שאלות, עצות, המלצות וכל מה שצריך בשביל מערכת ניהול התוכן שבאתרכם.
אני מחפש המלצות מאנשים שמנהלים קהילות או מתכנתים שיש להם ניסיון (לא ששמעו) עם מערכות פורומים בשפת PHP (גם בתשלום וגם בחינם). יש מספר דיונים על זה...
דבר ראשון תודה מראש על הכל, 1. יש לי בלוגים של WP, כמו זה למשל www.haborer3.co.il אני מעוניין לפני הקטגוריות לכתוב תוכן: כלומר: בעמוד הזה:...
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על תוספי וורדפרס להתאמה של האתר למובייל. שני דגשים חשובים: א. האתר בעברית. ב. אני צריך תוסף עם יכולות לשלוט...
בכל אתרי הוורדפס תמיד - ניתן להגדיר שכתובת האתר הראשית תהיה עם WWW וכך בתורה אוטומטית, הכתובל ללא WWW מפנה אליה. באחד האתרים שלי זה הפסיק לעבוד...
שלום לכולם, שאלה למי שיצא לו או שמשתמש כיום בג'ומלה- לפי מה שהבנתי המערכת הזו ממש נוחה לעיצוב ובניה של אתרים, אבל האם היא יכולה לנהל מוצרים...
כתובת האתר http://iraqijews.info כפי שניתן לראות, עמוד הבית הוא בעצם עמוד סטאטי עמוד ברירת המחדל של הפוסטים באתר הוא זה:...
היי, מחפש פתרון מהיר, איכותי וזול להקמת אתר לווין חזק בעל שם דומיין עצמאי. למישהו יש המלצה? מה בגדול ההבדל בין מערכות וורדפרס לבין ג'ומלה? ...
בוקר טוב, באיזה תוסף וורדפרס כדאי לי לבחור על מנת שאוכל לשלוט במודעות בצורה אופטימלית. מדובר על וורדפרס באנגלית. תודה
שלום לכולם, צריך המלצה על פתיחת חנות וירטואלית שתעסוק במכירת גאדג'טים חברים רבים המליצו לי על בניית אתרים 2all מה דעתם יש לכם המלצות אחרות?
בניתי דף נחיתה והורדתי שלם כך תבנית וורדפרס של דף נחיתה התבנית מאוד נחמדה אבל אני רוצה להוריד בתחתית הדף את האפשרות של הוספת תגובה הנה הדף...
אשמח לכל המלצה, אפילו בתשלום כלשהו, יש את התרגום אבל צריך גם את הכפתורים עצמם בעברית. תודה
שלום, באתר שלי www.bat-el.biz אני משתמש בוורדפרס עם theme firematch חינמי, שמתי לב שמצד ימין למטה ישנם כמה לינקים יוצאים לכל מיני אתרים של מכירות...
האם יש למישהו לינק למאמר\פוסט או אתר שלם המוקדש לאופטימיזציה של קוד לטובת SEO בעבודה עם JOOMLA? פעם ראשונה שאני מתעסק עם המערכת הזו מזה 8 שנים... :)...
אני עושה ניסיון ליבנות אתר עם וורדפרס. קניתי דומיין, ואיחסנתי דרך godaddy. ציפיתי לעבוד עם מערכת ניהול תוכן נוחה אבל כל מה שאני רואה זה רק file...
שלום לכולם אני רוצה להתקין תבנית מוכנה מאחד האתרים: allblogtools.com ufotemplates.com btemplates.com הבעיה היא שאני רוצה להתקין את התבניות...
שלום וברכה אשמח לשמוע על תבניות וורדפרס בעברית שהם חוקיות וחינמיות אפילו לצורכי עסקים חשוב שיהיו ללא קוד זדוני תודה
היי אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל... באתר מבוסס וורדפרס אני רוצה להכניס פוסטים שונים לעמודים שונים. כגרע המצב הוא שאני יכולה...
יש לי אתר וורדפרס שאחרי שלחצתי על עדכון האתרים תחת הקטגוריה של UPDATES (עדכון כללי לאתר ולא עדכון של רכיב מסוים)– הוא פשוט נפל מיד. במערכת הניהול...
שלום חברים, אני מתכוון להקים בלוג מבוסס וורדפרס בעברית. העיצוב הבסיסי לא להיט אז אני חושב להשתמש באחד בלועזית. האם מישהו ניסה את זה אי פעם? כמה...
אני משתמש בוורדפרס בעברית, עכשיו אני מקים אתר חדש והתחלתי להשתמש בתבנית ברירת המחדל טוונטי טוולב (2012) בעברית. הכל סבבה, ריספונסיבי וגמיש. הבעיה...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום