שאלות, עצות, המלצות וכל מה שצריך בשביל מערכת ניהול התוכן שבאתרכם.
שלום לכולם, צריך המלצה על פתיחת חנות וירטואלית שתעסוק במכירת גאדג'טים חברים רבים המליצו לי על בניית אתרים 2all מה דעתם יש לכם המלצות אחרות?
מי מכיר? מי יודע? כלי שיגבה את האתר באופן אוטומטי, את כל הקבצים, בסיסי נתונים, הגדרות, מיילים... אשמח לשמוע עם מה אתם עובדים. גם כלים בתשלום יתקבלו...
שלום, אני חדש בתחום ה WordPress ורציתי לשאול כמה שאלות בעבר הייתי מוריד תבניות רספונסיבים מוכנות מהאינטרנט, שיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב וערכתי אותם...
שלום , כמה שאלות לגבי מערכת ניהול תוכן מוכנה . אני קצת חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט....
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על תוספי וורדפרס להתאמה של האתר למובייל. שני דגשים חשובים: א. האתר בעברית. ב. אני צריך תוסף עם יכולות לשלוט...
בכל אתרי הוורדפס תמיד - ניתן להגדיר שכתובת האתר הראשית תהיה עם WWW וכך בתורה אוטומטית, הכתובל ללא WWW מפנה אליה. באחד האתרים שלי זה הפסיק לעבוד...
האם ידוע לכם על פלגין פשוט להתקנה בג'ומלה לצורך ביצוע רידיירקט לדפים פנימיים? תודה
שלום וברכה אשמח לשמוע על תבניות וורדפרס בעברית שהם חוקיות וחינמיות אפילו לצורכי עסקים חשוב שיהיו ללא קוד זדוני תודה
סליחה על הבורות כאשר אני מקבל הצעת מחיר לבניית אתר שהוא רספונסיבי האם פירוש הדבר (אחד מהשניים הבאים) 1. שהוא ייראה סביר באייפון 2. שיהיה לו ממש...
מישהו מכיר פלאגין של מפת אתר שמעוצבת יפה? תודה :)
שלום לכולם אני רוצה להתקין תבנית מוכנה מאחד האתרים: allblogtools.com ufotemplates.com btemplates.com הבעיה היא שאני רוצה להתקין את התבניות...
מקבל את השגיאה הבאה בכניסה לadmin בוורדפרס Fatal error: Call to undefined function hyper_count() in...
שלום, באתר שלי www.bat-el.biz אני משתמש בוורדפרס עם theme firematch חינמי, שמתי לב שמצד ימין למטה ישנם כמה לינקים יוצאים לכל מיני אתרים של מכירות...
יש לי אתר וורדפרס שאחרי שלחצתי על עדכון האתרים תחת הקטגוריה של UPDATES (עדכון כללי לאתר ולא עדכון של רכיב מסוים)– הוא פשוט נפל מיד. במערכת הניהול...
באתר הזה אני רואה שהוא לא מציג את שלושת הפוסטים האחרונים כעת התבנית היא Twenty Eleven ואני רואה את הבעיה בכל הדפדפנים קודם לכן כאשר היתה תבנית...
בניתי דף נחיתה והורדתי שלם כך תבנית וורדפרס של דף נחיתה התבנית מאוד נחמדה אבל אני רוצה להוריד בתחתית הדף את האפשרות של הוספת תגובה הנה הדף...
לא להתייחס בבקשה, טעות בפורום.
כתובת האתר http://iraqijews.info כפי שניתן לראות, עמוד הבית הוא בעצם עמוד סטאטי עמוד ברירת המחדל של הפוסטים באתר הוא זה:...
אני משתמש בוורדפרס בעברית, עכשיו אני מקים אתר חדש והתחלתי להשתמש בתבנית ברירת המחדל טוונטי טוולב (2012) בעברית. הכל סבבה, ריספונסיבי וגמיש. הבעיה...
מחפש מערכת לאתר תגיות בעברית נוחה לתפעול (אין לי כח לבנות כזו ;)) יש משהו?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום