מכירות טוב לאיש מכירות מיקצועי הכנתי לוגו{ כן אני גם...
נערך
אני מקווה שמותר פה לשתף עבודות של קידום. קוראים לי עדן ואני כתב תוכן קרוב לשנה וחצי. לא הרבה פעמים קיבלתי עצות ותגובות למאמרים שכתבתי, אשמח לקבל...
שלום רב. במשגב עומלים בימים אלו על הקמת "סיירת הורים".סיירת הורים היא גוף הקיים בישובים רבים בארץ ובו הורים מגיעים למוקדי נוער בסופי השבוע ובשעות...
שלום לכולם איזה בעל חיים משדר הרפתקנות? "חיית טיולים"? "מוצ'ילר"?
בימים האחרונים כנראה שאדון גוגל בחר בי כ"בת זוגתו" לריקוד מושחת... אין ספק שכשריקוד גוגל קורה ברחבת הריקודים שלך - זה בהחלט מרעיד את המיקום שלך...
שלום לכם אני מחפש חיה שמשדרת סגנון גדול חשבתי על זיקית {מחליפה צבעים} מחפש עוד תודה למגיבים
היי כולם, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לנו לגבי המוצר שלנו Efficient PPC. אנחנו עובדים כרגע על מיתוג מחדש של התוכנה, ומתלבטים לגבי כיוונים ללוגו....
שלום רב, אני מחפשת סלוגן לחברה שמעבירה סדנאות לנוער בנושא קבלת החלטות. איני יכולה לחשוף כעת את שם החברה לצערי, החברה מפרסמת את עצמה...
שלום, כבר הרבה זמן חשבתי לעבור קורס של הכשרה מקצועית כלשהי, הנטיה הראשונה היה כמובן קידום אתרים - אבל כפי הבנתי זה תחום שמדבר בו הרבה יותר תיק...
שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי אתר חברת כמיטק - www.chemitec.co.il מצד אחד אנחנו משתמשים במשפט "פתרונות רפואיים מתקדמים" כדי להבדיל אותנו מחברות...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום