כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור כדי לקבל את הטיפים שגוגל נותן לאתרכם, לשפר את הסריקה של האתר ולתקן שגיאות
שלום בוובמסטר טול יש אזור של search queries שמראה מספר כניסות לפי חיפושים של מילות מפתח בגוגל. השאלה שלי היא האם הוא מראה גם כניסות תחת מילות...
חיפשתי בכל חור ואני לא מוצא איך לעשות זאת תודה רבה
שלום לכולם האתר הנ"ל : www.control-it.co.il , מאונדקס רק בשלושה דפיו בגוגל, ישוב לציין שהאתר לפחות בן 3. הוכנה מפת אתר ונשלחה לוובמאסטר, משום מה...
הרצתי בדיקת לינקים באתר שלי וקיבלתי 1122 תוצאות האם יש דרך לסדר את התוצאןת לפי PAGE RANK ? אגב אני מקדם את האתר שלי עם חב' linkproz מארה"ב והם...
אני מאמין שרובכם מכירים אותי מרוב אשכולות העזרה שפתחתי פה וכולם נוטים לעזור על הצד הטוב ביותר, אז קודם כל תודה רבה. עכשיו לנושא של הנושא, האתר...
אני משתמש בשירות web master tools של גוגל כבר הרבה מאוד זמן לכל האתרים שלי.. ואני מרוצה ממנו בד"כ אין הרבה בעיות למרות האמינות המעורערת שלו אני...
ב Google Analytics ראיתי כמות של 18 כניסות בביטוי X. ב Webmaster tool ראיתי באותו הביטוי (>10) כניסות. האם נתקלתם בזה? מישהו יודע להעריך באופן...
פתאום התחלתי לראות דיווחים על soft 404 בוובמאסטר טולס. לפי ההסברים שלהם, אלו עמודים שלא מחזירים קוד 404 לשרת, אלא רק הודעת שגיאה בטקסט. מה שמוזר...
שלום האם גם לכם בימים האחרונים גוגל וומסטר לא מתעדכן?
Google Sidewiki lets users contribute helpful information to any webpage. Use this tool to create a special page owner entry for this...
בשעה האחרונה אני לא מצליח להתחבר לכלי -עוד מישהו נתקל בבעיה כזו?
שאני בודק אתר מסוים בוובמאסטר טולס אז אני רואה שמספר מילים במיקומים שונים קיבלו מספר חשיפות אבל בפועל שאני בודק את המיקומים שהוובמאסטר טולס מראה לי ...
יש לי בעיה. אשמח לעזרה. יש לי אתר. הכנסתי בוובמסטרטול מפת אתר של כל 1000 דפים. בטעות הוספתי במפת אתר - 500 דפים לא קיימים. מאז - כבר...
Top search queries Information about user search queries that have returned pages from your site. אני משאר שכולם יודעים על מה אני...
בכלי ניהול האתרים, אני בודקת את האתר שלי, בחלק ממילות החיפוש יש את מספר המיקום הנכון, אבל בחלק אחר לא. כלומר, לדוגמא באתר : http://www.rn100.com הכלי...
הי, לאחרונה כשאני נכנס לWEB TOOLS מופיע לי שגיאה שגוגל לא מצליח לאנדקס עמוד אחד מתוך האתר שלי. יש לציין שכל העמודים חוץ ממנו אונדקסו ונמצאים...
משהו שם לב לתוספת בכלים לבעלי אתרים, יש קטגוריה חדשה שמה labs יש בתוך הקטגוריה אפשרות לראות "Fetch as Googlebot" מה אתם חושבים על זה? עוד מישהו...
שלום לכולם יש מילת חיפוש שחוזרת תמיד בוובמסטר טול בתור מילה שהרבה לוחצים עליה ומגיעים לאתר שלי המילה לא מופיע באתר שלי וגם אני לא מופיע בגוגל אם...
webmasters tools. יש מספר אתרים שלא קשורים אלי שמקשרים לאתר שלי לכתובות שלא קיימות כבר שנה + וגוגל מראה לי באזור Crawl errors שיש לי "...
ניסוי שערכתי על אתר כלשהו - בוובמאסטר טולס עדכנתי את הכתובות הרצויות שיתחילו עם WWW. באתר עצמו חלק מהכתובות היו עם WWW וחלק רק HTTP שמתי...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום