Google Adwords, Google Adsense, PPC, פרסום דרך באנרים ודרך רשימות תפוצה
שלום חברים, למישהו יש קופון לאדסנטר? אני מחפש בנירות... כל מה שמצאתי או פג תוקף או לא לישראלים :( תודה.
פעם, מזמן, היה שירות כזה של Overture, שהיית מכניס מילה והיית רואה מה הביד הכי גבוה עליה, וכמה תחרות יש עליה. מישהו מכיר אתר/שירות (עדיף חינמי,...
PPC analyticsעוד לא בדקתי אבל מריפרוף ראשוני נראה טוב שווה לנסות והעיקר חינם Tracking 2.0 יוסי
שלום קניתי שרת פרטי לשנה ואני מעוניין לחלק ריסלרים חינם תמורת פרסומת אחת באתרים שיפתחו בריסלר שאני אתן. שאלות: 1. האם אאנשים רציניים יפתחו אצלי...
שלום רב, שמי ליאת ואני מנהלת הקמפיינים באתר החדש shout.co.il אנו מעוניינים בחברה אשר תרכז בידיה את כל מכירת הפרסומות באתר. האתר מחולק...
שלום לכולם הייתי רוצה לעשות בפרסום בגוגל שכל מילה או צמד מילים יגיעו לדף אחר של האתר. וגם שכותרת המודעת פרסום תהיה קשורה למילות החיפוש . ...
שלום, יש לי פורום עם 4000 כניסות הרוב באים מגוגל ככה שזה אנשים חדשים כול הזמן. כמה אני צריך לבקש כסף לחודש על פרסום ליד הלוגו של האתר? ...
מה המצב חברים? אני צריך שתפנו אותי לעורך דין טוב שיכול לכתוב לי private policy . יש לי אתר אפילייטס, אני משווק מוצר מסויים מקליקבנק איך אני משיג...
כבר מספר שעות זה נשאר על אותם הופעות דף הכל משתנה אבל זה נשאר
מישהו יכול לומר לי מהם היתרונות בפרסום PPC אם אני מופיע ראשון באורגני (ב PPC אין מתחרים, אולי אחד) האם שווה לפרסם בכלל?
שלום לכולם. אני מפרסם מילים באנגלית והמודעות הן לקהל יעד בצרפתית למשל. מאחר והמילים לא יכולות להופיע בטקסט של המודעה הציון שלי יורד באופן...
אחרי שאני מעלה קמפיין אדוורדס, אני כמובן רוצה לראות את התגובה - המיקומים, ההתאמה לביטויי החיפוש וכו', ואכן אני רואה את המודעה שלי אי-שם בצד...
שאלה: אם התחלתי קמפיין פרסום בגוגל וכבר הפקדתי אצלם סכום של 2000 שקל, ואחרי שבוע אני מתחרט ורוצה לבטל את הקמפיין בזמן שעוד נשאר לי 1500, האם יש...
שלום רב שאלתי, היא, לגבי חסימת הקלקות כפולות על מודעות ADSENSE הרי זהו לא סוד, כי גוגל רואה בזה הונאת קליקים ומבטלת את החשבון כמו כן,...
שלום חברים אשמח אם מישהו יאמר לי איך משיגים מישהו שיכתוב Disclaimer שמותאם לאתר אפילייטס...
http://www.linkreferral.com/ מישהו מכיר את האתר הזה? מישהו התנסה? אשמח לקבל חוויות משתמש
מישהו מכיר אתר ישראלי, בעברית, בנושא Adwords? אבל אתר רציני שמדבר על טכניקות, טיפים, טריקים, טקטיקות, (ולא עוד איזה אתר של ילד שחושב לעשות כסף...
מה המצב שם מבחינת הרווחים? אתם יכולים לספר כמה חיפושים,משתמשים, ומה הממוצע הרווחים ביום? בבדיקה שעשיתי נראה כי הדיווח על כמות המשתמשים ביום...
יש למישהו מושג איך אני מסווה לינק בשביל לא לחשוף את מקור התנועה שלי ? תודה מראש
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ על חברה\יועץ בארץ שמספק שרותי יעוץ ותמיכה בנושא גוגל אנליטיקס? אנחנו משתמשים במערכת בחברה שלנו אך...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום