Google Adwords, Google Adsense, PPC, פרסום דרך באנרים ודרך רשימות תפוצה
היי חברים, החלטתי שאני הולך בכל הכוח על תחום השיווק ואני רוצה ללמוד ולהתנסות בו מא' עד ת', קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון, אנא תעבירו למקום...
יש כיום כמיליון איש דוברי רוסית בישראל וזה קהל גדול שרוב הפרסומים לא מגיעים אליהם איך בכל זאת ניתן להגיע אליהם? תודה
היי, רציתי לשאול משהו לגבי פרסום למגזר הרוסי מה היא הדרך הכי יעילה לפרסם למגזר הרוסי? הכוונה היא למגזר הרוסי בלבד (ממש ממוקד) תודה!
אהלן! האמת שאני חדש פה, אז אני קצת מתרגש אשמח לקבל המלצות וכיוונים, לגבי איך בעצם לעשות את האופטימיזציה בפייסבוק. יש המון נתונים, והאמת שזה די...
עמוד http://www.financialzone.co.il/itutim.html נועד לקדם הורדה בתשלום של תוכנת איתותים למסחר. מה דעתכם על המבנה והטקסט?
לפי מה שהבנתי כל הכנסות מהאינטרנט צריך להצהיר השאלה איך מצהירים על הכנסות מגוגל, כי לפימה שהבנתי הם לא מוצאים חשבונית או כל הוכחה שהי.. ובנוסף...
שלום, קוראים לי אסף יש לי אתר שאני רוצה ליצור הכנסה פאסיבית אך אין לי מושג איך להתחיל. אני יודע רק את הכיוון הכללי שזה לפנות לעסקים ולשאול אם הם...
יש ללקוח שלי אתר של סרטים לצפייה ישירה יש לאתר כ 4000 כניסות בחודש ו כ 20,000 צפיות בעמודים, האם ואיך אפשר להשיג לקוחות לפרסומת באתר?
שלום לכם, פנה אליי לקוח וביקש לקדם ולפרסם אתר למבוגרים (שיחות למבוגרים וכד'). 1. האם ניתן לפרסם בגוגל אתרים כאלה? 2. אילו אפיקי פרסום נוספים...
מישהו יכול לעזור בשלוף איפה בדיוק מתבצע העדכון בגוגל אנליטיקס כדי שאוכל להפריד בין תנועה אורגנית לתנועה מהאדוורדס, ומה אני צריך לעשות כדי ליצור את...
שלום האם מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ על בעלי המקצוע של אתר manch.co.il? אני רוצה לקחת מהם שירות של שיווק באינטרנט ולא ממש מכירה את החברה. אשמח...
שלום לכולם מחפש גם בתשלום פתרון למערכת דיוור שתתמוך בכמות גדולה מאוד של מיילים עבור חו"ל. כמובן לוודא שהדואר לא מגיע לספאם ושתהיה סטסטיקה, מי...
404
היי, האם איש SEO אחראי על כתיבת התכנים באתר ?
שלום אני צריך תמונות שאני יכול לשים באתר שלי עכשיו כמעט הכל בתמונות של גוגל הם בזכויות יוצרים ואי אפשר לפרסם אותו באתר שלי אני ממש חייב...
שלום לכולם, אני מתעניין ללמוד את תחום השיווק והפרסום באינטרנט. ראיתי שיש הרבה נושאים הנכללים בקטגוריה הזו, אני לא יודע במה אני רוצה להתמחות, אבל...
היי, אני צריכה להשתמש בתוכנות אנאליזה כדי לעקוב אחר התנהלות באתר, בעיקר לצורך יצירת דוחות מעקב. קיבלתי המלצה לשתי אלו - ...
אשמח לעזרת חברי הפורום, בעסק שאני מקדם (ושותף חלקי בו), מצד אחד אנחנו מפרסמים במילות מפתח ממוקדות במסגרת גוגל אדוורדס, ומצד שני רוכשים תנועה מאתר...
ברצוני לפתוח בלוג מה מומלץ לפתוח בלוג באחד מאתרי הבלוגים וורדפרס, תפוז וכו' או תחת מערכת הניהול של האתר שלי?
יש לי אתר ואני מעוניין לקנות רישומים אליו. מאין תשלום עבור הרשמה. יש רשתות מומלצות לדבר הזה שאתה מכירים ויכולים להמליץ?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום