טיפים וכלים לחיפוש יעיל ברשת האינטרנט
הי חברים :) אני בטוח שיש לא מעט מכם שמושפעים מאוד מהמצב עכשיו. הקושי של כולנו הוא גדול, החרדות והפחד מציפים את כולנו, והרבה פעמים גם נוסף קושי...
שלום לכולם :) יש לי לקוח כבר תקופה ארוכה שאנחנו נותנים לו שירות של שיווק ברשת. מדובר בתכשיטים עבודת יד שמוכרים מוצרים כמו צמיד פוראבר, פירסינגים,...
הי חברים :) ואוו הרבה זמן לא הייתי כאן, אבל כרגיל יש כאן מוחות טובים והגעתי שוב להתייעץ כי כל פעם הצלחתם לעזור לי :) מה לדעתכם הדרך הכי טובה *היום*...
שלום לכולם מקווה שזה המקום הנכון במידה ולא סליחה מראש, ברצוני לפתוח אתר תדמיתי קטן בשלב זה אני מעוניין שהוא יהיה מעוניין. חברים המליצו לי על...
הי בעבר יצרתי מייל פיקיטיבי של שם העסק שלי דרך תיבת הג'ימייל ופשוט הגדרתי בג'ימייל שכל מי ששולח לי מייל לכתובת הפיקטיבית -זה יגיע לג'ימייל אבל...
שלום, הייתי מעוניינת במקורות לקישורים. מקורות איכותיים, איך עושים את זה איפה מוצאים? אשמח לתגובות. תודה
שלום לכולם, אני יודע שרוב הסיכויים שאני לא אמצא כאן את התשובה שאני מחפש, אבל אני אסכן ואשאל בכל זאת. אני יוצר צעיר של קליפים הומוריסטיים, עם ערוץ...
בנוגע לנתונים של גוגל קיוורדס בדבר חיפושים חודשיים של ביטויי חיפוש רציתי לשאול שתי שאלות. קודם כל, הם אמינים? ועד כמה? ודבר שני זה נכון שאם יש משחק...
אני רוצה למחוק מיילים כפולים ברשימת התפוצה שלי הצלחתי לעשות זאת באמצעות התוכנה אך אני לא מצליח לשמור את הרשימה הנקייה (ללא המיילים הכפולים) מישהו...
העלתי סרטון ביוטיוב ולברטון יש שוולים שחורים, ניסיתי לערוך את זה לא בדיוק מצליח יש דרך לערוך את הסרטון שהיה על כל המסך?
מחפש תוכנה "להנהלת חשבונות" שתפועל אני לא צריך כל הדברים של לקוחות ושטויות. אני מחפש תוכנה פשוטה של תכלס שאני יעלה הוצאות (דלק,שירותים חיצונים...
שלום. אני רוצה למכור מוצרים באתר שלי, מישהו מכיר אתרי סליקה בחו"ל? האתר שלי בינלאומי ולכן אני חייב שירות שיאפשר לי לסרוק את כל כרטיסי האשראי +...
שלום חברים, האם מישהו פה מכיר שירות טוב - גם בתשלום - הדומה ל copyscape שתומך בעברית? לאחרונה נתקלתי במקרים בהם האחרון לא זיהה טקסטים זהים ולכן אני...
חברים, אני מכיר תוכנות לזיכוי קולי באנגלית, כולל זו המובנית בחלונות 7 אבל מישהו מכיר תוכנה טובה לזיהוי קולי בעברית? או אולי תוסף כלשהו שמאפשר...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344145435597325&set=a.157007790977758.30086.145081568837047
הייתי משתמש בזה הרבה סגרו את האתרים האלו?
מישהו מכיר אתרים בחינם או בתשלום שאפשר להשיג בהם תמונות של "לפני/אחרי"? תודה רבה.
לבדיקת כתובת IP לפי שם דומיין, אשמח לקבל המלצות.
נניח שאני רוצה לאתר את כל המיילים של חברה שנקראת abc.com כלומר כל המיילים מהצורה 111@abc.com 222@abc.com 333@abc.com וכד' ניסיתי...
חיפשתם מתרגם טקסטים איכותי ? קבלו אותו Translation in real time http://tradukka.com לדעתי, הוא פי כמה וכמה יותר טוב מ-...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום