מדורים חדשים באתר, כלים, פורומים חדשים והצהרות נוספות מטעם הנהלת האתר
איך תהפוך למשתמש חסום - מדריך מהיר שעובד מצויין. (כתוב בהומור עם כוונה רצינית) נרשמת לפורום בשעה טובה ומוצלחת, עכשיו כל מה שנותר לך זה לעשות...
"אתר אישי" זו ההפניה לכתובת לבחירת המשתמש מכפתור ה-http://static.forums.seoforums.co.il/forum_images/home_icon.gif ומהפרופיל האישי של כל משתמש. ...
מטרת החתימות בפורום היא לאפשר למשתמשים להוסיף פרטים נוספים עליהם, בין אם סתם משפט שהם מתחברים אליו, ובין אם קישור/ים לאתר החברה/עסק שלהם. מכיוון...
הגרסה המעודכנת נתנת לצפיה כאן: http://www.seoforums.co.il/misc.php?do=showrules
חברים/משתמשים יקרים. לאחרונה אנחנו נתקלים ביותר ויותר חתימות שאינן עומדות ב"חוקי החתימות בפורום". כל מי שחתימתו אינה תואמת לנ"ל מתבקש לשנותה בהתאם...
שלום, אני מבקש שמנהל ראשי יכנס לאשכולות שפירסמתי ונמחקו (3 אשכולות) ויגיד מה הבעיה, למחוק הכל טוב ויפה אבל אולי לאחר 3 פעמים תסבירו מה הבעיה?
משום מה החתימה שלי לא מוצגת באף הודעה למרות שהגדרתי אותה , שמרתי, ואני מסמן בכל פעם להציג חתימה.
שלום כולם, עקב שדרוג שרתים הפורומים לא יהיו זמינים היום בין 22:00 ל-24:00 בעת השדרוג. בברכה, ניר
גם לכם לא נכנס לדף הבית של הפורום? ושנכנס יש שם בעית קוד שהורסת את העיצוב כולו?
ממליץ לחדש את הדומיין של הפורום, מהרגע שהוא ירד יקח לפחות 12 שעות לחזור. לפי ISOC תאריך התפוגה הוא validity: 15-11-2012 נשאר לכם אםםם.... אף...
שלום, פתחתי שני אשכולות בנוגע לחילוק כרטיסי ביקור לעסק בחינם והם נמחקו, אשמח לדעת למה.
שמתי לב שהרבה מהתתי פורום אין נעוצים(אפשר נגיד לשים הסבר או מדריך קטן על הנושא של הפורום במיוחד בשביל מתחילים כמוני שעדיין לא מתמצה בכל מה שקשור ...
שלום ברצוני לבקש לשנות את הניק שלי ל pcgalaxy בבקשה או pcgalaxy.co.il תודה מראש
ניסיתי קוד HTML אבל משום מה הוא מראה לי את שורת הקוד ולא את הלינק תודה
העץ של האשכול, הולך להשאר באופן קבוע בפורום? זה קצת מציק בעין.
ניסיון של פירסום ? 184
התחושה שחלק מהמשתמשים מנצלים את הפורום כפלטפורמה לפרסום וקידום פוסטים בתדירות שמונעת התעלמות. מגדילים לעשות אלה שדורשים להגיב אצלהם בבלוג ואלה...
מיזה כמה זמן אני מגיב בפורום וישר מוחקים את התגובה\ פוסט זרמתי אם זה אבל זה כבר לא הגיוני. מישהו מוכן להסביר מה קורה כאן? יש עניין אישי או שסתם...
ראיתי את השרשור פה בנושא, אבל לא היה פירוט, לכן שואלת, איך מעדכנים את שם המשתמש? אני כבר מזמן לא בת 26, לצערי או לשמחתי, אז איך מעדכנים את זה?
לא יודע אם זה רק אצלי, אולי זה תלוי בדפדפן (כרום). אני לא מצליח למחוק הודעה, גם רגעים בודדים אחרי ששלחתי אותה. בשרשור על אנליטיקס בWP...
אם למישהו יש בעיה עם החתימה - דבר ראשון לנסות לערוך אותה ולתקן. אם זה לא עוזר - תנו לנו סימן. תוקנה, בתקווה, התקלה שגרמה לחלק מהקישורים בחתימות...
חחחח, רק עכשיו ראיתי שהתחילו לקטלג משתמשים לפי השימוש, אני מניח שמ500 הודעות זה כבר, ו1000 זה מכור? אהבתי
היי כולם, לצורך מניעת ספאם, החל מהיום לכל המשתמשים עם פחות מ-100 הודעות, יופיע no-follow בקישורים - הן בקישור "דף הבית" והן בקישורים בתוך הודעות...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום