תוכנית שותפים, שיווק באמצעות תוכנית שותפים, מידע על תוכניות שותפים בארץ ובעולם
בפוסט זה נרכז קישורים לנושאים חשובים שהועלו בפורום תוכניות שותפים. המטרה - לרכז מידע חשוב ומעניין עבור גולשים ותיקים וחדשים ולמנוע דיונים כפולים...
פספורטוגו מחפשת אפילאטיים לתכנית שיווק שותפים החדשה שלה! החברה משווקת הנפקת דרכונים אירופאיים למגורשי ספרד, והמטרה היא לייצר לידים רלוונטים. **...
היי חברים, אם אתם מעוניינים ליצר הכנסה פאסיבית אנחנו צריכים אותך! גיימקיז היא פלטפורמה למכירת קודים דיגטליים של משחקים, תוכנות ומערכות הפעלה....
בניתי כלי המסייע לקישור כתובת המוצר שאתם משווקים לקוד הקישור שקבלתם מהחברה, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים וגם אם יש לכם רעיונות אחרים מעבר לשיווק...
היי חברים, אני מחפש שותפים בתחום השליחויות, מתאים לאנשים שיש להם גישה לעסקים ופרטיים שמעוניינים בשליחויות. השירות מיועד להזמנת שליחויות מהירות,...
אם אתם חברים בתוכניות שותפים ומחפשים מקום לפרסם מוצרים שבמבצע - פתחתי אתר חדש שמיועד למבצעי אינטרנט וניתן לפרסם בו מוצרים גם עם קישורים של תוכניות...
שלום לכולם, אני מנסה לפתוח חשבון שותפים באמזון, אבל אין אפשרות לפתוח חשבון בישראל. אם כך, אין יעבירו לי צק או כסף לחשבון ? עזרה בבקשה, תודה,...
בהרשמה לתוכניות שותפים אני נשאל ל ITIN שלי, בחיפושים שערכתי ראיתי כאלה ששמים את מספר תעודת הזהות שלהם. מישהו יודע על הנושא ויכול להרחיב במה מדובר?
אהלן שמי עודד ואני מחפש affiliate's לאופציות בינאריות תשלום מעולה לפרטים שלחו הודעה פרטית יום טוב
שלום . אני לומדת שיווק שותפים באופן עצמאי . אשמח לעיצה במה ניתן לעבוד תוך כדי שיספק לי פרנסה ויוסיף לכישוריי בתחום ?? בתודה :cool:
שלום לכולם, יש לי מוצר אונליין חדש שאני רוצה למכור באמצעות אפילייטס ואפילו כבר סיכמתי עם 3 ישירות שהם מוכנים לעבוד איתי על עמלת מכירה. הבעיה היא...
היי, ממליצה על תוכנית השותפים של ליד מאסטר : http://affiliate.leadmaster.co.il/ שם תוכלו לקבל תגמול נאה ביותר (אחוזים גבוהים מאוד) מקמפיינים...
אני מחפש אפיליאטור טוב ואיכותי ל- http://askronen.co.il השירות עולה 375 ש"ח לחודש לקוחות נשארים 6-12 חודש 10% עמלת affiliate, רווח ממוצע 250-450...
אז קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ובכלל תחום אני רשום בכמה אתרי שיתופים בארץ וכרגע אני רוצה לפרסם בפייסבוק בחינם אבל כל פעם שאני מפרסם קישור הפיסבוק...
שלום רב, אני מחפש לקנות אמון לידים חמים להלוואות. כי 500-700 לידים ביום! יש הצעות?
שלום לכולם, החלטתי לספר לכם כאן על תוכנית שותפים שעובדת בחו''ל של האתר socialshop.me , בתור אחד שעובד עם התוכנית כבר חודש והרוויח ממנה 1400 דולר...
שלום חברים אני רוצה לשאול בעלי ניסיון האם האתר שלי בדרך הנכונה או שיש הרבה מה לשנות ולמה... קראתי את חוקי הפורום ורשום שם שאסור לפרסם אתרים אלה יש...
שלום רב האם זה חוקי לקדם אתרי הימורים מאנגליה או מדינות אחרות ? זאת אומרת לפרסם את הלינקים לשרותים שלהם מאתר שאני בונה ? תודה לעוזרים
הי חברים, ראשית - ממליץ לכולם לבדוק את תוכנית השותפים של DataCheck - זה מתאים בעיקר למי שיש אתרים בתחום של עסקים, נדל"ן, שמות, או הרבה טראפיק -...
אני כבר עובד המון שנים עם אתר LOVELY אני נותן להם מאות המרות בחודש לפעמיים אלפיי המרות, הבעיה היא שאני עובד דרך תוכניות שותפים שמשלמות שכר נמוך...
יש ברשותי אתר סחר למוצרי ים המלח הפונה לקהל יעד באירופה ובארה"ב. הקידום שלו כרגע הוא מאוד חלש והתחלתי להתעניין בכל נושא התכנית שותפים כדי להגדיל את...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום