Google Adwords, Google Adsense, PPC, פרסום דרך באנרים ודרך רשימות תפוצה
מישהו יודע איך עושים את זה? חפרתי באתר ולא מצאתי מייל או טופס ליצירת קשר
שלום, מישהו יודע כמה עולה לפרסם בדפי החיפוש / כתבות של האתרים הנ"ל? (סדרי גודל) תודה!
שלום לכולם. שמי י' קורן, ואני אנהל את פורום שיווק ופרסום באינטרנט.
טוב, הכותרת היא באמת שכמה שיותר ייכנסו, כי אני מגלגל לי רעיון ואני מקווה שתהיו שותפים לו. אני קורא כאן למנהלי הפורום וכל חבריו להרים כאן כנס...
היי כולם, הייתי רוצה להעלות דיון מעניין (בייחוד עם הדעות השונות שאני יודע שקיימות בפורום) לגבי תופעה הקיימת בפורומים: מספר משתמשים לאותו גולש. אני...
מה היו הרווחים הכי גבוהים שלכם עם כמות כזו של מבקרים ייחודיים?
מה קורה חבר'ה?? מישהו יודע באיזה מצב אני צריך לדווח למס הכנסה:האם ברגע שאני עושה מכירות בקליקבנק אני צריך לדווח להם או ברגע ששמגיע אליי צ'ק...
שלום, חקרתי קצת את הנושא של גוגל אדסנס, ראיתי כל מיני סרטונים ונתקלתי בסרטון הבא: ...
איך אתה שואל? שיתוף מידע בנושא הרשימה השחורה שלכם - הרשימה המפולטרת שלך בגוגל אדסנס. עדיין לא שמתם? אתם פשוט לא יודעים כמה כסף אתם מפסידים בכל...
ראיתי מספר אתרים המוכרים רשימות של מליוני כתובות בחו"ל האם יש אפשרות לקנות ולמסור את הרשימה לחברה בארץת ששולחת אשמח לדעות ולהמלצות על...
קבלתי מייל ספאם בעניין השואה ששלח אותי לעמודהבא hlcst.haveruta.co.il העמוד הוא סאב דומיין של אתר ואכן בעמוד מדברים על זכרון השואה, ...
שלום חברים, מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליד - טופס התעניינות ואיך מרוויחים מזה ? האם מדובר בטופס שגוגל מפתח באתר שלי או משהו בסגנון ? אשמח לפירוט...
שלום לכולם לפני 3 חודשים עשיתי עסקת פרסום עם ynet בה מובטח לי להופיע במספר מילות חיפוש וקטגוריות באינדקס שלהם בתוצאות בין 1-3. ביצעתי את העסקה מולם...
שלום לכולם, יש לי אתר איכותי. בעל ותק, ועם עשרות אלפי דפים, רבים מהדפים מופיעים בדף הראשון של גוגל ואף בשלישייה הפותחת בעשרות צרופים. יש לי פר...
אני מדבר על מייל שפותחים אותו ורואים דף מעוצב עם תמונות וכו' תודה
אני מתאר לעצמי שראיתם כולכם את הסיפור של "כשלון חרוץ" מי שלא ראה - כאשר מחפשים בגוגל כישלון חרוץ מקבלים היום את קורות החיים של אולמרט אבל מה שאותי...
לאחר שראיתי שבשוק בארץ התוכנות לניהול מלאי קצת יקרות , חיפשתי משהו באנגלית שתומך בעברית ולאחר בדיקה של תוכנות שונות רציתי להמליץ על התוכנה הבאה...
והפעם כלי מדהים שיוצא לאור בקרוב. קורה לכם שאתם רואים בחלון ראווה מוצר אותו דימיינתם בדימיונכם עשרות פעמים אבל חשבתם שהוא לא קיים במציאות? ואז...
היי, האם ישנה רשימה של גדלים סטנדרטיים של באנרים שמקובלים בשוק האינטרנט? האם כדאי "ללכת" על הגדלים של הבאנרים בגוגל אדסנס? תודה.
שלום לכולם, קיבלתי במרץ צ'ק מגוגל... עדיין לא הפקדתי אותו ורציתי לדעת אם יש לצ'ק הזה תוקף כלשהו או שאני יכול לחכות איתו קצת....? ...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום