תבניות ועיצובים, תוכנות גרפיקה, עיצוב אתרים לסלולרי, לטבלט ולמחשב.
שלום לכולם, הכנתי כאן אוסף של קישורים בנושא של צבעים באתר. אוסף הקישורים הזה נועד לתת לכולם כלים ועזרה בבחירת הצבעים באתר. אוסף הקישורים הזה נכתב...
שלום לכולם, אם קורה לכם לפעמים שאתם מחפשים גודל עמוד, גודל באנר, מודעה, גודל עבודות לדפוס או כל דבר אחר ואתם לא מצליחים למצוא אז תוכלו למצוא את זה...
היי, מישהו פה מכיר אתר עם תמונות חינמיות שאפשר לשים באתר? תודה מראש,
היי, מישהו יכול להמליץ על theme מגניב בוורדפרס? צריך אותו לבנות אתר בתחום של איטום גגות תודה
שלום. הקמתי אתר חדש למכירת מוצרים לגינה על פלטפורמת קונימבו לפני כמה חודשים. ראיתי שאחד המתחרים שלי פרסם בפורום שאלה לגבי עיצוב האתר, נוחות...
היי, אשמח אם מישהו ישפוך אור על עניין קניית התבניות. אצל הרבה תבניות שקונים מTHEMEFOREST לדוגמא, כתוב שזה לשימוש על אתר אחד וכו'... ביננו,...
שלום לכולם, התחלתי להעלות תמונות svg לאתר וזה נראה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי.... :-) המשקל שלהן קל מאוד והאיכות נשארת אותו הדבר גם כשמגדילים את...
אני מנהל אתר וורדפרס הרבה מהגולשים נכנסים לאתר הזה דרך הסמרטפון (Android / iPhone) לאתר תבנית ריספונסיבית והוא אמור להראות טוב בטלפונים, אבל בפועל...
http://www.tornado-top.co.il/ משהו כמו של המזגנים המסתובבים. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש משהו מוכן כזה מאחד האתרים. :-)
אהלן חברים מישהו יכול לספק לי אתרי סטוקים של תמונות להורדה ושימוש חופשי ללא זכויות יוצרים עם דגש על תמונות בנושאי בניית אתרים ותחום האינטרנט
היי חברים, אני כבר כמה זמן מחפש תבנית שהיא גם עם אפשרות מובנית לrtl, גם responsive וגם אפשרות לחנות (חיבור מהיר לפייפל וכו'...) אני מאוד...
שלום, יש לי 3 שאלות בנושא יישור תבניות פרימיום: 1. כמה אמור לעלות לתרגם תבנית פרימיום ? כגון זאת -...
שלום חברים. אני מחפש כבר מספר ימים תבניות עיצוב חינמיות לוורדפרס אך כל תבנית עיצוב שאני רואה יש בה 3 או 4 קישורים יוצאים שמוגדרים בקוד התבנית וזה...
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות אתר. כרגע משיקולי וודאות של העיצוב אני מעדיף לבנות אותו ברוחב קבוע. השאלה - איזה רוחב קבוע מומלץ? לפני כמה שנים היה...
ניתן לבחור מס' תשובות במידה והצפייה שלכם מתחלקת באופן די שווה בין מחשבים
מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא תבניות פירמיום טובות עם RTL מובנה (וורדפרס)?
עשיתי עיצוב של האתר שלי (בנוי על המערכת של לייבסיטי) אצל גרפיקאי - עכשיו, אחרי סיום העבודה, מה אני צריך לקבל ממנו, הכוונה שלי לאיזה סוג של קבצים...
היי, אני מחפש מישהו שמבין בוורדפרס, יודע לעבוד עם תבנית פרימיום איכותית. אשמח לעזרה עם התבנית וגם בטיפים לצורך המרה טובה יותר. ניתן...
מישהו מכיר אתר או מקום שאפשר להוריד בו סטים לאילוסטרייטור או לפוטושופ של ערכות מוכנות של כפתורים, צבעים, רקעים, באנרים ועוד אלמנטים לעיצוב אתרים? ...
יש לי תמונת רקע ל TEXTAREA לדוגמה בגודל 700 על גובה 100. כאשר אני רושם הרבה טקסט שחורג מגובה 100 אזי תמונת רקע מטפסת למעלה עד שלא רואים את התמונה....
מדריך מיוחד ב-CSS3 ליצירת צורות כמו עגולים, סמיילים, מגן דוד, משולשים ועוד והכול בקוד CSS3! יצירת צורות ב-CSS3 ...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום