שאלות, עצות, המלצות וכל מה שצריך בשביל מערכת ניהול התוכן שבאתרכם.
נא למחוק בבקשה
הי, החלטתי סוף סוף להעביר אתר ותיק מטבלאות לוורדפרס. כדי להמנע משינויים קיצוניים אני מעונין שבעמוד הבית יופיע אותו התוכן בדיוק כמו בעמוד המקורי....
אהלן, מישהו פה מכיר ומשתמש ב FCKeditor? יש לי פשוט שאלה בנושא...
לא להתייחס בבקשה, טעות בפורום.
http://get-simple.info/ זאת מערכת ניהול תוכן מבוססת XML במקום מסדי נתונים. האם למישהו יש נסיון עם המערכת הזה? נסיון בבניית עיצוב למערכת?
האם למישהו יש קובץ htaccess לקישורים ידידותיים בעברית עבור ג'ומלה?
שלום קניתי לא מכבר את IBP ונוכחתי שאין תמיכה טובה בעברית. האם מישהו יודע באילו פונטים יש להשתמש ב-IBP כך שיהיו מוכרים? האם חייביםלשנות את פונט...
שלום לכולם. לא מזמן ניתקלתי באתר של JOOMLA וזה עניין אותי. קראתי כמה מאמרים על תוכנית הזאת והבנתי שיש לה בעיות עם מנועי חיפוש ושקשה לקדם אותה. רציתי...
שלום לכולם למי שמכיר את הפורום של vbulletin , היכן ניתן להוריד תוספת שבה ניתן להוסיף פוטר? דוגמאת פורום שיש בו תוספת פוטר:...
מה לדעתכם CMS open source שהכי מתאים לפרויקט של חנות ווירטואלית, באפיון יש לנו כמה קבוצות של משתמשים שונים עם מחירים שונים לכל קבוצה (לקוחות,...
אני מעוניין למכור תוכנה/איבוק/קורס אונליין בבלוג וורדפרס. בכדי לחסוך כאב ראש של פיתוח חיצוני- ומכיוון שהסליקה היא רק מול פייפל אני רוצה לנסות...
יש למישהו המלצות איזה מערכת פורומים עדיפה יותר? לפי מה שראיתי צריכה לצאת גירסא 2 של SMF. (כרגע הם בשלב של RC4). תודה.
החל מהיום בבקור - כאני עורך דפים במערכות ניהול תוכן שלי - נדבקת לטקסט תמונה של הסרגל כלים של SEOQUAKE לדוגמע כאן אני לא מצליח להסיר את זה...
בהנחה שיש אתר מסוים המשמש כבלוג על בסיס WordPress , כמה זה פשוט לשדרג לגרסה בעיברית ? האם ניתן בקלות לעצב את דף הבית ? האם צריך מומחיות או...
היי אני כבר כמה ימים מתקין מיליון פלאגינים שהם בעיקר זבל שלא עובד אני מחפש אם מישהו מכיר פלאגין טוב שמאפשר להכניס כתובת מייל ולעשות subscribe /...
שלום, האם (ואיך?) קיימת אפשרות שבדף של מאמרים ב-WORDPRESS יוצג התקציר של כל המאמרים, ולא המאמרים המלאים? תודה
אני מחפש תוסף לוורדפרס 3, שאני אוכל באמצעותו לתת למשתמשים לשנות דפים מסויימים. מישהו מכיר/יכול להמליץ? תודה.
שלום חברים, אני מתכוון להקים בלוג מבוסס וורדפרס בעברית. העיצוב הבסיסי לא להיט אז אני חושב להשתמש באחד בלועזית. האם מישהו ניסה את זה אי פעם? כמה...
שלום לכולם, הורדתי והתקנתי את התוסף wp-polls אשר מאפשר לי להעלות סקרים לאתר. הכל נראה טוב, אבל אי אפשר להצביע כאילו כפתור ה-vote יושב שם ליופי והוא...
האם יש למישהו לינק למאמר\פוסט או אתר שלם המוקדש לאופטימיזציה של קוד לטובת SEO בעבודה עם JOOMLA? פעם ראשונה שאני מתעסק עם המערכת הזו מזה 8 שנים... :)...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום